מרוץ החיים המטורף

מרוץ החיים המטורף

וכך כל השנים אנחנו רצים בקצב המטורף הזה של החיים להיות חזקים ומהירים כחיצים לכבוש את היעד בכוחות אדירים ותמיד הם מנסים אותנו להפיל ושוב במירוץ ובתחרות להוביל ואנחנו לעולם לא נוכל לוותר להצליח ולהיות הטובים ביותר ואנחנו נלחמים בכל העוז והכח כי אסור לנו להתייאש ולברוח חייבים תמיד להיות שוב מובילים וללכת תמיד בראש כל השבילים המאבק ארוך הוא מתיש ומייאש עד כי לעיתים לברוח נבקש להסתתר בפינה מוגנת ובטוחה להשאיר מאחור את הכח וההצלחה אך שוב אנחנו חוזרים וממריאים ושוב את הייאוש מאחור משאירים ושוב נאבקים נלחמים והודפים את אותם ענקים בקרבות מטורפים ופתאום הגענו אל אותה הפסגה ואנחנו פורצים בתרועת שאגה ונפעמים לרגע מגודל ההישג בטוחים כי מעתה נפרח ונשגשג אולם מה נשאר לנו עוד מעתה כלי המלחמה כבר נעולים בתא ועל מה נלחם ועל מה נאבק אנחנו מותשים והמוח - ריק ושוב מחפשים מגלים עוד יעד וגם אם לפעמים מקנן שם הפחד אנחנו שוב מוכנים בכוחות חדשים אל המטרה הבאה להגיע ולהגשים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מישהו פעם אמר

שלא המטרה היא החשובה אלא הדרך... בעצם, עם המטרה אנחנו יכולים להיות כמה שניות, דקות, שעות... אבל את מרבית החיים מבלים בדרך אליה. אבל מרוב שמסתכלים קדימה, שוכחים להסכתל על הנוף בצדדים...
אז לא לשכוח להסתכל על הנוף! אולי זה יותר חשוב מהמטרה ההיא

לזה בדיוק התכוונתי ../images/Emo13.gif

זה מה שנותן את הטעם לחיים. הדרך אל המטרה. אבל כדי שתהיה דרך צריכה קודם כל להיות מטרה, לא?

מטרה

היי נטע חמודה זאת morrr פשוט אני מאוהבת ולשם שינוי התחלתי לאוהב אותי ואני כבר לא במלחמות את כל כך חמודה יקירה תאוהבי את עצמך תגדירי מטרות טובות וזה יבוא אני מבטיחה לך יום נהדר

Mאיה

New member
מור,

כמה נפלא לקרא שאת מאוהבת... זה מחמם את הלב לדעת שטוב לך. שרק תהיי מאושרת!

מאיה

חמודה בחרתי להיות מאושרת למדתי לקחת למדתי לבקש מה שלא ידעכתי לפני כן . איין לי בעיה לאומר אני בא אלייך היום או תתקשר בערב כי אני רוצה לדבר או לאומר לחברה אל תקללי זה עושה לי לא טוב אני רוצה רק חיוב ולא אנרגיות שליליות אני מעסיקה את עצמי המון וזה ביעוץ בצט הפרטי של סהר השיחות עזרו לי מאד הם היו רק שניים אבל מאד ארכות ומה שהיה לי טוב שלא היתיי צריכה לשלוף את הארנק ולתת 300 שח קיבלתי בלי לתת לקחתי וזה נפלא שפתאום אני מגלה שישנם עוד אנשים שנותנים אני היתיי מרוקנת לגמרי וברגע שהתחלתי גם לקחת וגם לקבל וגם לבחור לצאת מהבדידות שלי יותר טוב לי. אני גם עושה עכשו זה מצחיק דיאטת השמנה כי אני כל כך רזה ואני חשה הגוף מגיב הוא יותר חזק הוא מקבל המון המון נוזלים ומזון ואז מן הסתם יש גם כוח לעשות דברים ואיין כדורים בכלל חגיגה .יש לי תחושה כרגע שאני אומנם בבית אבל בחופש וזה טוב שבת שלום חביבה

אני מקנאה בך ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מור יקרה שלי, איזה כיף זה להיות מאוהבת. כשאני הייתי מאוהבת היה נדמה לי שכל העולם ורוד, כל הצרות נעלמו, כל המסביב מלא אושר. אני מאוד קיצונית בחיי, שחור או לבן-שום פסיכאטר בעולם כנראה לא ישנה את זה, צריך להתרגל לקבל את זה אני אישית מאוד אוהבת את חיי הקיצוניים. כשאני מאוהבת וואו--------חבל על הזמן אני מקרינה אהבה לכל הסובב אותי-אפילו מדבקת כמו חיידק, מאחלת לך שאת מרגישה ככה את התחושה הזו. שבא לחבק את כולם, לנשק, לשיר, לצעוק לאהובך ברחוב שאת מאוהבת בו, ולרוץ על חוף הים יד ביד.....כל העולם הופך להיות שקוף מסביב....כי את הדבר הכי חשוב בעולם וכמובן האהובך היחיד שנמצא בו חוץ ממך. נראה לי מור יקרה-עשית לי טריגר חיובי, כי אני מחייכת עכשיו , מרגישה נהדר בזכות המילה מאוהבת-כנראה שמשהו ככה עלה לו לנשמה
. אוהבת אותך רחל-נשמה גרמת לי לחייך מאושר

