מרגיש מחנק !

מרגיש מחנק !

ערב טוב לכם,איך זה לישון עכשיו? אני חש מחנק נוראי,וזה אמיתי,עם כל הקטע הזה של קיפול השירשורים! אני מקבל את העובדה שמדובר במשהו מאד אישי,שאולי אין עוד מזדהים לנושא הזה כאן בפורום,אך מה דעתכם שבמידה ויקופל שירשור כלשהו,ניקח יוזמה ונמשיך אותו,בכותרת משנה? סתם הצעה שלי,ואני מבקש לא להתחשב בי,ובמוגבלותי,אלא להגיב עקרונית, האם יש כאן למישהו התנגדות לרעיון,יתרונות או חסרונות... אני רק הבעתי את דעתי,והרגשתי האישית היא שורש העניין,אך ממש לא הנושא, כי לדעתי זהו הנושא של כולנו כאן. וחוץ מזה,למה נראה לי מאד תמוה שאף אחד עד עכשיו לא העלה את זה? וגם לגבי,אני חושב שהייתי צריך כבר מזמן להעלות את הנושא,אבל מסיבות של עצלות,או אני לא יודע מה,לא העליתי אותו. ולא רק זה,אלא שלא פעם ,פשוט התעצלתי להכנס אל תוך היער הסבוך הזה,של השירשור המקופל,ופשוט לא הגבתי. מה את אומרת על זה אביבה? ואתה דירסט? ומה שלומך טל שלנו? שלחתי לך מסר ולא קיבלתי תשובה,ואני לא פגשתי אותך מעולם,אך מוזר,כי אני מאד לא מתעלם מחוסר הנוכחות שלך כאן,גם אם לא שוחחנו כאן הרבה... והיכן האהבה 100? והיכן האוקינוסית,לאן היא נעלמה לנו? אם אני קשור לכך,אני מתנצל לפניכם,אולי לא הייתי צריך לפגוע בה,או להיות ציני כלפיה,כי לפעמים אני מרגיש שאני משול לאותו אחד,שזורק אבן לבאר,ושאותה אפילו 100 חכמים לא יוציאו.....טיפשות..... ואם אוקיינוס האהבה צופה בנו,אז בואי,אם בא לך כמובן,ואם התנצלותי תעזור במשהו,אחוש מכך סיפוק גדול מאד.... אני שואל את עצמי,על תופעת הנטישה המוחלטת,ותוהה כיצד קורה שאנשים נוטשים ככה פתאום,ולא נזכרים לחזור,סתם ככה,לשאול מה הענינים? על עוזי שחף,(קונילמל)אני לא שואל,כי גם ככה אצלכם אני זה הוא,והוא זה אני,אז אין טעם שאשאל,אני כבר קורה לעצמי עוזי לפעמים... אז מה אתם אומרים בנוגע לשירשור,וסתם ככה.... בוקר טוב,מעניין על מה אתם חולמים עכשיו,דבר אחד בטוח,אני עכשיו בוהה בכם........ להתראות אנשים .

סמסרה1

New member
בוקר טוב אביבה-לה../images/Emo42.gif

בחיי שאני כרגע מעריצה אותך ואומר לך למה. אני יודעת, שבעבר כן מדי פעם עשית שרשור בנושא מסויים. וזה לא חדש. וזו לא המצאה חדשה או רעיון חדש. אך את בחרת שלא להתלהם וענית בצורה יפה וחיובית.

סמסרה,תקשיבי רגע!

מה קורה עם הקיפולים האלה שלנו? ואני חשבתי שגם את ככה,כמו ההיא שאת גם חושבת,אבל מה,כל הכבוד לך. כי גם את בסדר,ולא הייתי מאמין שאת יכולה לכעוס,וגם לא לכעוס. כי לפעמים את יכולה לשגע אנשים,ועכשיו את ממש ממש ככה,אז חשבתי אולי אני יודע? אולי? מה דעתך סמסרה? יהיה בסדר עם זה? כל הכבוד לך,היית מאה אחוז,בעיקר בקטע הזה של הבסדר עם הרעיון.... כן ירבו.

