מרונדר ברדיוסיטי

gilig

New member
נראה הרבה יותר טוב

אם כי קצת חשוך הייתי שם גם תאורת יום בחזית הבית. עם מה רינדרת את זה? מה עם האנימציה תנסה להעלות אותה שוב

preacher

New member
נראה טוב! בינתיים ניסיתי בעצמי...

...לבנות בית כזה בשיטה שכתבתי והרי התוצאה, לא יפה במיוחד אבל מעבירה את הרעיון.

Katarzis

New member
כרגיל בלייטווייב. והנה האנימציה

אני מקווה שהפעם זה יעלה

hazgul

New member
דווקא כן עובד ../images/Emo13.gif

האנימציה נראית לא רע, רק שהתנועות קצת מוזרות. תסתכל על איש רץ, גם הכתפיים שלו זזות קדימה-אחורה, לא רק הזרועות. העניין הזה גורם לכך שזה נראה כאילו הקרקע זזה ולא הדמות. האזגול

EfroachChandler

New member
התנועה קצת...

מה אני אגיד? זה יפה, באמת שזה יפה, הבניה של הזאב, כפי שהזכירו כבר לפני, באמת באמת יפה. רק שהתנועה שלו, הוא לא נראה כאילו שהוא רץ, או שהוא פשוט נראה כמו מישהו שרץ מאוד מאוד מוזר... הייתי מציע שתבדוק קצת יותר כיצד בנאדם או כל דמות אחרת שמהלכת על שניים הולכת, ואז תתאים את התנועה כדי שתהיה אמיתית יותר, כי כרגע זה לא נראה ממש אמיתי... מעבודתי עם פוזר 4 (POSER 4) יש שם אפשרות מוכנה שבה אתה רק בוחר פרמטרים והוא מלביש לך את ההליכה (או הריצה, כמובן, בהתאם לפרמטרים) על הדמות. זה נראה ממש טוב והתנועות שם מש אמיתיות. אולי תנסה לראות כיצד הם חיקו שם תנועות אמיתיות ותתן לזאב שלך ריצה קצת יותר מציאותית בברכת ישר כח, ירון, אפרוח_צ´אנדלר.

ejay

New member
נחמד, אבל עדיין לא מושלם.

הידיים צריכות לזוז במנוגד לתנועת הרגליים (כלומר כשרגל שמאל זזה קדימה, יד שמאל נעה לאחור, ולהיפך). באופן כללי , התנועה לא מעבירה את מהות ההליכה- שהיא העברת משקל מצד לצד- האגן צריך להשתתף בזה בצורה פעילה יותר- הרגל הנוגעת בקרקע מגביהה את האגן, ואילו הכתפיים נעות בצורה מנוגדת. אם זאת ריצה- תן לגוף להשען קצת קדימה, ותקצין את התנועות של הראש. בכל מקרה, כיף לראות אותו בתנועה.. זה הקסם האמיתי של הדבר הזה. הבית עדיין לא עובד לדעתי- אני חושב שהטקסטורות והצבעים מתנגשים ולא עובדים טוב מבחינה עיצובית. אני חושב שצריך להתחיל את העיצוב בדו מימד, להגיע לגירסה יעילה של צבעים וקומפוזיציה , ומשם להמשיך בטקסטורות שתואמות את התפישה הגרפית הכללית.

למעלה