מרוב עצים לא רואים את היער...

ThePhantom

New member
מרוב עצים לא רואים את היער...

קיבלתי מתנה - שובר לשני לילות בצימר. כעת עלי לבחור צימר מתוך כמעט 40 אפשרויות... מרוב עצים לא רואים את היער... לאחר מעבר על האתרים של כל אחד מן הצימרים שברשימה, הצלחתי לצמצם את מספר האפשרויות. עדיין, קשה לבחור... אני מחפשת מקום רומנטי, פסטורלי ושקט. עם ג'קוזי זוגי, טלויזיה וכל שאר הפינוקים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הצימרים ביניהם אני מתלבטת: 1. מצפה שלום- כפר חרוב 2. בקתות העץ של דליה 3. "הבקתה"- מושב רמות 4. נופש אצל מרום-מעלה גמלא 5. בקתה בהר- מושב רמות נפתלי 6. בקתה בכפר-מושב אלקוש 7. אלוני דבש- מצפה הילה 8. בצל עצי הזית- מושב צוריאל 9. "טבע בהר"- הר חלוץ 10. ארץ הגליל- מושב אמירים 11. בריזה בכפר- מושב רמות 12. אוויר ואווירה- מושב חד נס 13. נופש בהרים- מושב רמות נפתלי 14. שושן הגליל-מושב כחל 15. אריאל בקתות במטע-מושב בן עמי 16. בקתות נוף גליל-מושב יערה תודה!!!

aviro

New member
כל שעליך לעשות זה....

קודם כל להחליט איזה איזור את חפצה,(גליל מערבי,גליל עליון רמת הגולן) כשתחליטי על האיזור כבר יירדו מהרשימה חצי מהצימרים שציינת,אחר כך כנסי לאחד האתרים וויקנד,צופית,zimmer.co.il ,ושלא יהרגו אותי גם לתפוז,חפשי את הצימרים שנותרו לך ברשימה ותתרשמי.

ThePhantom

New member
לא איכפת לי באיזה אזור

כל מקום שקט ופסטורלי יתקבל בשמחה. כבר נכנסתי לכל האתרים שציינת וראיתי מה מכיל כל צימר. לפי זה צמצמתי את הרשימה הראשונית. הבעיה היא שלא מצאתי מקום שבו אוכל לקבל המלצות מאנשים שביקרו בצימרים ולשמוע אם הם שווים... (אני בדיוק קוראת כתבה על אנשים שהגיעו לצימר שנראה מדהים באינטרנט, וסבלו כל כך שפשוט ברחו ממנו. זה החשש שלי...)

ה דרומי

New member
מכולם אני "מכיר" רק את מ"ס 12

אוויר ואוירה בחד נס. רומנטי לא בדיוק ג'קוזי זוגי לא כול כך. מתאים יותר למשפחות אבל עם לא מפריע אז נחמד שם. אנחנו התארחנו בקתת העץ זו עם הג'קוזי.

drtrip

New member
בבקשה...

ממליצה על מצפה שלום כפר חרוב,בריזה בכפר-רמות, שם הייתי ומאוד נהנתי. נופש בהרים ברמות נפתלי-חדרים יפים, אין בקתות עץ, אך יש בריכה וחדר אוכל נהדר... השאלה מה אתם מחפשים. בהצלחה!

katam

New member
לא הייתי אבל לא יכול להיות שקט

במקום שיש כמות גדולה של צימרים אורלי

aviro

New member
צודק כפר חרוב המוני מידי

בעניי במקום שיש יותר מ3-4-5 צימרים ,זה לא זה,מבלי לפגוע באלה שיש להם יותר,לדעתי זה המוני,אף פעם לא ניתן לקבל את תשומת הלב המירבית,זה די מזכיר לי את החופשים שהיינו לוקחים על שפת הכנרת באוהלים,בבוקר אנשים עוברים ומדברים בקול רם,בערב חלק עושה מנגל ,שומע מוסיקה עד מאוחר,בקיצור זה לא האווירה בה אנחנו מצפים שתהיה כאשר אנחנו הולכים לצימר,אבל אם למישהו זה לא איכפת ,המקום דיי חמוד ,צופה על הכנרת ממקום גבוה,אגב עוד דבר חשוב זה לבדוק האם המקום מנוהל ע"י אנשים פרטיים או ע"י צוות שעובד עבור ישוב או קבוצה,למה אני אומר את זה ,פעם הייתי יחד עם עוד 2 זוגות במקום על שפת הכנרת שכחתי את שמו,(בקתות עץ) בבוקר הראשון הביאו לנו את ארוחת הבוקר בסלסלות קש היה דיי נחמד,בבוקר השני חיכינו בשעה היעודה לארוחת הבוקר והיא בוששה לבוא,פנינו להנהלה,ושם נאמר לנו שהארוחה של אתמול הייתה עבור שתי הארוחות של אתמול ושל היום,כזה דבר לא יכול לקרות בצימרים משפחתיים כלומר שמנוהלות ע"י משפחה כפי שקיים היום ברוב הצימרים בארץ

ThePhantom

New member
יש משהו במה שאתם אומרים, אבל...

קודם כל המתנה היא לאמצע שבוע. אני מניחה שאז יהיו הרבה פחות אנשים. חוצמזה, זו בדיוק הסיבה שאני שואלת פה. אני רוצה לשמוע חוויות של אנשים שהתארחו שם כדי לא ליפול בדברים הקטנים (או הגדולים). למען האמת, עד עכשיו קיבלתי הכי הרבה המלצות על כפר חרוב, אבל עוד לא נפלה החלטה, ואשמח לשמוע חוויות של אנשים נוספים.

הייתי בכפר חרוב פעמיים באמצע השבוע

והיה ממש טוב.. הרבה פעמים דווקא שיש הרבה צימרים זה אומר שיש צוות גדול והכל מאורגן ומסודר.. תהנו

למעלה