רחל יקרתי

שמחה שעשיתי לך טוב אבל גם את נותנץ המון לשם שינוי אני מאוהבת בחי התחלתי לאוהב אותיץ הדרך אל האושר עדיין ארוכה אבל אני מתחילה ואני בונה לאט לאט את עצמי. אני יודעת שישנם רגעים לא כל כך משמחים אבל אני בורחת מהם מכל מה שעושה לי רע כרגע אני מוציא לפינה אחרת בראש ומנסה לחשוב על טוב ושרע לי אני ישר נועלת ומתחילה לחשוה על דבר אחר או הולכת לפנק את עצמי. אתמול אחרי הצהרים חשתי קצת לחץ בקשתי מאדם אהוב עלי שהוא יתקשר לא קיבלתי טלפון. התקלחתי והלכתי חקניון קניתי לי את מבינה לי קניתי תמיד אני קונה לאחרים קניתי ספר מטופש ונחמד קניתי כותנת חמודה וחזרתי הביתה בכייף ועכלתי שכבתי במיטה קראתי את הספר שמתי את הכותונת החדשה ותתראי פלא הוא התקשר פשוט היה עסוק יכולתי גם לבחור אחרת לשכב במיטה אם מצב רוח רע לא לא אתן לזה לשוב אלי ברגע שאני חשה שרע לי אני מתגלגלת החוצה מתקשרת לידידיים לחברים יוצאת מהמצב זהה מלחמה מלחה עבור האושר שלי ושל האנשים האוהבים אותי מאד. שבת שלום תחושי טוב תחחשבי טוב וכבר יהיה טוב נשיקות מור

Mאיה

New member
איזו כתיבה מדהימה!

ויותר מכל איזו הכרה מדהימה!! קראתי את מה שכתבת לסהר וחייכתי. אהבתי!

נטע-מקסימה ../images/Emo23.gif

איזה שיר מלא אופטימיות, ממש כיף לקרוא את גישתך. את מסיימת את השיר במילים "ושוב מחפשים מגלים עוד יעד וגם אם לפעמים מקנן שם הפחד אנחנו שוב מוכנים בכוחות חדשים אל המטרה הבאה להגיע ולהגשים " אז אני שואלת אם תסכימי לשתף אותנו : 1-מהי המטרה הבאה בחייך להגיע אליה ולהגשים-המטרה הקרובה הניתנת להשגה שכרגע את רוצה להשקיע בהשגתה, ואם יש יותר מאחת במקביל? 2-מהו הפחד שמקנן אצלך להשגת המטרות שעומדות כרגע לפנייך? אולי נוכל יחד על ידי תמיכה לעזור לך להתמודד עם הפחדים, וזה יקל עליך להשיג את המטרות שעומדות כרגע לפנייך? מטרות קטנות-לא מדברת על חלומות גדולים שהגשמתם מאוד מאוד קשה כרגע להשגה, צעד קטן.... רחל-נשמה

הסבר

אמרת אופטימיות? אני לא יודעת, אני חושבת שדרך השירים שאני כותבת אני מנסה להכניס אופטימיות שאין לי. כלומר אולי, אם אני אכתוב את זה אז האופטימיות תבוא... ועוד דבר שאני רוצה להוסיף: את השיר הזה, בשלב הראשון שלו כתבתי בכלל למתנדב ער"ן בפורום שלהם בהקשר להודעה שהוא כתב לי ובה הוא סיפר על המסגרת התחרותית שבה הוא עובד, שכל הזמן צריכים להיות שם הכי חזקים והכי טובים. אבל כשפיתחתי את השיר ועשיתי בו שינויים, השינויים היו בכוון של: המטרה היא בעצם טעם החיים. כלומר כדי שיהיה בשביל מה לקום בבוקר, צריך שתהיה מטרה מסויימת. כך למשל היה אצלי כשהתחלתי להשלים בגרויות אחרי הצבא: כל מה שעשיתי באותה תקופה עשיתי בשביל ההצלחה בלימודים: חרשתי ימים ולילות על הספרים והמחברות. אם עבדתי זה היה כדי לממן את הקורסים. זאת רק דוגמא אחת. ומה המטרה שלי עכשיו, את שואלת? אמממ. קשה לי להחליט
אני רוצה להמשיך ללמוד (תאטרון) אבל יש מגבלה של כסף. בכל אופן זאת המטרה שאני יכולה לחשוב עליה עכשיו. בעצם, אולי מטרה נוספת היא ללמוד גם על עצמי. כלומר לדעת מי אני באמת... זה כל מה שיכולתי לחשוב עליו עכשיו.

למעלה