מרגש..

מרגש..

שלום חברים..כבוד הוא לי להיות חלק ממשפחת הבובנאים המוכשרים שבארצנו
אשמח להצטרף למשפחתכם
שמי אילנית מאיר
עוסקת בחינוך לגיל הרך, מאמנת אישית ומנחת קבוצות באמצעות תיאטרון הבובות ככלי חינוכי ,
בובנאית ומתמחה בעיצוב בובות מצמר כבשים(בוגרת בית הספר לבובות של דבורה צפריר)

מסע חיי ..אל ודרך עולם הבובות מרגש מפתיע ועדיין נמצא בעיצומו..
אשמח לשתף עוד בהמשך ...(בכל זאת רק הכרנו)
בכל מקרה אתן טעימה קטנה מתוך המסע האישי שלי .. הצצה אל ספר הילדים שכתבתי ועיצבתי במו ידיי (כל הבובות והתפאורה עוצבו מצמר כבשים)
פרוייקט שעבדתי עליו שנתיים בהחלט פרוייקט חיי..
הספר נקרא "המסע של בל"

אז כיף להיות חלק ושאפו גדול ליוזמים ולמפעילי הפורום על יוזמתם..מעורר השראה והערצה
בתקווה להמשך עשייה מבורכת לכולנו ושבת שלום
אילנית מאיר

פ י ו ל ה

New member
ברוכה הבאה אילנית!!

קודם כל עלי לומר שהצצתי באתר שלך והוא מקסים! העבודות שלך מרגשות ונפלאות, כיף לראות. אני שמחה שהשצטרפת אלינו. ברוכה הבאה!
ועכשיו בפן האישי, אם היית קוראת סמויה, בוודאי הבחנת שתאטרון בובות ככלי טיפולי וחינוכי הינו נטיית ליבי ומרכז הקשר שלי לעולם הבובות, מעבר ליצירה שלהם וכו'.. אני מאמינה שזה כלי חשוב, מצוין ומרתק ושאני לא מפסיקה ללמוד עוד ועוד על איכויותיו! אז.. נעים להכיר :)
נשמח לשמוע עוד על כל פעלייך הנשמעים מיוחדים כ"כ ומעניינים. אני בטוחה שיהיה לך הרבה מה להוסיף לנו.
ובנתיים, שבת שלום!

נגהלי

New member
איזה יופי, אלו בובות אנטרופוסופיות?

זה כ"כ נעים ומיוחד..
זה משהו שהייתי שמחה ללמוד

הסבר על עיצוב הבובות

יקירתי תודה על הפרגון,
הסבר קצר ברשותך,, הטכניקה בה עיצבתי את הבובות נקראת מלאכת ליבוד
(דחיסת צמר כבשים) .
זוהי מלאכת היד העתיקה ביותר בעולם. יש סברה האומרת כי עוד לפני שהאדם ידע לטוות חוטים הוא ידע ללבד.
האנטרופוסופיה מאוד מתחברת לטכניקה ולחומר ולכן עם הזמן אלו הפכו להיות בובות אנטרופוסופיות.
זה הסבר קצר על הגדרת הבובות....משהו שגם אני למדתי תוך כדי היכרות עם החומר וחקר שערכתי אודותיו.

אשמח ללמד אותך את הטכניקה אם תגיעי אליי לאזור הרי ירושלים..יש לי סטודיו מקסים בו אני עורכת סדנאות מגוונות..
אני מקווה שבהמשך אצליח לבנות איזה סדנא צילומית ולשתף את חברי הפורום וללמד כאן משהו מתוך העולם הקסום הזה.

אילנית

גם אנחנו מתרגשים

טוב,אני מתרגש!!!!
אבל לפי התגובות שקיבלת עד כה ולפי איך שאני מכיר את שאר החברים בפורום,אנחנו לא נהיה היחידים ולכן אני מרשה לעצמי לכתוב ברבים

מתרגשים שאת איתנו,
מתרגשים מהמילים החמות לפורום,לחבריו ולמנהליו,
אבל בעיקר מתרגשים להכיר אותך ואת "המסע של בל" שהוא גם המסע שלך...שנתיים הם בהחלט זמן ארוך ולא מבוטל...אבל התוצאה הסופית שווה הכל

אני חייב לשתף אותך שברגע שראיתי את התמונה מתוך הספר שהוספת להודעה, מיד נזכרתי שלא מזמן נתקלתי בה,בספר ובשמו שהועלו בפייסבוק.
כבר אז נכנסתי לקישור שהיה והוקסמתי מהעבודה,אני גם זוכר שמיד חשבתי שחברת פורום שלנו בשם: ורד ליבר - תיאטרון טוליק שמתעניינת ולדעתי גם יוצרת בליבוד, תאהב אותך ואת זה מאוד.
במקרים כאלה אני בדר"כ מיד שולח הודעה ומציע להצטרף לפורום שלנו,
רק שבתקופות האחרונות אני כ"כ עמוס וטרוד שזכרתי את השם ואמרתי נפנה כשיתפנה קצת הלו"ז שלי,
יש מצב שאפילו הייתי שוכח לעשות זאת

אבל בדרך "מקרה" ונס, הגעת אלינו בעצמך ואנחנו מקבלים אותך בזרועות פתוחות
ובהרבה שמחה

נתתי רק מבט חטוף באתר שלך אבל מבטיח שאשוב לסרוק אותו בקפידה ובדקדוק באחד הלילות הקרובים.
צודקת! רק הכרנו!
מיותר לציין שבהמשך כולנו יותר מנשמח שתשתפי ותספרי לנו עוד וכמה שיותר - יותר טוב.
עד אז, גם לנו כייף שכייף לך להרגיש חלק מאיתנו ומעכשיו את אכן כזו

ברוכה הבאה

יהבוליק

New member
ווואוו איזה יופי , ו.. ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה אילנית, שמחים שהצטרפת אלינו וגילית לנו עלייך
איזה דברים יפים את עושה!
ממש בזמן האחרון התחלתי להתעניין יותר בתחום של הליבוד,והבובות האנטרופוסופיות, וכל העסק הזה עם צמר כבשים :)
איזה תמונות יצת בספר, ממש מהמם!

הצצתי קלות באתר, אזה יופי, ועדינות של עבודות !
שמחה בשבילך שהצטרפת אלינו , (וגם בשבילי..)
אז ברוכה באה!
יהב

יהבוליק

New member
יש יש , את בירושלים!

סוף סוף קרוב אלי

עכשיו אני ממש מאושרת שאת פה !

תודה רבה

וואוו..איזה חום יש בפורום הזה...ואני עוד חששתי להצטרף..
אני מודה לכם על הפרגון..איני רואה זאת כמובן מאליו ..

דודי יקירי,
מרוץ הזמן ושגרת החיים סוחפים את כולנו..לכן אם תהיה לנו לרגע הזכות לעצור את הזמן ולו לרגע ולהתכנס בתוך עולם קטן
שאפשר לתת לו ולקבל ממנו(ואכן כוונתי לפורום)
אז..בהחלט זכינו.

יישר כח
והמשך עשייה פורה ומפרה לכולנו
אילנית

למעלה