מרוב שרשורים שכחנו שהיה פרק

Dawn12

New member
מרוב שרשורים שכחנו שהיה פרק ../images/Emo13.gif

ועוד איזה פרק.... אפשר להגיד שהיום היה קו פרשת המים של אחד הסיפורים הנוכחיים. אני כמובן מדבר על התספורת של נינה (אם בטעות החמצתם את 17 המחמאות להן היא זכתה במהלך הפרק). עד עכשיו היינו צריכים לסבול את הסיפור שלה עם מה-שמו אבל היא היתה נינה שתמיד היכרנו ואהבנו (לעתים רחוקות מבחינתי. מעכשיו נאלץ לסבול לא רק את העלילה שלה אלא גם את התספורת הזאת. ?Haven't the jewish people suffered enough
יכול להיות שכל מעריצי (או יותר נכון מעריצות) השיער הקצר לא יסכימו איתי, אבל לדעתי נינה נראתה היום מבוגרת בעשר שנים לפחות. כשהיא היתה עם כריס היה קשה לחשוב עליהן כחברות כי הן כבר לא נראות באותה סביבת גיל. וכל מה שאמרתי פעם על זה שנינה צעירה מדי בשביל שיהיו לה ילדים מבוגרים - קבלו ביטול. אפשר לבגר את פיליפ בעשר שנים וזה עדיין ייראה אמין. ועכשיו לסוגייה שבאמת מטרידה אותי: מה בדיוק מאק עושה בחצר? פיליס מצלמת, פיליס מתדרכת, פיליס מעלה לאתר, פיליס מדריכה את בריטני בצ'ט. מאק יושבת בצד עם הקלסר והחוצצים הצבעוניים שלה וכותבת. לפעמים היא מעיפה מבט דכאוני לעבר בילי, אבל היא בעיקר כותבת. אז מה בדיוק היא כותבת שם? את מה היא "מתעדת" לדבריה של פיליס? אני לא אתפלא אם נמצא שם ציור של הפרצוף של בריטני עם שפם.

אחלה סיכום../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

הרגת אותי עם התספורת של נינה (יותר נכון היא הרגה אותי
), וירדת הפעם על מאק יותר מהרגיל אבל לא נורא נסלח לך
. שחר, יצא לך לקרוא אולי ב"פנאי פלוס" טור של כותבת בשם נועה רום על צח"מ בעמודי התקצירים של הסבוניות (עמוד 84)?. אם שמה של הכותבת לא היה מופיע הייתי בטוחה שזה אתה הכותב!. היא מהללת שם את פיליס בלי הפסקה ויורדת על קריקט ומאק. בכלל לקרוא את הטור שלה זה משעשע כמו לקרוא כאן את התגובות מרוב שהדברים דומים ומצחיקים...

Dawn12

New member
לא יצא לי, אבל עכשיו סיקרנת אותי

יש את זה באתר אינטרנט של "פנאי פלוס"? לא נראה לי שאני אקנה את העיתון רק בשביל הטור הזה...
אני בעיקרון לא קורא אותו. אולי ניצור איתה קשר שתתחיל לכתוב גם כאן?

אני לא חושבת שיש את זה באתר...

אבל אני יבדוק עוד מעט. אם היה לי סורק הייתי סורקת את זה לכאן. אני חושבת שעוד מעט אני יאזור כוחות נפשיים ויעתיק את הטור לכאן. אני יחפש אם יש לי את הטור שהיא כתבה כשפיליס חזרה. היא ממש הקדישה לה את הטור. היא כתבה שפיליס "כאילו" חזרה כגברת שחזרה למוטב אבל היא לא מאמינה בזה בגרוש והיא מצפה ומקווה שהיא תתחיל לעשות בעיות בקרוב... ונועה רום, אם את קוראת בפורום שלנו מה דעתך להצטרף אלינו...?

enicegirl

New member
חחח, ענק!! ../images/Emo6.gif

בריטני עם שפם! פיליס בטח אומרת לה לכתוב את הסצנות אבל האמת - לא מובן למה. ולגבי נינה, התספורת באמת ביגרה אותה בכמה שנים טובות!!! לדעתי לא מחמיאה לה בגרוש, מקוה שיגדל עד 2004
בכל מקרה, שאלה לי אליך מנהל יקר!@! אם יש לך אפשרות להעלות תמונות מהפרק הזה, יש מצב שתעלה גם תמונה של ראול עם הפוני הארוך? הוא נצפה ככה היום כשהוא דיבר עם מאק ליד הבריכה.
ראול השולטטטט!!! (סתאאאאם
אני בקטע התלהבותי שמצאתי את הפורום הזה)

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בקשר לתמונות - אין לי דרך להוציא תמונות מהפרק והתמונות שאני שם כאן הן כאלה שהיו בכל מיני אתרים אחרים. מה שכן, אני אבקש מרונן להעלות תמונות בשבילך, אבל לא נראה לי שזה יהיה היום.
בינתיים - הנה עוד כמה תמונות, חלק מהפרק שהיה היום וחלק עוד מאתמול.

