מרד הנעורים

מיטללל

New member
מרד הנעורים ../images/Emo3.gif

קרה פעם שיצאתם עם מישהו שההורים שלכם ממש ממש ממש ממש שנאו ? מה היה ? האם הדעה של ההורים שלכם בכלל רלוונטית, בשבילכם?

flowers girl

New member
לא חח

אבל זה כי... לא יצאתי אף פעם עם מישהו
כאילו היה לי חבר.. בכתה ה'. בכל מקרה, הדעה של ההורים שלי לא רלוונטית בכלל בשבילי כי הם לא אלה שיוצאים איתו אלא אני, ואני אבחר את זה ואני מספיק בוגרת כדי להחליט מה טוב ומה לא טוב בשבילי.

h e n y

New member
מממממממ

לא ממש, דווקא ההורים שלי סומכים עליי בהכול נגיד היה לי חבר בן 17 ואני הייתי בת 13 וההורים שלי ידעו והסכימו.
אבל לא להגזים.... נגיד אם אני יגיד שאני חברה של מישהו בן 20 והלאה אז הם יתנגדו
{ ביחוד אמא שלי
}

מרד נעורים

עוד לא קרה עד עכשיו אבל אני מרגישה שזה דיי קרוב בגלל כמה הערות של אמא שלי ות'אמת אם מישהו מוצא חן בעניי ממש לא איכפת לי מה אמא תגיד (עם אבא אין בעיות)

fipo

New member
כן

אמא שלי שונאת את חבר שלי עכשיו... לא שזה כזה מפריע לי אבל לא משנה.... ולמה היא שונאת אותו... אין לי שמץ... נ.ב אני חדשה פה

יאפ קרה לי...

החבר הראשון שלי... ההורים שלי לא ממש הכירו אותו אבל אחרי שנפרדנו.. הקשר היה מאוד קצר.. אז אמא ידעה על כל מיני דברים שהיו לי איתו וכמובן שגם אבא בעקבות זה ידע... וכשרצינו לחזור אז הם ראו אותו והתחילו לצחוק עליו.. ונגיד אחרי שבכלל ירדו אחד מהשני.. אז נפגשנו באיזה מסיבה ובאו לקחת אותי שני ההורים שלי... והם גם צחקו עליו.. אבל חפיף.. גם אני הבנתי שהוא מפגר וגם אני צחקתי איתם
יש לי הרגשה שאני לא קשורה!! חחחח בכל מקרה.. הדעה של ההורים שלי כן תשפיע עליי רק כי אני חושבת שלהורים שלי.. בעיקר לאמא כי אבא לא ידבר איתי על זה יש ניסיון והדעה שלה לפעמים נכונה... אם לדעתי היא תדבר ממש שטויות אז אין מצב... בקיצור... תלוי!!

DanaJunkie

New member
נההההההה איזה...

ההורים שלי בנתיים הסכימו לכל דבר איש או יצור שהבאתי הבייתה... כיף כיף כיף..

apl

New member
אצלי ההפך..האבא תופס מקום

"נכבד" הרבה יותר בנושא הזה מאשר אמא..:) ההפך מרוב המשפחות שהאמא היא זו שמעורבת יותר בנושאים בינו לבינה. והדעה חשובה,אבל אני לא אפסול מישהו רק בגלל הדעה של ההורים.

pain is MY love

New member
מרד נעורים?...

השם השני שלי
כל טיפוס שיצאתי איתו ההורים שלי שנאו יותר נכון יצאתי בערך עם כל טיפוס שהורים מסוגלים לשנוא.. יום אחד אמא שלי ראתה אותי במרכז עם הפירסר שלי... בחור בן 24 סטלן מקועקע ושעיר... היא נבהלה רצח חחחחח בעיני הוא היה שיא היופי....
פעם יצאתי עם מישהו בן 27 ולא רציתי שאמא שלי תגלה אבל היא גילתה תוך שנייה וחצי כעסה עליי שלא סיפרתי לה את האמת אבל בסוף היא התלהבה ממנו יותר ממני כי הוא למד לתואר שני וכאלה
ובכלל ההורים שלי נוראאאא פרמיטיביים ואמא שלי נורא אוהבת בחורים מלוקקים ומלומדים כאלה ואני אוהבת את המקועקעים המופרעים.. אז אין מצב שאני אצא עם מישהו שההורים שלי יאהבו לכן הדעה להם לא ממש רלוונטית מבחינתי.... 'צטערת!

ברור

כמה פעמים... זה ייאוש, "מה אתה מוצא בה?" "יש עוד כל כך הרבה נשים שהרבה יותר מתאימות לך ממנה..." "הבאת כמה נשים כל כך ברמה הביתה ודווקא עם זאת נשארת?" יש עוד המון משפטים... מה שהיה קורה בדרך כלל- אני מתעצבן כמה פעמים, אחר-כך אני מנסה להסביר להם "מה אני מוצא בה...", מנסה לגרום להם לחבב אותה (הצליח לי פעם או פעמיים) בסוף (אם לא נפרדנו עד אותו רגע) מתעלם. הדעה של ההורים מאוד רלוונטית בשבילי, בגלל זה אני מנסה לגרום להם לחבב אותה, אם הם ממש לא אוהבים אותה- אני לא אוכל להישאר עם אותה בחורה...

הצילצול

New member
אמממממ ../images/Emo4.gif

לא קרה וגם אם יקרה אני לא אתן להם לעמוד בדרכי...
אהיה עם מי שאני ארצה...

בטח שקרה לי...

עם האקס,ההורים שלי לא סבלו אותו ועשו לי בלאגן <לא נתנו לי ללכת אליו,לא הרשו לו לבוא אלי כשאף אחד לא בבית,לא הרשו לי להיות איתו אחרי 12 בלילה -כי אז לפי דבריהם, הוא פיתאום אחרי 12 בלילה חושב מחשבות לא טובות> ואני מזה התחצפתי ועשיתי מלא בעיות <ברחתי מהבית,שיקרתי המון> אבל הם לא נתנו לי ברירה אחרת... מצד אחד הם דיי צדקו שהם לא אהבו אותו כשאני מסתכלת מהצד שלהם,אבל מצד שני הם צריכים לתת לי לחיות וללמוד לבד מה טוב לי. וזה בהחלט משפיע מה שההורים חושבים על החבר... זה מאוד חשוב לפי דעתי. בלי עין רע לפחות את יניב <חבר שלי> הם אוהבים.

למעלה