מרוב פעילות כאן בפורום נראה לי שההודעה הזו

../images/Emo131.gif השתלמות למדריכי סייקלינג

מדריכים יקרים, כנס הקרדיו השנתי של B.Education יתקיים ב: 26-27/11/10 ובמסגרתו תתקיים סדנה למדריכי סייקלינג בנושא קביעת עצימות ודמיון מודרך. הסדנה בת שלוש שעות תועבר ע"י דיוויד רודריגז וגיא שלמון. להן כמה פרטים נוספים: דיויד רודריגז וגיא שלמון - קביעת רמת עצימות בשיעור וכלים יישומיים לדמיון מודרך בסדנה זו נשלב בין חוויית שיעור מעשי של סייקלינג, עם שני מדריכים מובילים בתחום, לבין לימוד ידע תיאורטי יישומי. נושאים כגון: דימוי מודרך בשיעור סייקלינג, פסיכולוגיה מאחורי ההדמיה, שימוש במוסיקה ככלי בהדמיה, כיצד לקבוע דרגת עצימות בשיעור? ועוד... יעלו לדיון בהרצאה. כל זאת באווירה של פאן עם הרבה אנרגיות חיוביות ושריפה קלורית יעילה בשיעור המעשי. ניתן להשתתף בסדנה במסגרת הכנס כולו או להרשם רק לחלק הספציפי הזה. לפרטים נוספים ולהרשמה אונליין: B. Cardio Convention מס' המקומות מוגבל ביותר (20 בסה"כ) ולכן כדאי להזדרז ולהרשם... יואב

Tami661

New member
אתה מבין?... כאן כולם מקצוענים, כוווווווולם

הכי מקצוענים שיש... הם לא צריכים השתלמויות של מקצוענים עם תעודות כי יש להם תעודת אגו עם חותמת שעם אדומה וסרט סאטן מבריק לאורך עובדה... הם מופיעים על הגג בעזריאלי וגם במגוון מרתפים מעומעמי אורות אחרת... איך זה ששום התייחסות דווקא להזמנה הזו (ולהזמנות אחרות בסגנון) לא ראיתי כאן? אני? צינית? חס וחלילה... בסה"כ מציגה עובדות שבקלות ניתן להוכיח בעצם, כן! אני צינית... כי אם הייתי מדריכה, זה מסוג ההשתלמויות שלא הייתי מוותרת עליהן

תמי...? לא יפה לעקוץ.....חח

אני באופן אישי מאוד מאוד רציתי להגיע להשתלמות וחושבת שלכולנו תמיד יש עוד מה ללמוד.... גם למדריכי המרתפים מעומעמי האורות וגג עזריאלי....
אבל אני בארה"ב בדיוק בתאריכים האלו...וזה קצת יותר כיף לי מההשתלמות...
מקווה שהם יעשו עוד השתלמויות כאלה!

Tami661

New member
למה את מקווה שהם יעשו עוד השתלמויות כאלו?

בא לך להיות בהודו???? נו, באמת... מי כמוך יודע שעד היום, כל אירוע מקצועי כזה או אחר שהיה... היית עסוקה וזה לא הולך להשתנות לא כיוונתי את התגובה שלי ספציפית לאף אחד וגם לא אלייך. מי שרוצה... לוקח אותה לעצמו

סליחה...אני צריכה להתנצל שאני עסוקה??

א. הייתי בהשתלמות שהייתה לפני די הרבה זמן עם רן מגן, שהעביר שיעור והרצאה והיה נחמד מאוד. ב.ברגע שכתבת על מדריכים וציינת "מדריכי עזריאלי" , ואני אחת מהן בפורום, אז כיוונת את זה לכל אחד ואחת מאיתנו. לכן כן לקחתי באופן ספציפי אליי. ג. האירוע היחיד שרציתי להגיע ולא יכולתי היה למרתון בנהריה שעבדתי באותו יום בשיעור הראשון שלי בהולמס רעננה. לפניו לא ניסיתי להגיע למשהו אחר. ד. לא אני ולא אף אחד אחר צריכים להתנצל בפני מישהו פה אם אנחנו מגיעים או לא מגיעים להשתלמויות. תמי, אני קצת בשוק מהתגובה שלך כלפיי ולא מבינה מאיפה זה הגיע.... אני חושבת שאם יש לך משהו להגיד לי כדאי שזה יהיה טלפוני או במסר ולא על גבי הפורום...

Tami661

New member
חס וחלילה להתנצל. אבל האם אני אמורה להתנצל

בפנייך או בפני מישהו אחר על דעתי ותחושותיי? שוב מדגישה, התגובה הראשונה שלי בכלל בכלל בכלל לא כוונה כלפייך - לא מבינה למה החלטת לקחת את זה אישי
אז מה אם היית על עזריאלי, את יודעת כמה מדריכים כאן (גלויים וסמויים) היו על עזריאלי? ואלו שלא היו... מתים להיות. וזה לא רע בעיניי בכלל, להיפך... זה חלק מהצד המהנה של התחום ושיהיה לכם בהצלחה בכל העזריאלים הבאים (מי יודע? אולי גם אני אגיע לפרגן מתישהוא) העניין עם הציניות שלי בנושא ההשתלמויות היא ש... משום מה, כשזה מגיע להשתלמויות וכנסים מקצועיים - כאלו שהלשון לא אמורה להידבק בהם לשום דבר - אני לא רואה איזושהיא היענות גבוהה ודירבון כאן בפורום. הייתי רוצה שהכנסים וההשתלמויות הללו יהפכו ל'מחלה מדבקת' בקרב מדריכים ואז אולי... אזכה לקצת נחת גם מהמדריכים שלי

יש לי נטייה לקחת הודעות בפורומים אישית...

צריכה להתנתק מזה, אולי קצת להתנתק מהפורומים לאחרונה, אני מתישה את עצמי בזמן האחרון. מכורה לפורומים ופייסבוק ברמות קשות..... שיואוו....איך אני זקוקה לחופשה....

Tami661

New member
מרוב פעילות כאן בפורום נראה לי שההודעה הזו

ירדה מהר מדי... אז החלטתי להעלות אותה באופן מלאכותי (למרות שלדעתי, לא ממש נותרו מקומות שם)

Tami661

New member
מצויין... אני בטוחה שהיו כאן כמה שמאוד רצו

אבל היו בטוחים שכבר אין מקום... משתפת גם בפייסבוק

למעלה