Dawn12

New member
בילי משמן את בריטני

ואדם תמים - לכאן מתאים בדיוק מה שכתבת אתמול - "נהנה משני העולמות".

או.קיי שחר במיוחד בשבילך...../images/Emo140.gif

קטעים נבחרים מהטור של נועה רום- פנאי פלוס "האשה שנותנת משמעות נוספת למשפט "ברוך שלא עשני אשה" היא דיאן. פעם היא היתה אדריכלית מבטיחה. מהרגע שהפכה להיות השטיח של ויקטור, היא התחרפנה לגמרי: אחרי שגנבה לו את הזרע ועברה הפריה מלאכותית, היא הופכת את הרחם שלה לכלי משחק עיקרי. בשבוע שעבר היא עברה לשלב ב'. אחרי שורה של יללות ובכיות, שממש הרגשתי שויקטור הולך לחנוק אותה עם השפם שלו היא עשתה לו (ולנו) את התרגיל הכי ישן בעולם: התכווצויות לא רצויות ברחם. נו, באמת! כמה יללות לא מכווצות את הרחם. לאור העובדה שהאשה לא עובדת ממש (ועוד מחזיקה עוזרת), זה לא העובר שמקפץ, אלא הגוף החלוד שפשוט לא רגיל לתזוזה חריגה..." או.קיי עכשיו היא יורדת על שרון שמעבירה בה צמרמורת וגם על קאסי כשהיא קוראת לה "הבת המוזרה שלה". ועכשיו שחר לחלק שתאהב ושנוגע לך...
"ונגיע לדובדבן: חזרתה של אשת הברזל, פיליס. סוף סוף אשה שמחזירה את הסומק ללחיים של הנשים. אישית, קיוויתי שהיא תחזור להשלים את העבודה שבה היא התחילה בעבר- לחסל את כריס הפריג'ידית ופול האימפוטנט. אם פול ייעלם, גם מרי תחזיר ציוד, ובג'נואה סיטי יהיה יותר חמצן. נכון לעכשיו פיליס מנסה לתקן את דרכיה והיא במסע שכנועים כלל מקומי. אני לא קונה את זה: שטן נשארת שטן. מהר מאוד היא תבין את מה שאני מבינה בכל פעם שאני ניגשת לכתוב את הטור: הגיע זמן לאמץ כמה משיטות העבודה של טוני סופרנו: להעלים אנשים. אבל בצורה אלגנטית. משעשע נכון...?! ויש עוד הרבה...

ועוד כמה ירידות...../images/Emo88.gif

או.קיי, כנראה שנועה ממש, אבל ממש לא מסמפטת את כריס... הנה לכם עוד כמה ירידות עליה...
כריס בעצם לא סגורה שהיא רוצה את פול. בראש ובראשונה, דני יכול לחזור בכל רגע והוא שר בלדות עם רגש. שנית, אני חוששת שאם פול מתפקד במיטה כמו שהוא מתפקד בעבודה (לא מצליח לתפוס את הפושעים), אז כריס מאוד לא מסופקת. ולבסוף, ולא פחות מטריד, האם היא יכולה לקחת סיכון שתיוולד לה ילדה שדומה למרי, שהיא העתק אחד לאחד של החרצוף של שולמית אלוני?! פלא שהיא סוגרת רגליים.<?! ונועה לא מקפחת את השחורים... אבל אין ספק שפרשת חייה וכמעט מותה של אוליביה היתה הדרמה המרכזית. זה התחיל מצרחותיה של דרוסילה, "אל תשאירי אותי לבד", כשהמוניטור הראה קו ישר ונגמר בתחיית המתים. אבל על תטעו בדרוסילה ויבבותיה. בטח שהיא רוצה שאחותה תחזור. מה זה שווה לה לגנוב לה את האקס אם אחותה מתה? איפה הקיק? הרי במהלך ימי גסיסתה של אחותה היא כבר ריחרחה את מלקולם: לבשה את בגד הגוף שלה ועשתה לו תנועות של רקדנית מול הפרצוף. עלק בשביל לשחרר לחצים. מותק, זה נקרא משחק מקדים! לא שאני מרחמת על אוליביה. נהפוך הוא. פניה המיוזעות זה עשרות פרקים ושלל הזיות על נתן גרמו לי לחשוד שמדובר במקרה קשה של "צומי"... ועכשיו רק נשאר לי לשאול אתכם ואותי איך במשך כל הזמן הזה עם כל המשחקים שלנו על דמויות מקבילות לשחקני צח"מ לא עלינו על מרי=שולמית אלוני?! גדול!!!

