האם צריכה של מרגרינה מזולה ללא שומנים מוקשים, אינה מזיקה לבריאות ובעיקר ללב ולרמת הכולסטרול? האם השימוש בשמן קנולה עדיף על השימוש במרגרינה מזולה או להיפך? תודה מראש על התשובות.
בעיקרון מומלץ שימוש בשמן קנולה לבישול אפיה וטיגון . ניתן גם להחליף את השומן המומלץ לשימוש באפיה לשמן קנולה במקום מרגרינה או חמאה. למריחה- מומלץ לבחור בממרח מסוג שאינו מכיל כלל שומנים מוקשים אלא שמן קנולה/זית שמובא עם מרכיבים שהופכים אותו למצב צבירה רך כך שניתן להשתמש בו למריחה.