סמסרה1

New member
יש לי את זה ../images/Emo4.gif

היי כן, לצערי יש לי את זה, לעיתים, לשמחתי לעיתים רחוקות, אני מתלהמת ללא הצדקה. זה כאילו, בלי סיבה מוצדקת ומבלי לחשוב, הפתיל שלי קצר.

סמסרה

האם קורה שאת נוקטת באלימות מידי פעם? כי לדעתי הכי טוב זה במקרים מסוימים לפגוע על מנת לעזור ולמנוע. האם את חושבת שזה רצוי להתכפר מידי פעם? תודה

סמסרה1

New member
להדיסוננס ../images/Emo141.gif

לא הבנתי????? אינני אדם אלים בכלל. קורה לעיתים, בלי להקדיש מחשבה נוספת, שאני מתלהמת. לפעמים מסתבר שזה היה לעניין ולעיתים אני מצטערת שזה בכלל קרה. לפגוע על מנת לעזור??? האם הכוונה לאיזו שהיא ביקורת, שנובעת מרצון לעזור? מותר להעביר ביקורת, כלומר ,להביע להביע דיעה על משהו. זה קורה לי דוקא עם בתי, והיא לא אוהבת זאת. ולי זה יוצא מאהבה רבה ומדאגה. כמו שאני יודעת להחמיא אז לפעמים גם מביעים קצת ביקורת. אפשר לקבל אותה ואפשר גם לא, כי בסופו של דבר כל אחד בעצמו מחליט מה הוא רוצה לעשות.

הרוצח מבוסטון!

זה לא אני,ואני גם לא מכה את ילדי,אלא דן עימך בשאלת הפרקטיות או אי הפרקטיות של שימוש בכח,או אפילו,שימוש בציניות מכאיבה עד מאד.... לדעתי,הרבה אנשים למדו בדרך הקשה,גם אם הדרך הקשה היתה צריכה להיות נענוע,לפיתה חזקה,או אגרוף לפרצוף.... האם שמעת על קשירות שנועדו לריסון אנשים מתפרעים,בבתי חולים לחולי נפש? המדע טוען,שבקשירה עצמה ישנו מרכיב מרסן,לא יודע אם זה נכון,אבל מנסיוני אני יודע,שבפעמים שהרמתי קול עד כדי זעזוע של קירות הבית,הארוע נחרט בקרב שומעי הצעקה,והם התחשבו התחשבות יתר בצרכי,וזאת לאחר הרבה נסיונות של שיחה תרבותית,ועוד שיחה,ועוד שיחה.... מה דעתך?

סמסרה1

New member
נענוע? לפיתה חשקה? אגרוף בפרצוף?

אינך מתכוון לכך ברצינות?!? נכון? לא חושבת שאי פעם השתמשתי באמצעים אלה. בקשר להגברת הקול, קורה כשאנשים אחרים צועקים זה גורם גם לי, לאחרים, לצעוק, וזה מלחיץ אותי. ואז, לצערי הרב, גם אני מתלהמת ואני שונאת את עצמי במצב זה. בקשר לקשירה בבתי חולי נפש לשם ריבון. מה אגיד לך, אינני מתיימרת לגזול את הידע של הפסיכיאטרים, כי לא למדתי פסיכיאטריה. נכנסתי לפורום "די לאשפוז בכפיה" ושם כותבים אנשים שחוו זאת, והם מדברים על כל זה כטראומה שהם עברו ולעולם לא ישכחו.

Deerest

New member
למה אתה קורא קיפול שרשור?

יש לך שליטה על אופן התצוגה. אם אתה מתכוון לשרשור שמתארך ורוצה ל"צאת שמאלה" מהמסך, אז אין לי שום התנגדות.

קיפול

הקיפול זה החידוש של תפוז בנוגע לסגירת השירשור וקיפולו אחרי 37 תגובות,זו המצאה מלפני חודשיים,וזה משגע אותי. אביבה פתרה בחכמה את הבעיה. להשתעשמע.

למעלה