מרגיש שאני חייב לפרוק

מרגיש שאני חייב לפרוק

אני לבד!!
לא מצליח להבין את זה, אני בחור נחמד, לא מכוער, עובד בעבודה מסודרת, מחזיק אוטו וגר לבד
כבר חצי שנה שאני גר מחוץ לבית וכבר כמה חודשים שאני פשוט לא רוצה לחזור הביתה, הבית ריק, ואני לבד
אז אני מנסה להעביר את הזמן עם המחשב, טלווזיה, סרטים, אפילו סתם ירדתי לפאב מתחת לבית ביום חמישי לראות משחק אבל עדין מרגיש בודד
שנה חדשה הגיע ואני רק מרגיש יותר לבד ואני לא יודע איך לשנות את זה
אשמח לרעיונות איך לשפר את המצב
אשמח גם סתם להכיר אנשים חדשים
מה כבר בקשתי ? מישהו לצאת איתו לשתות כוס קפה או בירה ? זה לא נראה לי יותר מידי

iba90

New member
מזדהה....גם אני מרגיש ככה

יש הרבה אנשים מסביבי...ובכל זאת אני לבד.כשאני אעבור לבית משלי ההרגשה שהכי תפחיד אותי היא "הלבד" הזה. אז זה נחמד מידי פעם לפרטיות ושאפשר לעשות מה שרוצים אבל בסוף היום הולכים לישון לבד\מרגישים לבד ואין עם מי לדבר

פריאל12

New member
iba חביבי, ה'לבד' לא מפחיד... הכל טמון באיך

אנו מתייחסים למצב הנתון.
ברור שכולנו, כבני-אדם, כמהים לתקשורת ולמגע האנושי, אך גם אופני התקשורת האלטרנטיביים (כמו האינטרנט) יכולים להקל במעט ולפתוח פתח.
אל תפסיק לכתוב ולהביע את שאתה חושב, על כל דבר. ה'אחת' עוד תקרא אותך

עצם העובדה

שאתה מחוץ לבית מחזיק רכב ועובד עבודה מסודרת זה כבר יעזור לך הרבה.תאמין לי אני יודע על מה אני מדבר.

iba90

New member
במה זה יכול לעזור לו?

אין לו עם מי לחלוק\לארח בבית שלו ואין לו לאן לנסוע כי אין לו עם מי לצאת לבלות...(כך אני מבין מההודעה שלו). גם לי יש עבודה מסודרת ויש לי רכב ויש לי תחביבים ואני מתאמן ויש לי "הרבה" חברים מסביבי...אבל אין אפילו אחד שאני אוכל לצאת ולבלות או לשתף ברמה של "שיחות נפש" זה מאוד חסר...אין עם מי לחלוק את כל מה שקורה...

coffe to go1

New member
אין לך מושג כמה אני מבינה אותך

כתבתי את זה באחד ההודעות הראשונות שלי . יש המון אנשים סביבי אבל זה כל כך שיטחי אין שיחה עמוקה עם אנשים, אין אף אחד שבאמת מקשיב ומבין.. אני ינחם אותך
ויגיד לך שאתה לא היחיד שמרגיש ככה..

פריאל12

New member
אהובה יקרה שלי, ראי כמה יפה כאן....

אין כאן איש שמכיר את רעהו (וזו גם תשובה לעוזי ששאל...) ובכל זאת, אנשים כותבים כאן דברים שיוצאים מהבפנוכו של הלב.
כל כך כנים, גם אם כואבים.
רמת החשיפה כאן ממש לא מובנת מאליה.
זו קרקע דשנה ופוריה ליצירת דברים נפלאים כמו מערכות יחסים (מכל סוג).

איך זה יעזור לי ?

אני באמת רוצה לדעת, כרגע אני במצב שאני מחכה ליום ראשון וסופי שבוע הם פחות או יותר הסיוט שלי כי אז מרגישים את הלבד הכי הרבה
אם זה בהקשר של נשים אז יש לי פאב 5 דקות מהבית ובקרתי שם אולי 3 פעמים זה ממש לא נעים ללכת למקום כזה לבד ובכנות זה ממש לא נעים ללכת לכל מקום לבד

וכמו שאמרתי אני אשמח להיפגש ולהכיר אנשים חדשים מהסביבה שלי הבעיה שמסתבר שאין כאן (תפוז) אנשים מראשון, רחובות או הסביבה

iba90

New member
אני לא רחוק מהסביבה...ואין לי בעיה להכיר...

אני מודה שזה קצת מוזר כי להכיר אנשים חדשים מבלי להכיר אותם קודם או שיש איזהשהוא רקע משותף...מרגיש קצת כמו בליינדייט

בגדול אין לי בעיה..

פריאל12

New member
נו תנחשו יקר, חברות/ידידות או כל מערכת יחסים.

נרקמת בזמן ובמקום המתאימים לה. אתה יכול להכיר את החבר/ה בעבודה, כפי שאתה יכול להכיר כשאתה יורד למכולת...
אין לזה חוקים.
הרעיונות יהיו קשורים בתחביביך וברמת פתיחותך. אפילו כאן תוכל להכיר, ומכאן החוצה - לעולם האמיתי.
בהצלחה

iba90

New member
פריאל:)

היו לי כל כך הרבה הזדמנויות בחיים שלי להכיר את החברים\ות הכי טובים שיהיו לי אי פעם...אני לא מצליח להבין איפה ואיך לא נשאר חבר טוב אחד "לרפואה" כמו שאומרים. אני בן אדם שמתחבב בקלות על אנשים ואנשים מרגישים איתי בנוח ובכל זאת אני לא יודע להסביר איך מכל המסגרות והמקומות שהייתי בהם לא הצלחתי ליצור קשרים מעבר לקשר ידידותי\חברי באותה מסגרת...זה משגע אותי לפעמים.

פריאל12

New member
יקירי, אני לא רוצה להישמע בנאלית אבל...

אלו החיים. לא כל דבר תלוי בנו. אנו יכולים להיות תקשורתיים ומקסימים להפליא, אך מי שכנגד צריך לקלוט את השדר הזה. לפעמים זה לוקח זמן.
באשר לשאלה מדוע הם לא נשארים.... היה כן עם עצמך: גם לך לא מתאימים היום החברים/ות שהיו פעם.
אנשים משתנים... וזה כולל אותנו

iba90

New member
אני לא מבין איך...

מכל המסגרות שהייתי בהן לא הצלחתי למצוא אפילו חבר אחד "לרפואה"...וזה מוזר כי אני מתחבב בקלות על אנשים...אנשים מרגישים איתי בנוח ועדיין לא קרה שמכל זה יצא חבר טוב אחד.

פריאל12

New member
נראה לך?! שעה שעושה לך סימנים עם הידיים

מה שלומך, יקירה? מרגישה טוב יותר?

למעלה