מרגש - מרגש - מרגש!

itaizil

New member
מרגש - מרגש - מרגש!

שלום אנשים! אני איתי והגעתי לפורום הזה די במקרה... לא תיארתי לעצמי שיש עוד כל-כך הרבה אנשים שחולים על הסדרה הזו כמוני.. לצערי, אני לא בקיא כמוכם במה שקורה בסדרה, בטח שלא יודע לצטט ממנה, בגלל שאחרי שהסדרה עזבה את ערוץ 3 (שפשוט פשט את הרגל מבחינת תוכן!) היה לי מאוד קשה לעקוב אחרי הסדרה בטלעד.. עכשיו אני בכלל לא צופה בעונות החדשות בגלל שהן משודרות ביס ולי יש הוט (באסה!) מה שכן, אני צופה כמעט כל יום בפרקים שמשודרים בהולמרק ולפי מה שהבנתי הם עומדים לשדר את כל הסדרה עד סופה- מרגש! רציתי לדעת כמה פרקים יש לסדרה בסה"כ?- כדי שאדע תוך כמה זמן אצליח להשלים את הפער ע"י צפייה בהולמרק... בנוסף, אני כמעט בטוח שהפרקים שמשודרים עכשיו בהולמרק הם של העונה השנייה.. מישהו יכול לאשר את זה? זהו להפעם.. אני מתכוון לבקר כאן הרבה! מקווה שלא תסלקו אותי
BRING IT ON! איתי

ofra6

New member
שלום איתי

העונה שמשודרת בהולמרק היא אכן העונה השנייה. פעם שעברה הם שידרו רק עד סוף העונה השנייה, מאיפה הבנת שהפעם הם משדרים עד סוף הסדרה? זה קצת נשמע לי לא הגיוני כי סוף הסדרה לא שודר עדיין בשום מקום. בכל אופן, לסדרה יש 7 עונות, הפרק האחרון ששודר בארה"ב הוא 13 בעונה השביעית. ידוע (לצערנו הרב) שזו העונה האחרונה של הסדרה. בכל עונה יש 22 פרקים (חוץ מבעונה השלישית שיש פרק נוסף, הראשון, ששודר אחרי אסון התאומים). תעשה חשבון, 7 כפול 22 = 154 + 1 155. אני מציעה לך, אם אתה באמת רוצה לראות את הסדרה כמו שצריך ואת כולה, תתחיל לקחת אותה בDVD. יש את עונות 1-6 DVD ברוב ספריות הוידאו. מקווה שעניתי לכל השאלות שלך.

itaizil

New member
תודה..

הבנתי את זה שהסדרה משודרת עד סופה מהפרומו שעשו לזה בערוץ הולמרק.. אני אני מחשב נכון אז הפרק האחרון אמור להיות משודר אחרי מועד השידור בארה"ב (חודש מאי, לא?) ולכן זה יכול להיות הגיוני שישודרו כל הפרקים... אני מודה שנוצר לי מעיין בלבול די רציני כי ראיתי כל מיני פרקים משלל העונות, ראיתי אפילו את הפרק שייוחד לאסון התאומים. אני באמת חושב שאני אקח את הסדרה בדי וי די ואעשה מרתון בסופי שבוע... האם את זוכרת מה הפרק שסוגר את העונה השנייה? ככה אני אדע מתי העונה הסתיימ בהולמרק ואוכל להמשיך בדי וי די החל מהעונה השלישית.. תודה!

itaizil

New member
תודה!

תודה ענקית על כל התגובות... לפי מה שכתוב כאן הפרק האחרון של העונההשנייה ישודר בהולמרק ביום שני בעוד 10 ימים... משמח מאוד! אחריו נדע האם הם ימשיכו לשדר את שאר העונות או לא.. בכל מקרה, קראתי קצת בויקיפדיה על הבית הלבן ולא התאפקתי! קראתי מה קורה בעונות שלא ראיתי (ראיתי עד סוף העונה הרביעית..) וזה ממש מרגש ומרתק! תודה!

למעלה