מרוב שהחברה גרועה הם מוחקים את

מרוב שהחברה גרועה הם מוחקים את

ההודעות שאנשים רושמים על המוצרים שלהם!!! אז זאת האממת!!! המוצרים חרא של מוצרים גם הדוגמנית וגם האתר!!!

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gifחמודה,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=203&pass=1 שאלוהים יעזור לך.

אף אחד לא מוחק אף תגובה.

זו זכותך המלאה להגיב את דעתך על המוצרים,לשם כך קיים הפורום. לא מוצא חן בעיניך המותג שנקרא U GIRL? הX נמצא למעלה.

Roni My Star1

New member
../images/Emo110.gifאף אחד לא מוחק כלום

ואף אחד לא מכריח אותך להשתמש במוצרים.
אבל אם את לא אוהבת את המוצר,זה לא אומר שאת צריכה גם לקלל את הדוגמנית
אז כמו שמור אמרה ה-
נימצא למעלה מצד שמאל/ימין בצבע כתום וכמובן שאת מוזמנת ללחוץ עליו

מה הקשר לחברה?

קודם כל לא מחקו פה שום הודעה דבר שני, גם אם כתבו משהו ומחקו זה לא אומר שהחברה גרועה. שפוט ,מן הסתם, לגולשים בפורום לא נעים לראות קללות את המנהל מוחק את ההודעות עם הקללות כמו שאת כותבת כמו "מוצרים חרא" וכדומה... וככה זה בכל פורום אחר בתפוז
ואם את לא אוהבת את המוצרים את לא חייבת להיכנס לכאן. זכותך לחשוב מה שאת רוצה על רוני, על המוצרים, על החברה ועל מה שבא לך... אבל תחשבי : אם כולם פה אוהבים את המוצרים אז למה סתם לבוא ולהציק להם?!

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifלפי מה שאני רואה לא מחקו

כלום. אני מאוד אוהבת את המוצרים, את לא, אז ביי. חבל שאנו מבזבזים עליך את זמננו.

gali56

New member
מרוב שאת רושמת הודעות

את אוהבת את זה. לא אוהבת את המוצרים?שהיה לך בכיף.

ובקשר למוצרים...

היום קניתי את הגלוס השקוף, שמפו ומרכך וגם סבון נוזלי (כן, כן...סבון נוזלי. אמא שלי ממש התלהבה מהריח שלו..אז..
) ואני חייבת להגיד לך שזה אחלה של מוצרים. הריח של השמפו, המרכך והסבון ממש מדהים. ואת הגלוס ניסיתי והוא נראה ממש טוב על השפתיים וגם ההרגשה איתו ממש נוחה. והסבון+מרכך+שמפו - אין מה שלא יהיה טוב. הריח טוב ואני בטוחה שהתוצאות שלו גם טובות מאוד

למעלה