מרוץ אורים

סיבוב ראשון כולם ביחד בעילית

אביב יחזקאל מנצח בספרינט סיבוב ראשון. בפרו יש בריחה של 3 או 4 מקסימום 20 שניות

סיבובו 2 כולם יחד שוב יחזקאל בספרינט

בםרו בריחה של שניים בעקך 40 שניות. אחד מהם מספר 263

סיבוב 3 בריחה של 8 פער דקה

המרוץ גמור? ראשוןבספרינטגל וייץ. קדטים מנצח 1417 מטי א. טי . פרו כולם ביחד הקפה לסיום

עוד סיבוב אחד לסיום

הבריחה מקדימה בערך דקה ועשרים. בין היתר מסםרים 13 14 121 גרסטבסקי בדבוקה

הטוב והרע

הטוב - היה מרוץ טוב, מזג אוויר מצוין, נוף יפה (אני משוחד), הרבה רוכבים באופן יחסי, ושמעתי רק תלונה קולנית אחת על השופטים.
הרע - הייתה התרסקות 200 מ' לספרינט הסיום של המקצה השלישי שזינק (השני היו הפרו), וזאת למרות שניצחה כבר בריחה כמה שניות לפני כן באותו מקצה. 3-4 רוכבים עפו באוויר. רוכב מ-NCC נשאר על הרצפה, נפצע לא יפה, ופונה לבית החולים באמבולנס. אני מקווה שהפציעה לא קשה.
שני דברים שאפשר לדעתי לשפר: יש מיקרופון בעמדת השיפוט שיודע לקרוא לרוכבים לזינוק ולצופים לפנות מקום לרכבים. לא יקרה כלום אם יטרחו ויודיעו לצופים מי ניצח במקצה שסיים עכשיו. דבר שני, ב-11:20 הסתיים מקצה העילית. ב-12:00 כשעזבתי עוד לא התחילו טקסי הפודיום. למרות שהייתה טעות בטפסים של תוצאות מקצי הפרו (שפורסמו על לוח המודעות) לגבי המנצח, לא שמעתי ויכוחים על מי המנצח, כך שלא ברור לי למה העיכוב.
יש סיקור יפה של דני אסקרוב בטוויטר שלו ובטח יעלה היום או מחר כתבה בבייקפאנל.

moshik171

New member
איי מנהלות מנהלות

היי

למה צריך בבוקר כשלחוצים לעמוד 30 דקות בתור לקבל צ'יפ ואת המספרים ואז ללכת להרכיב הכל על האופניים, על החולצות וכו'. למה אי אפשר כמו באיגוד הטריאתלון לקבל ערכה שלך (גם אם צריך להשאיר פיקדון) וזה נשאר אצלך כל הזמן ואתה מרכיב את הכל לילה קודם וכך אתה מגיע בבוקר עושה חימום כמו שצריך במקום להיות לחוץ לקבל את הערכה.

מושיק

תמונת פודיום עילית

המנצח:פטריק טלגה (סייקלינג אקדמי), שני: גל וייץ (ישראל גו פרו) שלישי: גיא שגיב (CCC). התמונה לקוחה מדף הפייסבוק של סייקלינג אקדמי

ariasdo

New member
דימה 2013 היה מעל כולם 2014 קצת ירד 2015 ? יש סיבה לירידה .

דימה עם מטרה חדשה השנה

הוא הצהיר שירצה לנצח במקצה החצי של ישראמן, המתקיים בסוף השבוע הזה.
השערה שלי - הוא הגיע לאורים כחלק מההכנה לישראמן.

ariasdo

New member
אם כל הכבוד לישראמן זה תחרות בודדת מצד שני מרוצי האופנים

כמה שיהיו מצומצמים בארץ הם לאורך עונה ומול מתחרי עלית ונוער טובים וגם כמה פולנים .

בסבירות גבוהה שדימה ינצח במקצה האופנים המשולב בישראמן ,מהסיבה שהוא רוכב מול חתך מתחרים פחות טובים מהרמה שלו .

אני מניח שתחרות הישראמן במקור מיועדת לטראטלטים ואנשי ברזל שמתחרים משולב ריצה אופנים / או שחיה אופנים ריצה .
.
התוספת של מקצה תחרות משולבת של מתחרים שונים כל אחד בתחומו מוסיף עוד ענין לישראמן .

אבל זה לא נראה לי כמטרה של השנה שמיועדת לרוכב ברמה של דימה .

אריה סדובניק

אריה - כנראה לא הסברתי כראוי...

גראבובסקי קבע את הישראמן 2015 כמטרת העל שלו לעונה זו ולכן התאמן בשחייה ובריצה בנוסף לאופניים.

למרוץ באורים הוא הגיע ששה ימים לפני הזינוק לישראמן והסבירות כי הוא היה בשלב סיום ההכנות לישראמן גבוה ומכאן שלא יכול, כנראה גם לא רצה וברור כי זו לא הייתה מטרת העל להביא איזו שהיא יכולת מרשימת ביצוע, או תוצאה באורים.

איני מעורב באימונים של גראבובסקי, כל מה שכתבתי כאן הוא על בסיס שיחה אחת אותה קיימתי עם גראבובסקי וידיעה שפרסמתי באותה עת בשוונג.

ariasdo

New member
עכשיו המטרה ברורה - הוא הופך להיות טריאתלט / איש ברזל ...

תמונה מהזינוק של העילית

כמה מאות מטרים אחרי הזינוק. ציפיתי לתפוס בתמונה את הבריחה שמנסה לפעמים לצאת מיד אחרי שהשופט משחרר את הדבוקה, אבל לשופט לא בער וכאן עדיין הרוכבים מאחורי רכב השיפוט.
בצלע של אורים - צומת מגן הכביש מחורץ. מעניין שלמרות התלונות שהיו פה בפורום, רואים בתמונה שהרוכבים לא ממש נבהלו מזה ורוכבים בשני צידי הקו המחורץ.

למעלה