ים כחול

New member
../images/Emo9.gifהיא פשוט ענקיתתתתתתתתתת../images/Emo45.gif

אני הרוסה פה מצחוק
הרמוניק תודה על הכתבות שלה
עשית לי שמח

ים כחול

New member
../images/Emo24.gifשחר תודה על התמונות ../images/Emo23.gif

הסיכום שלך קולעעעעעעעעעעעעעע בול
אוהבת את הירידות שלך גם כשהדמות אהובה עליי זה יוצא נכון
תמשיך בכייף נינה עכשיו נראית אמא של תומאססססססססססססססססס
והבגדים הצילווווווווווווו מי מתעלל בה שם מי ???
כאילו אמרו אם כבר אז כבר נכער אותה עד הסוף ???????
ועכשיו בטח יש לתומאס תסביך אדיפוס
תנו לי להירגע ואחזור עם שארית דבריי מהפרק "הסוער"

ים כחול

New member
זהו נרגעתי וחזרתי ...... ../images/Emo13.gif

אחרי סיכום מושלם של שחר וכתבות קורעות של הבחורה ... מה אוסיף ?? סתם ככה הגיגים לעת ליל
דרוסילה זכתה הערב לצילומי קלוז אפ משובחים - היא בעיניי דיוה אקזוטית
וסוף סוף הבינה מה שהייתה צריכה להבין לפני שנים שהיא ומלקולם צריכים להיות יחד ...
הם מושלמים כזוג !!!! כן זה מוזר לי לומר אבל קצת כאב לי על הג"יגולו הפעם ... תנו לו קצת גיבוי אחרי שהציל לכם את ז"אבו !!!! למה להפנות לו גב ?? אני במקומו הייתי עוזבת עם המליונים .... מה דעתכם .... זו לא קצת כפייות טובה מצידם ?? בזכות בראד החברה עדיין בידי ג"אק אז למה הוא מתעקש להתעלם ממנו? במקום שיאחדו כוחות מול הויקטטור ...... האם רק אני חושבת כך ??? תעלומה : האם פיליס נהנית להרגיז את מאק או שזה רק בדמיוני , אולי היא פשוט נהנית מתסריט עסיסי ותיקח את הפירסום של ז"בו למחוזות שלא ציפו להם ??
...... ימים יגידו. (אני סקרנית) עוד סקרנית לדעת איך "ביג ליפס" יגיב כשיבין שדרוסי שלנו חושקת באחיו ?? האם יהיה שוב קרע בינו לבין מיילקאלם ? מה שבטוח ... ליבוש חצי תתלהב.. וחצי תרתח .... השאלה איזה חצי ינצח ?? (מהכפת לנו ? ) אני כבר הצעתי "עורגייה" אבל אפחד שם לא מקשיב לי
מה דעתכם על דייאן ווורטון ?? איזה זוג מתוק הם יכולים להיות ....
(עכשיו הרסתי לעצמי סופית את הסיכוי לישון
)

b o t t e n

New member
באמת הייתה פה רעידת אדמה../images/Emo13.gif

בפעם הבאה אם לא תרגעי, תצטרכי לכתוה 100 פעם: "יותר לא אפריע לבוטן לישון מספיק יש לה כרמל
"
מתי את באה לת"א לבקר
אבא בוטן שם וטו על י-ם, טוען שיותר מסוכן שם

b o t t e n

New member
מתחיל להמאס לי קצת...

נמרחים שמה תרתי-משמע
הריאליטי הזה שווה לתחת, נראה כמו צילום סרט סיום של כיתה א'
בריטני, עושה רושם שעוד מעט תתעופף מעל הקרקע מראש שיש לה אוויר בראש: "יש לנו שמן שיזוף של גלו
"- סתומה
בלחץ
אדון 'לחם' (בראד) והשטויות שלו, רוצה לצאת צודק ולא חכם, משחק אותה כאילו שיש לו בייצים השפן הזה. ניקי ואשלי השקט תעשייתי
איכס, אני רוצה כסאח. מאק והפרצוף החמוץ שלה, כאילו מה רצית, שהוא לא ישחק כאילו הוא החבר של בריטני כשהוא צריך לשחא שהוא היבר של בריטני. ראול
נו כבר שבריאנה תתלבש עליו ונסגור עסקה, גם כן בכיין- מפלס הטישו של ג'ינואה סיטי יורד פלאים
ופיליס- כשבאים לעבוד, אז אין זמן להיות גם כוסית
או שזה במיוחד לכבוד שחר
והתספורת של נינה, מה היא מתחרה באוליבייה
אגב, דרו, פשוט אין לי מילים, אני רוצה לעבור לאלימות

Dawn12

New member
ענק!! ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

והיא כל כך צודקת במה שהיא כתבה על פיליס. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. ותודה שתרגמת את הקטע, היה שווה!

אני מזועזעת מהתספורת החדשה של נינה

אף פעם נינה לא היתה יפיפיה מהממת או חתיכה, אבל עכשיו היא נראית פשוט זוועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

enicegirl

New member
מסכימה אבל...

דיברנו על זה כמה שירשורים מתחתייך. תצטרפי לדיון שם, חבל לפתוח חדש. היא הופיעה ככה לראשונה בפרק אתמול ובדיוק עשינו סיכום פרק יומי אתמול. ראי

למעלה