מרגיש נואש..עזרו לי..

Team Xtream

New member
מרגיש נואש..עזרו לי..

מה עושים כאשר מגלים שאמא שלך חולת סרטן? ובמצב יחסית לא טוב בכלל.. הכל מרגיש אבוד ואני לא יודע להתמודד עם המצב אנא עזרו לי..אני עוד צעיר.. בן 17 וקשה לי..

rubber duckit

New member
../images/Emo24.gif

כמה דברים לי אליך ראשית אין ספק שקשה מאד להתמודד עם מחלה של אדם קרוב זה כואב וקשה לראות את סבלו שנית פנה ליועצת בית הספר בו אתה לומד ספר לה ובקש ממנה עזרה , זו לא בושה לבקש עזרה מאדם מקצועי ובהמשך פנה לעובדת הסוציאלית במחלקה בה מטופלת אמך גם היא תוכל לסייע ולהפנות אותך לעזרה מתאימה שרון

O m E r I k O

New member
אתה חייב להיות חזק

תשמע, אמא שלי חלתה בסרטן לפני כשנה - ואני מבטיח לך שזה קשה באותה מידה בלי קשר לגיל שלך. אתה חייב להיות חזק למען בשבילך ובעיקר בשבילה כי אמא שרואה שרע לבן שלה - זה לא יועיל לה. שב איתה כמה שאפשר, דבר איתה על הכל, חזקו אחד את השני. אני יודע שקשה לך, אני מרגיש את הקושי להתמודד יום יום בבוקר, בלילה, אל תשכח שאתה לא לבד, ואם בא לך לדבר - יש פה אחלה אנשים שיבינו אותך ואת מה שעובר עליך יותר טוב מכל חבר אחר שיש לך. תחזיק מעמד והמון בריאות

לוקחים כל יום ביומו....

מתמודדים עם זה לאט, יום יום בנפרד. זה קשה מאד, אני יודעת. כשאני הייתי בגילך אחי חלה בסרטן, זה היה קשה לכולם - להורים, לנו האחיות , היינו באמצע בגרויות ומגנים... אז לוקחים כל יום בנפרד, עוברים כל יום ואומרים תודה על כל יום שעובר בשלום. ואם צריך לבכות בוכים, ואם צריך לדבר עם מישהו מקצועי - מדברים ! זה חשוב, לא לזלזל בתמיכה פסיכולוגית, גם עבורך וגם עבור אמא. מחזקת את ידיך ומחזיקה אצבעות לאמא, שתבריא.
-----------------------------------------

למעלה