מרד החשמל הגדול יצא לדרך

erez131165

New member
מרד החשמל הגדול יצא לדרך

שלום לכולם, "מרד החשמל הגדול" מבשר על עליית שלב באופן בו האזרח מוכן לפעול על מנת לעזור לעצמו. אנו נשנה את אופן התנהלותן של חברת החשמל והחברות הציבוריות בכל הנוגע לתנאי שכר, פנסיות, התייעלות, שביתות ושקיפות. התוצאה: ירידת מחירים. אני קורא לכולם להירשם, ולהזמין כמה שיותר חברים לאירוע. זה בידינו! פרטים נוספים בקישור המצורף.

erez131165

New member
רק לארבעה חודשים בשלב ראשון

חברת החשמל לא יכולה לנתק אלא אם לא שולמו יותר מ-2 חשבונות דו חודשיים. תיכנס בבקשה לדף המרד ותקרא הסברים מקיפים.

מצטער לאכזבך

אבל ישר לאחר אי תשלום ראשון חח"י יוציאו לך אזהרת ניתוק ואז לאחר שבוע אין לך חשמל . החוב יתפח כמו על שמרים ואז לא רק שתשלם לחח"י אלא גם לכמה עורכי דין , שווה ? ההחלטה בידך

baudrate

New member
שתי הערות

הרעיון של התאגדות למען מטרה משותפת הוא שאנשים מוכנים "לסבול" נזק לעצמם בשביל מטרה משותפת, ובסופו של דבר הכח המשולב שהם יצרו יתן תועלת גדולה יותר לטווח הארוך לקבוצה ולכל אחד מחבריה. דוגמה לכך הוא הנכונות של אנשים לשרת שירות צבאי, שפירושו הוא סיכון החיים שלך, מתוך ידיעה או אמונה, שביחד ניתן להשיג הישג גדול יותר מאשר אם כל אחד היה דואג רק לתחת שלו (ומן הסתם בורח משדה הקרב). מעבר לכך, יש העניין של כח המיקוח. זה לא קשור דווקה להתאגדות אלא למוכנות של מישהו להתעקש וללכת ראש בראש. גם התנהגות כזאת, כל כמה שנראית לא רציונלית יכולה להשיג השגים לא מבוטלים. כי חברת החשמל בסופו של דבר מעוניינת לייצר ולמכור חשמל, וגם אם היא תרוויח פחות על לקוחות עקשנים זה יכול להשתלם לה. בקצרה, התשובה לכך אינה כל כך חד משמעית. אני לא משוכנע אגב שיש מקום למרד חשמל, אבל השאלה של האם זה משתלם באופן אישי מפספסת את המהלך של התאגדות. וכן , לפעמים זה משתלם להיות מוכן לנזקים לטווח קצר על מנת לקצור רווחים לטווח ארוך.

baudrate

New member
שאלת האם שווה, אבל לקחת בחשבון

רק את האפקט המיידי והאישי בשאלה שלך (נזק אישי). אני ניסיתי להוסיף שיקולים נוספים במשוואה.

M

mishel my bell

Guest
תמיד יהיה איזה חוכמולוג (כמו אבוי)

שינסה לשים מקל בגלגלים

just GL

New member
תחפשי, תרשמי, תזמיני...

הכוכב33

New member
לא צריך שום מרד

אני חשמלאי במקצועי.אני מכיר את התחום. ח. החשמל של ישראל היא טובה,יעילה ודי זולה. לח.ח. יש כ-20 אלף עובדים.שעובדים קשה יומם ולילה,24 שעות. מדובר בעבודה קשה ומסוכנת !

פופולרי מאד .

כל מי שיש לו אף חושב שלתקוף את החרדים או את חברת החשמל הוא דבר ראוי . החשמל בישראל זול ! מחירו צריך להיות כפול מזה שקיים כעת . עובדי חבארת החשמל עובדים בחריצות עבור שכרם . עובדי חברת החשמל גם חזקים במקרה שיידרש מאבק . בקיצור - לך לאכול מלח . ======================================== החרדים בישראל טפילים . צריך שהירדים יעבדו למחייתם . החרדים גם חזקים במקרה ויידרש מאבק . בקיצור - לך לאכול מלח . ====================================== מתי תתחיל לחשוב באופן ריאלי ?

למעלה