מרדית בודנר - לאן נעלמו עקבותיה ?

shahartheone

New member
מרדית בודנר - לאן נעלמו עקבותיה ?

אמנם זה לא קשור בדיוק לפורום של לונדון 2012, כי כנראה השחיינית הזאת לא תשחה שם, אבל מישהו יודע לאן נעלמה השחיינית הזאת ?
לפני שנה, אם אני מבין נכון, היא החליטה לעשות עלייה, ושברה הרבה שיאים ישראליים בעיקר במשחי החתירה החל מ-200 מ'. מאז לא שמעתי עליה דבר וחצי דבר, ומה שעוד יותר לא בסדר לדעתי, שאף אחד לא טורח להוציא הודעה מסודרת בנושא - החליטה לפרוש משחייה / נפצעה / חזרה לארה"ב וכו'. תארו לכם שפתאום לא הייתם שומעים שום דבר על שחקן בנבחרת ישראל בכדורגל. דבר כזה היה יכול לקרות ? סביר להניח שלא. אז למה בשחייה כן ? ואם היא חזרה לארה"ב למה לא מוחקים את כל השיאים שלה מהטבלה ?
כל החיפושים שלי באינטרנט העלו חרס...אשמח אם למישהו יש תשובה.
תודה

BentzWatchJudo

New member
זה קשור מאד לפורום הזה

הפורום הזה פעיל כל הזמן ולא רק לקראת האולימפיאדה תחת השם פורום אולימפיאדה וספורט הישגי. בסמוך לאולימפיאדה הוא משנה את שמו אבל זאת רק תחפושת זמנית. לכן כל מה שקשור לספורט הישגי שייך לפורום ולא רק מה שקשורישירות ללונדון 2012.

בקשר לשאלה ששאלת אין לי מידע אבל יש לי עצה. תרים טלפון או תשלח מייל לאיגוד השחייה הישראלי. לא משהו תוקפני, משהו ענייני מתוך סקרנות.

BentzWatchJudo

New member
אל תשכח לעדכן פה האם הם ענו ומה היתה התשובה

עדי פרג

New member
הצחקתני (תרים טלפון/תשלח מייל לאיגוד השחיה..)

הם לא עונים למיילים ענייניים, של מאמנים בכירים שלא נראים להם (מאמן ירושלים רבתי למשל), שמורות אצלי דוגמאות רבות.
אז שיספרו לך את הסוד הכמוס של מרידית' ?? (שהגיעה ברעש וצלצולים להפועל ירושלים, כמובן בתיווכו של הצבי)
בנצ עשה טובה ואל תהיה נאיבי,
אם תהיה תשובה היא תבוא ישירות מאדון מיכאלי, הוא הרי דובר איגוד השחייה השומר תמיד על האינטרסים של הבוס ששומר על האינטרסים של הפועל ירושלים..
אם טעיתי במשהו - הכובע (מהגומי) כבר מוכן...
ואגב שמת לב בנץ ש"הבן יקיר לי" של צבי וקאופמן הפסיד אתמול ל"מוקצה מחמת מיאוס", דווקא במקצוע החזק של הבן ?
אהרוני דוקא הבחין יפה בעניין הזה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255652,00.html
ורק שכח לציין שה"בן" גם הפסיד את ה 100 חזה לבן אחר - יקיר אמיתי (הבן של אמיר גניאל)

כמובן שאת הכסף סופרים אחרי שהוא בבנק ויש עוד שבועיים לעשות עיסקאות אחרונות ולשפר את המאזן, אז נמתין עוד שבועיים בסבלנות.
אם תשאלו לדעתי הפרטית, אף אחד! משחייני הנבחרת לא שחה משהו מיוחד, ויש גם יוצאת מהכלל המעידה על הכלל.. עמית עברי שעשתה הישג יפה ב 100 פרפר וגם ב 100 חזה,
אבל האמת שכל זה היה די צפוי אחרי שכמעט כולם שמו את כל הביצים בסל של דברצן.
נראה מה ישאר להם ללונדון.

