מרגיש מרומה ..

sims21

New member
מרגיש מרומה ..

היי כולם אני קורא את הסוד עכשיו בפעם החמישית ולפעמים אני מרגיש כאילו אני מרמה את עצמי בזה שאני קורא את זה .. כאילו , איך אני יודע שבאמת יש את חוק המשיכה ? איך אני יודע שזה באמת נכון ? יש הוחכות לזה או שזה סתם השערות של אנשים ? אני מאמין לזה , אבל לפעמים מרגיש כאילו אני סתם מחרטט לעצמי בראש דברים כדי להרגיש טוב .. ופעם מישהו אמר לי שהספר נוגד את היהדות מכיוון שהסוד אומר שאנחנו האלוהים וכול הדברים האלה אני אישית לא מאמין חזק ביהדות אבל גם לא רוצה להרגיש שאני בוגד בדת שלי . מה לעשות ? חוק המשיכה באמת מוכח קייים והסוד נוגד את היהדות ?

Galel

New member
תראה, תביט, תבין, תראה...

:) אם זה היה מוכח מדעית לא הייתה סיבה לפקפק, אבל אותו הדבר ניתן גם לומר על קיומו של אלוהים... אני יכול רק להעיד על עצמי - אני יודע שזה נכון, כי ניסיתי הרבה פעמים והרבה פעמים זה עבד... הסוד אינו נוגד את היהדות, למעשה יש כאלה (והרבה) שטוענים שהסוד הוא מחזור של דברים שרשומים ביהדות (זוהר, קבלה וכאלו). ולגבי שאלתך הכמעט אחרונה: מה לעשות? מה תרצה לעשות? אתה יכול להשתמש בסוד, ואתה יכול גם לא, החלטה שלך... שיהיה לך סופש נעים! גלאל.

naty3

New member
מעניין, החתימה שלך היא ברוח הסוד...

אתה יותר סותר את עצמך מאשר מאמין בסוד, במשפט "אני מאמין לזה , אבל לפעמים מרגיש כאילו אני סתם מחרטט לעצמי בראש דברים כדי להרגיש טוב .."-למה שלא תחרטט לעצמך דברים שאתה רוצה? כאשר הדברים האלו מגיעים באופן הנכון לתת מודע, הוא הופך אותם למציאות. ממליצה לך לקרוא ספרים אחרים בנושא. אם אתה מרגיש מרומה, אולי הספר הזה לא מתאים לך. אני משתמשת בסוד כדי להשיג עבודות, להרגיש טוב, להיות עירנית כאשר אני "מנקרת" (זה עובד מצוין, ישר נהיים עירניים) ועוד. אתה לא בוגד בדת. בדת יש כל מיני זרמים. האם אנשים שהם פחות דתיים מהחרדים, בוגדים בדת? לא. גם אתה לא. בימים אלו אני שוקדת על הקמת אתר אינטרנט שיכניס לי המון כסף כתוצאה ממכירות. זה התחיל בזה שביקשתי מהתת מודע רעיונות לעסקים שיניבו לי המון כסף. עלו לי המון רעיונות מאז (יש לי 2 פנקסים מלאים ברעיונות, לא רק לעסקים). הנה הוכחה אחת שחוק המשיכה קיים. אתה יודע מה? נסה אותו בעצמך-בקש דבר כלשהוא (לא את הירח והכוכבים, כמובן
) שאתה מרגיש שמתאים לך ואתה רוצה אותו. לא בטוח מה אתה רוצה? הפנה שאלה לתת מודע שלך ותקבל תשובה מהר מאוד. תחזור לדווח!

naty3

New member
אני אומרת לעצמי בשכנוע רב ובבטחון

שאני עירנית. עבד לי טוב מאוד ערב אחד כשנסעתי עם האוטובוס. התחלתי לנקר וידעתי אני חייבת להיות עירנית, אם אני רוצה לרדת בתחנה הנכונה.

כמו שגלאל אמר

אין ניגוד בין הסוד ליהדות. בגל מקרה אני ממליץ לקרוא את חשוב והתעשר, הוא המקור לדעתי לסוד, והוא עונה שם על הרבה דברים ונותן דוגמאות נפלאות. וזה נכון מסיבה פשוטה, תסתכל על החיים שלך היום, ותסתכל אחורה אייך חשבת ואייך התנהגת בעבר, ותראה שבצורות כאלה ואחרות, אתה יצרת כבר את ההווה שלך.

אתה כותב את זה

כי אתה באמת רוצה לדעת את האמת? או שאתה רק רוצה שישכנעו אותך שהסוד כן עובד ולמה שהפעם זה כן שונה? אין לי מה להגיד לך מעבר לזה שאתה צודק בחשדנות שלך. אתה לא יכול לדעת, ואין הוכחות, יש שברי חלקים של מידע שמניחים ממנו הנחת יסוד, כאשר האמת היא הרבה יותר מורכבת, יורדת עמוק בנבחי נפש האדם ומשמעות החיים כולה. הסוד לא יעקור מהשורש את כל תת המודע שלך, את כל האמונות האוטומיות שלך, את השקפת העולם הכללית שלך.. את זה אתה תצטרך לעשות בכוחות עצמך. אומנם.. כאשר תיהיה צלול ובסנכרון עם החיים, מה שקורה בתוכך ומה שבחוץ יהיו אחד. וזה הסוד האמיתי.

Galel

New member
ברוכים השבים, חבוב...

תבוא כל יום, יש קפה ועוגה :)

למעלה