מרגיש שזה סוף העולם..

loogist

New member
מרגיש שזה סוף העולם..

אני חייל בשרות סדיר, רוצה לצאת לקצונה, לא רוצים להוציא אותי מתעללים בי בבסיס (כולל המפקדת) חברה שלי עזבה אותי אני מרגיש לבד.. מתכוון להתאבד בשבוע הבא בבסיס קשה לי וכואב לי..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo14.gif

כמו שרשרת מאופקת של מילים בודדות מכסות מגלות בינהן רווחים שחורים... כול כך רבה רגשות מרוסנים .. המערכת לפעמים לא מבחינה בפרטים העדינים כול כך.. אנחנו מוצאים אכזבה, דאגה , מועקה ויאוש .. בונה לעצמך כיוון ודואגים לך.. חושבים אולי עכשיו הזמן לאפשר לעצמך להיעזר...אולי אפילו להראות לצבא את השחור. לא רווצים להשאיר אותך לבד , לא מרפים .. בוא אנחנו מחכים לך ..

yacoOl

New member
אל תעשה את זה.

תברח פשוט מהצבא , תלך תשב על הים תעשן. שיזדיינו כולם. חברה שלי זרקה אותי רציתי למות גם אני , ככה האהבה הראשונה שלי אמרה לי שהיא לא אוהבת אותי והלכה למישהו אחר. הכל עובר לא טוב לך בצבא. תברח להם . תצא משם. תחייה חיים חדשים. תחסוף כסף תעשה לך איזה טיול בניו יורק או כל מקום אחר שאתה אוהב , ותקים לעצמך עידן חדש.

פימבייה

New member
ללא נושא

נכון זה קשה, כואב, מתסכל!! זה טבעי שתרגיש קצת פגוע, אבל אתה לא הראשון שחברה שלו נפרדת ממנו, כנראה שלא ממש התאמתם בסופו של דבר ויש עוד הרבה דגים בים ועוד תמצא את האושר שלך! אתה גם לא הראשון שמתוסכל מהצבא, אל תתרגש מהם תמשיך להתעקש על שלך ואם זה לא יצא נו טוב עוד יהיו לך הרבה הזדמנויות בחיים, כמו כל אדם נורמלי אתה חווה עכשיו משבר שאולי נראה לך שהוא טראומתי והרסני מדיי אבל בכל אדם יש את הכוחות שהוא רק צריך למצוא ולנצח את כל הרגשות השליליים. בחיים יש שחור ולבן, כרגע נראה לך הכל שחור אבל זו רק תקופה קשה שתעבור בסופו של דבר וגם תחזק אותך נפשית. אז אל תתייאש, אתה לא לבד והכל תמיד יכול להשתנות לטובה אבל זה יקרה רק אם תבחר לחיות...

למעלה