מרגש עד מאוד

צביקה5311

Well-known member
אני כותב את השורות האלה אחרי שניגבתי את דמעות ההתרגשות אחרי שצפיתי במפגשים של השבות עם קרוביהן.
זו בעיני תמצית ישראליות/ ערבות הדדית.
כמו כן אני מבקש להביא הערכה לאיתמר בן גביר שלשם שינוי פשוט שותק. אני בז לאומת זאת לחברו בצלאל סמוטריץ. אתה נרגש לראות חטופות שהפכו לשבות
הלב שלך מתמלא בהתרגשות אחרי שאם זה תלוי בך, זה לא היה קורה? סמוטריץ, אין צבוע מזה.
בן גביר, היום הוציא את עצמו מכלל ישראל, לפחות הוא לא צבוע.
אנחנו מבינים את המחירים הכבדים וסומכים, בניגוד לסמוטריץ ובן גביר, על גופי הבטחון, שישכילו למנוע מהנוולות ששוחררו מהכלא בתמורה, וכאלה שעוד ישתחררו, בין אם במעצרם או בחיסולם, למנוע מהן מלפגע בנו שוב.
לצערינו, הטרור לא נולד אתמול, הוא גם לא ימות מחר.

כוכבית מצויה

Well-known member
אני כותב את השורות האלה אחרי שניגבתי את דמעות ההתרגשות אחרי שצפיתי במפגשים של השבות עם קרוביהן.
זו בעיני תמצית ישראליות/ ערבות הדדית.
כמו כן אני מבקש להביא הערכה לאיתמר בן גביר שלשם שינוי פשוט שותק. אני בז לאומת זאת לחברו בצלאל סמוטריץ. אתה נרגש לראות חטופות שהפכו לשבות
הלב שלך מתמלא בהתרגשות אחרי שאם זה תלוי בך, זה לא היה קורה? סמוטריץ, אין צבוע מזה.
בן גביר, היום הוציא את עצמו מכלל ישראל, לפחות הוא לא צבוע.
אנחנו מבינים את המחירים הכבדים וסומכים, בניגוד לסמוטריץ ובן גביר, על גופי הבטחון, שישכילו למנוע מהנוולות ששוחררו מהכלא בתמורה, וכאלה שעוד ישתחררו, בין אם במעצרם או בחיסולם, למנוע מהן מלפגע בנו שוב.
לצערינו, הטרור לא נולד אתמול, הוא גם לא ימות מחר.
גם תושבי עוטף עזה וחוגגי הנובה סמכו על כוחות הביטחון....
צריך להיות עיוור ואידיוט כדי לחשוב שאף אחת ממשוחררי העסקה הזו לא יחזור לפגע...

למעלה