שיהיה בהצלחה והחלמה מהירה ליונתן, הוא בחור צעיר ויש גם ריו, אז אל יאוש
http://isa.one.co.il/General/Announce.aspx?siteid=8&id=4860

ומי שרוצה דעה אובייקטיבית ! (של ה"ג'וני וייסמילרים" ) על השחייה הישראלית - נשאיר אותו בקצת מתח ונפרסם בימים הקרובים...
אגב - מי שהתפלא שבישראל מקיימים אליפות מדינה שבועיים לפני האולימפיאדה - מועד בלתי הגיוני בעליל, ולא קיים בשום מדינה שבה יש שחייה ברמה סבירה, אז יש לי מידע מעניין בנושא זה, אבל נשאיר גם את זה לפעם אחרת, ונשמור על מתח חיובי.
בשמחות

אלכס 2501

New member
נראה לך שה"מוקצה מחמת מיאוס" כפי שאתה קורה לו

יצליח להביא את המדליה האולימפית שהבטיח לנו?

או שימשיך במסורת שלו להיכשל בכל תחרות חשובה באמת?

אם יש שערוריה באיגוד השחייה אז זו העובדה שהוציאו כל כך הרבה כספי ציבור על ה"כלום" הזה

moransimon

New member
עוד שתי שמות שבולטים בהעדרם!!

יוליה בנך, שיאנית ישראל במקצועות החזה, זכתה במדליב באליפות אירופה לנוער, אני חושב שהייתה במכללה השנה, אבל איפה היא?!?!?
עוד אדון הוא ירון שגלוב שרק בשנה שעברה אם אני לא טועה קבע שיא נוער ב100 חזה, לא השתתף באליפות ולא שמענו ממנו כל כך,
עצוב...

shahartheone

New member
לפי מה שקראתי יוליה בנך

רצתה לשחות באליפות אירופה השנה, אבל באיגוד השחייה החליטו שהזמנים שלה לא מספיק טובים. במקומה שלחו כמה שחיינים שבלי להעליב קבעו תוצאות שממש לא מתאימות לאליפות אירופה.

guinnart

New member
בנך פשוט לא עשתה קריטריון לאליפות אירופה

לא היה פה שום עניין של העדפה סובייקטיבית. אף אחד לא נשלח במקומה (לא היתה שחיינית חזה בתחרות). עקרונית מי שנסעו לאליפות היו כל מי שעשו קריטריון אליה + קופטי שנשלח לאחר הדיון המשפטי. היא שחתה בארה"ב השנה בכמה תחרויות ועשתה זמנים חלשים יחסית עבורה של סביבות 1:11. בכלל מאז תום עידן החליפות בנך לא הצליחה לשחזר או להתקרב לתוצאות שלה מפעם.
וירון שגלוב דווקא שחה באליפות אירופה (עשה קריטריון ב-50 חזה), אולם התוצאות שלו היו קצת פחות משיאיו ב- 50 וב- 100 חזה.
אולי הוא פצוע ולכן לא השתתף באליפות ישראל?

nitsansh

New member
בדקתי את הטוויטר שלה... היא לא הזכירה שחייה

בשנה האחרונה...

nitsansh

New member
מתי היא היתה??

למיטב ידיעתי, היא רק באה לאליפות ישראל אשתקד...

מסכים עם התהיה שהעלית, אם כך אכן פני הדברים

אם אכן יש דברים בגו', זו דוגמה מצוינת לטרמפיסטיות ובזבוז כספים לא פחות מאשר על "עוד עסקן", יש לשלול כפי שאתה מציע את "השיא הישראלי" שמעולם לא היה ישראלי.

חייבים לדעת גם אם יש כל מיני "מציאות סוף העונה", לא למהר ולאמץ אותם(למען הסר ספק יהודים או לא יהודים), משום שזה בסופו של דבר מכרסם מתחת לכל הערך הייצוגי של המתמודד.

ואם אין ערך לייצוגיות אפשר לסגור את הבאסטה לגמרי.

nitsansh

New member
כנראה שהתקנון בשחייה ליברלי יותר מאתלטיקה...

באתלטיקה מאושר שיא של מתאזרח רק שנה לאחר שקיבל אזרחות... אבל למיטב ידיעתי מי שעוזב אחרי שנה לא מוחקים לו את השיאים...

זכור לי ששחיינים התבטאו בזמנו שצריך לשבור את השיא של השליחים באטלנטה כדי למחוק את דן קטלר מרשימת השיאים...

למעלה