מרוב שעמום-ואין אף מבחן בשבוע הקרוב

nani nani

New member
מרוב שעמום-ואין אף מבחן בשבוע הקרוב

גאה להציג את שרשור שירי ילדים.. מתחילים......

nani nani

New member
אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת

יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה.

נירהמ1

New member
אצא לי אל היער ../images/Emo39.gif

לראות את הקוּקִית [אייקון של קוּקִיָה] ויען קול מיער הן זוהי הקוּקִית קוּקוּ... קוּקוּ... הן זוהי הקוּקִית קוּקוּ... קוּקוּ... קוּקוּ... הן זוהי הקוּקִית

../images/Emo163.gifפינוקיו שמי

פינוקיו שמי בוקר טוב עולם מה שלום כולם אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים פ י נ ו ק י ו שממממממממממממי.

nani nani

New member
זום זום זום עולה הזמר מכוורת

הדבורים מן הבוקר עד הערב הם עובדים וגם שרים כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות גם לדאוג לארוחות ולטפל בתינוקות בכוורת גרה גברת מתוקה וביישנית היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה דובשנית נספר לכם עליה נספר גם על כולם ועל בזיק ויויו גם

אמא מזניחה את ילדיה!!!!!!!!!!!!!!!!

אני צריכה להשכיב את הילדים לישון, ובמקום זה, אני יושבת כמו מפגרת ומקלידה שירי ילדים למחשב... לזה כדורים ממש לא עוזרים. אני יודעת בודאות, כי לחלק כדורים מהסוג ה"זה", זה המקצוע שלי.

nani nani

New member
מי מזהה את הסדרה??????

בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק אל תשכחו לקחת טרילי לי טרה לה לה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ טיפ-טיפ ואת חברה הטוב טיפטיפון טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום? רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום! טרה לה לה טרה לה לה טרילי טרה לה לה טילילילילי

נאני חמודה

תגידי, איך את זוכרת את כל המילים? או שאולי, זה בדיוק החומר למבחן הבא?????????????????

nani nani

New member
ברור - מה לא ידעת על הקורס

בתוכניות ילדים?? (מתי באמת יפתחו כזה קורס במכללה) זה פשוט תוכניות שגדלתי עליהן ועד היום מסוגלת לשבת ולראות ביחוד את מרקו.. כמו הים, כמו לב הים ליבו של מרקו - סוער בו הוא יורד לחוף, יורד לחוף מביט למרחק כי אימו שלו שם במרחקים והלב - הוא רוצה אל אמא. גם בלב, כמו בים סערות יש, וגם סודות מי יגיד לו, מי ידע הסוד שבלב... הלאה, אל המרחב אמא, שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה אל המקום בו אמא מחכה. מעבר הר וים הלב מושך לשם רוצה לעוף אל אמא למרחק...

bali

New member
מנהל
באוניברסיטה העברית יש קורסים

על ספרות ילדים וספרות גיל ההתבגרות בהיבט חינוכי... מאד מאד מעניין! לקחתי את שניהם
ושיר... קוראים לי קישקשתא קישקשתא הוא שמי כמעט ושכחתי, שלום. אני שר ורוקד לי כמעט בעצמי בתכנית... מה פתאום! אני שר בעצמי ורוקד בעצמי ומספר סיפורים לבד.... לה לה לה לה לה לה לה לה לה (לא זוכרת את המילים עד כאן) לעצמי, והכל בעצמי! תשאלו מה פתאום הם קוראים לי קישקשתא, באמת מה פתאום - מה פתאום.

nani nani

New member
לי חבר קוראים לו דודלי

הוא נחמד מאוד מאוד לי בחנות של הפתעות הוא ממציא לי המצאות וחבר לי ושמו רגע הוא שובב הוא ממש פגע לא תדע מה תעלול רגע זה להמציא עלול

למעלה