מרגיש לבד

מרגיש לבד

אז ככה אני יודע מקווה שזה המקום לרשום את זה ומתנצל אם זה ארוך מדי, אז ככה איך אתחיל מההתחלה אולי אז מזמן לא הייתי כאן{בעבר הייתי בפורום} טוב אבל הרבה זמן אני חושב לכתוב ולא יוצא לי. אז אני בן 27 וחודש ומאוד בודד גם מבחינת זוגית{לא מהיום האמת הרבה זמן} וגם בזמן האחרון מבחינה חברתית כל החברים פנו לדרכם ונפגשים פעם ב.... אז למה דווקא עכשיו אני כותב כי אני יושב ובודד והראש מלא מחשבות איך למה כמה, מנסה להבין אולי אני לא בסדר, אבל בסוף לא מוצא פיתרון, תראו בעניין זוגיות אני בחור עדיין וטוב שיודע לפנק יצרתי וכזה, לא מסוגל לפגוע בזבוב, יש לי ידידות ושכולן אומרת איזה לב יש לך איזה מתוק{זה תפקידכן?} מי שתהיה אתך תהיה ברת מזל{אז למה את לא?} ואני יודע שזה נכון אבל באיזה שהוא שלב הבנתי שבנות לא רוצות את הרומנטיקן הן רוצות את זה שיקבע ויגיד להן, במסגרת עבודתי יוצא לי לראות הרבה אנשים ולראות אותם בסטאוציות ומצבים {כאילו מהצד} ואני שומע ומאזין ולא מבין, לפעמיים שומע שיחה בין בחורה לחבר{לא יפה להקשיב} ואומר מה היא עושה איתו לא יודעתתשובה. אתמול הוצאתי בשכונה לידי כסף בכספומט ופתאום אני נכנס לאוטו{לא ,לא שודדים אותי}, ושומע במדרכה ממול איזה אחד צועק יאללה יאללה בואי אני אראה לך בבית אני מרים את הראש ורואה אחד חסון כזה קצת{מאצו,נוטע למיני ארס כאילו} צועק על חברה שלו נראית לא רע ונראית אינטלנטית ולא פרחה סתומה כזו} והיא נגררת אחריו מזילה דמעות ואני אומר לעצמי מה היא עושה איתו לעזאזל.... בסוף החודש יש לי חתונה של החברה הראשונה שזה גם איזה סוג של אירוע שקורא בחחבורה בין אנשים, והאמת כל החברים האחרים באים אם בת זוג או בן זוג, ואני כנראה אגיע בגפי{לבדי} אולי אפרסם כמו הסרט ההוא הדייט שלי לחתונה משהו כזה ואמצא מישהי, לא ? טוב לא הרבה במילים מקווה לתגובות תודה מראש...

זה נשמע...

כמו שאתה מאשים את הבחורות בזה שאתה לבד... נסה לחשוב מה קורה אצלך בראש ומה קורה במציאות... רמז, הדברים לא כאלה פשוטים...

magenta73

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב

להתחיל להשוות את עצמך לכל מיני מצבים ואנשים אחרים, זה לא מתכון לחיים ארוכים ושלמים. תמיד תמצא בבון עם בלונדינית [ולא פרחה, למראה]. תמיד תמצא "מניאק" כהגדרתך אם בחורה שלא יודעת מה היא עושה איתו. וכך גם בצד השני, תמיד אני אמצא בחור טוב עם ביצ'ית שמשחקת איתו מוות או חתיך היסטרי עם איזו בחורה שאני אגדיר כ"מה הוא מצא בה???"....אתה, בכל מקרה, צריך לעבוד אך ורק על עצמך, ורק כך תמצא תשובה ללמה אתה לבד. לגבי ידידות - הן ידידות שלך. אתה לא יכול להאשים אותן בכך שהם לא רואות בך יותר מידיד. אשמתך היחידה היא שאתה נמצא בידידות שאמורה להיות אפלטונית עם בחורות שאתה כנראה רוצה מהן קצת יותר. וזה גם לא נכון שבחורות רוצות את אלה שיקבעו להן. אם היית במערכת יחסים רצינית בחייך, היית גם מבין שהמצב הרבה יותר מסובך וסבוך מהתוית שנתת פה כדוגמא. בזוגיות יש שניים שצריכים להתפשר. לפעמים הוא, לפעמים היא. ומה היא עושה איתו זו השאלה שהיא צריכה לתת לה תשובה. לא אתה. בגדול, אין מה להתערב בחיים של אנשים אחרים, מכיוון שאתה לא יודע את כל הסיפור. כל מה שאתה יודע זה תוויות מאוד שיטחיות שאתה שם עליהם מתוך העיניים והעולם הפנימי שלך. וגם אומרים שלכל סיר יש מכסה. ויותר בגדול, תבדוק למה אתה לבד בגללך. לא בגלל ה"עולם" או ה"בחורות". רק כך תתקדם לאן שהוא. בהצלחה.

karka li

New member
האמת

אני מזדהה... אני גם לאחרונה מרגישה ריחוק מחברים. לכל אחד יש את העולם שלו והעיסוקים שלו, ונדמה כי לאף אחד לא באמת אכפת ממה שאתה עובר. גם אני הייתי שבוע שעבר בחתונה של צעירים בתחילת שנות העשרים המוקדמות, שזה פחות ממני, וראיתי המון זוגות וחשבתי לעצמי "מה לבחורות האלה יש יותר טוב ממני?", אבל אני יודעת שזה מקום לא טוב לשים את עצמי. אין מה להשוות בכלל. כל אחד בסופו של דבר ימצא את מי שטוב לו איתו (אני מקווה לפחות, למרות שכרגע לא מאמינה). ובקשר למה בחורות מחפשות, אני אישית לא אהיה מסוגלת להיות עם איזה מניאק. אבל גם הבחור הטוב ביותר יצטרך להכניס קצת עיניין לקשר ולא יעשה רק כל מה שאני רוצה כל הזמן, אלא שייזום וכן ייקבע דברים. בכל מקרה, בהצלחה

טושית18

New member
אוי...אל תרגיש בודד

לא כולם חייבים למצוא אהבה באותו גיל באותו זמן. תשמח שהיתה חברה...יש כאלו שאין אפילו את זה. וכן-בנות מחפשות רומנטיקה...לא כולן, חלק באמת טיפשות ומעדיפות מישהו שישבית אותן. אבל יש בנות מדהימות שרק מחכות לאביר ההוא...שיביא ורד אדום בודד ביומולדת ויחבק מלא וישלח כרטיס ברכה ויתקשר "JUST 2 SAY I LOVE YOU..." אל תדאג:) ואני קצת מזדהה עם הבדידות שאתה מרגיש...אבל בעיקר בגלל פחדים שלי ותסביכים שלי...ולא בגלל המציאות

למעלה