מרואיין השבוע.

איימו

New member
מרואיין השבוע.

כולכם בוודאי כבר יודעים the girl of love (אל תדאגי לא שכחתי אותך) אז תתחילו לשאול אותה את כל מה שתמיד רציתם לדעת עליה ולא העזתם לשאול.

אין שום ראיון ושום אבטיח!!!!!!!!

אם הבנתי נכון שאת עוזבת/עזבת את הפורום

איימו

New member
אה?

מתוקה זאת לא סיבה שבגלל זה לא תיהיא מרואיינת השבוע. חוץ מיזה לפני שמסיכים מסכנות כ"כ מהר כדי קודם לבוא ולשאול אם השמועות באמת נכונות, סבב הראיונות מסתייםהחל משבוע הבא. כי לא יצא לי להיכנס לפורום לא כי אני רוצה לעזוב אותכם, (אתם אנשים מדהימים) כי אני עובדת עכשיו על איזה פרוייקט שיקח לי את רב שעות היום, ולכן לא אוכל להיכנס לכאן. זאת לא סיבה שבגלל לא תיהיא מרואיינת השבוע.

המפוזר 2

New member
שמועות נכונות

לצערי היא באמת עזבה אותנו נראה לי . עזבו לא כדאי להכנס לזה אוליי זה עדיף . אני לא מתכוון שיש לי משהו נגדה חס וחלילה רק לגביי החבר שלה . תבינו לבד . הוא הגורם לזה נראה לי .

איימו

New member
והשאלות של..........

מה את הכי אוהבת לאכול?
חורף או קייץ?
אבטיח או פומלה?
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?
כמה פעמים ביום את מסתכלת במראה?
מה הדבר שהכי מעצבן אותך?
צפון או דרום?

התשובווווווווות..=]

-צ"יפס. |קייץ|-בגלל הים.. :]
אבטיח..
לאדעת.המון דברים.
-פעמיים ,וגם זה בקושי.
רק כשאני רוחצת פנים וכאלו..
הכי מעצבן-להתקשר לאנשים חשובים ולא לתפוס אותם..אחרי שמתרגשים המונמון...
צפון.חלום חיי. הייתי שם פעם אחת. ואני רוצה שוב.

blck angel1

New member
אני ../images/Emo9.gif

איך הגעת לפה? בת כמה את? ראית את הסרט "אליזבט טאון"? נכון ארלנדו בלום חתיך שם?? מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד? מאכל אהוב? מנגנת על משהו??

עונההההההה ../images/Emo26.gif

איך הגעתי לפה?
-את האמת,הגעתי לפה במקרה.ובכלל לא ידעתי שהפורום הזה קיים.אני ממש שמחה לדעת שהוא באמת קיים,כי הוא נפלא,ומעבר לזה-יש כאן אחוות אחים ואחיות נהדרת.
בת כמה אני? -16
אומרים שזה הגיל הכי מתוק,מעניין אם זה נכון...
סרט?,אורלנדו
-לא ראיתי את הסרט,ואורלנדו חתיך כמעט בכל מצב.
פעם אחרונה שאכלתי שוקולד?
-האמת? אני לא ממש מחבבת שוקולד.אבל פתאום התחשק לי משהו מתוק ולקחתי פסק זמן שדודה שלי נתנה לי לפני כמה ימים[היא עובדת בעלית
] אז בקיצור,ממש לפני כמה דקות סיימתי לאכול אותו..
-מאכל אהוב?
צ"יפס..אבל כאלו שפריכים.
מנגנת על משהו? -
מנגנת על אורגנית יותר מ6 שנים,על גיטרה קלאסית ואקוסטית.

blck angel1

New member
את מנגנת על ../images/Emo168.gif?

גם אניייי וואלקום טו וה פאקינג קלאב ^_^ אני 5 שנים על חשמלית :)

יש לי 2 ../images/Emo3.gif

אני אעשה לך היכרות איתן יומאחד. יש לי הרגשה שהחשמלית שלך מאוד תשמח להכיר את הילי ומישל...

blck angel1

New member
רספוטין מאד ביישן

יש לי 11 גיטרות
מייסי רספוטין אורן צ'יפס עידן נאות חץ פלור קירק ג'יימס קלואי חלקם איבנז או פאנדר

blue skies

New member
אמממ...

מבוקשת אבל לא ע"י המשטרה * ים/ברכה? * קיץ חורף סתיו או אביב? * יש לך תיק במשטרה? אם כן מה? * היית מאושפזת פעם? * הופעת בטלויזיה או במדיה כל שהיא? * זכית במשהו? * כמה אחים/יות יש? מי הכי קרובה? * מה המתנה הכי שווה שקיבלת? * מה המתנה הכי מעפנה? * מה הכי היית רוצה? * מה את רוצה שתהיה גדולה?

תשובות

ים-כי זה ה'אינסוף' בשבילי..
אני חושבת אביב.. תיק במשטרה-ממש לא.אני לא חוטאת.
אשפוז-כן,כשהייתי בת 4 עברתי ניתוח הוצאת שקדים..
הופעתי בטלויזיה פעם ופעם אחת הייתה עלי כתבה בעיתון 'ראש 1'.. 2 אחים,אני קשורה יותר לזה שבארץ [גדול ממני ב6 שנים],השני בח"ול.. המתנה הכי שווה-המון.ליומולדת-כרית עם תמונה של ליאל מהחברה הכי טובה שלי,שליאל שלחה לי מכתב
,בקיצור,כל מה שקשור לליאל ויש לי..
הכי מעפנה-אין דבר כזה.כמעט.[לא מצליחה להזכר..] הכי רוצה-לראות את ליאל שוב. שאהיה גדולה-להצטרף לליאל פעם אחת להופעה בח"ול..
זה החלום הגדול שלי..

blue skies

New member
אני מנחשת שאת לא אוהבת את ליאל

* שיר אהוב (מלבד של ליאל) * זמר אהוב * זמרת אהובה (מלבד ליאל) * להקה אהובה * שברו לך פעם תלב? פרטי * אוכל אהוב * משקה אהוב * קינוח אהוב * פרי אהוב * מה השם האמיתי ומשמעותו * למה הכנוי * מילה אחת שאומרת מי זאת את * מילה שאת הכי שונאת * איזה שפות את יודעת

עונה..

שיר אהוב-listen to your heart-dht זמר אהוב-בלעט.אני לא זוכרת את השם.
זמרת-ליאליאליאליאל.תצטרכי לסבול
להקה-היי פייב של פעם.אין עליהם.
מאז ומתמיד. שברו לי ת'לב-בע.יותר מדי.
הממ...היה לי חבר שנה שלמה וגיליתי ליד כל השכבה בהפסקה שהוא התנשק עם מישהי אחרת. אוכל-צ'יפס. משקה-קולה.כי זה התחרפנות טוטאלית.
שינוח-יואו..איך בא לי פנקייק שוקולד.. פרי-תותים? שם אמיתי?-הדר. ואני חושבת שכולם יודעים את המשמעות
כינוי-חיפשתי כינוי.וכל כינוי שרציתי היה כבר בתפוז,איכשהו יצא שזה הכינוי שלי..פשוט כתבתי בלי סוף כינויים... מילה אחת-ליאל. כולם יודעים שאני אוהבתותה.והיא באמת החיים שלי. שונאת-בהמה. אני לא יודעת למה.אבל אני פשוט שונאת ת'מילה הזאת. שפות-פעם ידעתי ספרדית,היום קצת שכחתי..עברית,אנגלית וערבית ספרותית.

למעלה