מרגריטה קפואה- -כיצד

cusha

New member
מרגריטה קפואה- -כיצד

שלום לכולם, אם יש בידי מכונת ברד, כיצד אני יכול להעזר בה להכנת המרגיטה הקפואה. אשמח לקבל תדריך להפעלה של המכונה(הרי לא כל נוזל הופך לברד במכונה) כמובן כן את המתכון.0 תודה כושה
 

רוניM

New member
אם זה מכונת ברד זה ממש פשוט

פשוט שופכים את כל המרכיבים לתוך המכונה ומפעילים... תוך שעה בערך זה הופך למרגריטה (מרקם ברדי) המלצה שלי היא פשוט לעשות כמות עם מעט אלכוהול (נניח על כל 5 מנות מיץ או משהו בגנון-מנה אלכוהול) לחכות שהמרקם קצת יתקשה, לטעום ולתקן... כשאני הכנתי את זה שנה שעברה זה לא היה מדוייק והלכתי "עם הרגש"
אז אמנם לא הייתי ברמנית עם "תעודות" אבל יצא אחלה בלי כל קשר... הכנתי גם קייפיריניה קפואה בדרך הזאת ואשכולית אדומה-אוזו... יוצא מעולה!
 
מתכון משוער

14 טקילה 3 ליים 8 מיץ לימון טבעי 4 טריפל 16-20 מים אלה בערך היחסים שצריך,בהנחה שאתה מתכוון לדיספנסר שמכיל 8 ליטר (פלוס מינוס),פשוט תכפיל את כל המרכיבים באותו היחס עד שתגיע לכמות מקורבת. תחליף את הטקילה ברום,ואת הלימון בלימונענע (תטחן בבלנדר עצלן) ויש לך אחלה מוחיטו.
 
למעלה