מרגיש לי כל כך כבד ......

מרגיש לי כל כך כבד ......

אני אוהבת אותו.יודעת שהוא אוהב אותי.מודעת לדרך הארוכה שעשה ועושה עבורי, רואה יודעת ומעריכה את המאמץ שהוא עושה. יודעת שיש דרך ארוכה שעלינו עוד לעשות ביחד לפני שניתן יהיה להתקדם . ..יודעת שצריכה לתת לו להבשיל........
.. לכאורה אני במקום שבו כל כך רציתי להיות לפני כחודשיים .....לכאורה תפילותי נענו ...והקב"ה נתן לי את כל מה שביקשתי והתפללתי עבורו .....אז למה עכשיו מרגיש לי כל כך. כבד על הלב?
למה מרגיש לי קשה ולא נכון?

אולי כי זה קשה ולא נכון?

אולי כי המצב היה כל כך לא טוב שהתפללת למשהו שהוא סוג של מינימום הכרחי, ועכשיו כשתפילותיך נענו את מבינה שלא העזת לבקש את מה שבאמת היית צריכה?

יולאלי

New member
ועל כך נאמר..הזהרו במשאלות ליבכם..

ליבי איתך.. אני כל כך מבינה את הכאב שלך, אחרי כמה ניסיונות כואבים אני ממש מאוד נזהרת במשאלותי..
ואם להמשיך בנימה מליצית משהו : אם יש ספק אין ספק - אם זה מרגיש לא נכון בבטן סימן שזה לא נכון.

איל85

New member
כי אולי קיבלת שאת שביקשת?

שלום רב
פשוט קיבלת את שקיבלת, או אולי כמעט,
ועכשיו זה כאן, זה כבר לא חלום.
אלו החיים וזה נפלא שקורה לנו מה שאנו מבקשים.

אולי מפני שאהבה זה לא מספיק

חזרתי קצת אחורה וקראתי אותך בשרשור מאוגוסט. אני זוכרת גם שרשורים קודמים.
אני ממליצה גם לך לחזור ולקרוא את עצמך. זה אולי לא יהיה פשוט, אבל יזכיר לך כמה דברים.

מגיע לך לקבל הכל, לא רק חלקים, לא רק "כמעט", לא רק "בדרך לשם".
מישהו אמר לי פעם שעל אהבה לא צריך להלחם. אהבה היא המקום שבו נחים מהמלחמות.
גם לך מגיע מקום שתוכלי לנוח בו.

תודה, עונה לכולם

אכן, לא העזתי כנראה לבקש את הכל אלה את המינימום ההכרחי בלבד....... ובכן קיבלתי יותר מהמינימום והאיש בהחלט עבר שינוי, הפנים , ואני רואה את ההבדל ......ועדיין ישנם המון המון קשיים....... המטפלת שאני איתה בקשר טוענת שאני צריכה סבלנות..... והדרך ארוכה אבל מכיוון שיש אהבה ורצון שווה להלחם....... אחותי שקרובה אלי מאוד ומכירה את פרטי הפרטים טוענת שאני כבר במקום אחר ולכן להקשיב לבטן ולהגיד שלום ולא להתראות כי למרות האהבה והרגש זה לעולם יהיה רק בתנאים שלו ואני אצטרך להמשיך להסתפק רק במה שהוא מוכן לשחרר שנכון שכיום זה יותר ממה שהיה לפני חצי שנה אבל זה עדיין לא זה והסבלנות כאן לא תעזור.............כרגע אני נותנת לתהליך הזדמנות עד פורים לא יוזמת ועוברת גם תקופה קשה מבחינה תעסוקה ומקבלת מהאיש תמיכה שלא ציפיתי לה בנושא...... כך שבאמת קשה לי ולא יודעת........

הייתי במקום הזה (בערך)

קשר שנמשך כמה שנים, הרבה אהבה משני הצדדים ושנים של "מלחמה על הקשר" ו"התקדמות".
ואחותך צודקת, לדעתי. גם אצלי זה תמיד היה, בשורה התחתונה, בתנאים שלו - הוא "ויתר על משהו", הוא "הצליח לשנות קצת", אבל אני כל הזמן הייתי במצב הזה של מתחננת לקבל את מה שאמור להיות מובן מאליו כשאוהבים.
אחרי שזה נגמר סוף סוף, ואחרי שהפסקתי לבכות לתוך הכרית, פגשתי מישהו אחר שאני לא צריכה להלחם על האהבה שלו.
אני חושבת שהסיבה שזה כל כך קשה לך למרות השינויים בכיוון הרצוי לכאורה, היא שמה שמשיגים במלחמה לא מרגיש כמו מה שמקבלים פשוט מתוך האהבה הפשוטה והברורה מאליה. היום אני יודעת שכשאני צריכה להלחם על המקום שלי אצל מישהו, זה פשוט הורג לאט לאט את האהבה שלי אליו.

מסכימה עם אחותך

ומבטיחה לך שכשתהיי לך אהבה כזו ברורה וצלולה כמו שמגיע לך, את לא תתלבטי ותדעי שזה זה
כי אהבה זה לא מספיק, צריך בסיס לקשר וחברות עמוקים

mother cat

New member

רוצה לשתף אותנו מה קרה מאז שהיית פה לאחרונה? מה השתנה ומה לא?

בגדול נראה לי שצדקו כל מי שאמרו שביקשת בעצם את המינימיום... באהבה מגיע לך הרבה יותר...

למעלה