מרוץ מס" 3 ליגת חיפה

haifakarting

New member
מרוץ מס" 3 ליגת חיפה

בתאריך 30/06/06 ביום שישי יתקיים מרוץ מס"3 בליגת חיפה זמני מרוץ יפורסמו מאוחר יותר. כולם מוזמנים להתאמן..... צוות קרטינג חיפה.

בנקלה

New member
תחרויות

בכל עונה בערך 9-10 + מרוצים.. חודש-חודשיים בין כל מרוץ..

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בן, הוא לא שאל כמה זמן יש בין מירוץ למירוץ. הוא רוצה לדעת למה המרווחים בין המירוצים כאלו גדולים.

בנקלה

New member
אוקיי

אני אומר את זה בדרך שונה.. 10 תחרויות בכל עונה מספיקות לכל ליגה ויש 12 חודשים בשנה. ככה יצא. בגלל זה המרווחים כל-כך גדולים..

slickss

New member
אני יודע לספור מירוצים/חודשים

אני לא רוצה להעליב או משהו בכוון אבל השאלה שלי לא הופנת כלפיך אלה למארגני הליגה, חודשיים בין המרוצים זה יותר מדי ולא נראה לי שיש כל כך הרבה אירועים מוטורים שלא מוצאים זמן במשך חודשיים וחבל כי צריך לשמור על רצף. ניר

slickss

New member
נכון שיש אירועים ,כל הזמן יש

אבל מירוץ מתכננים מראש,אם מחכים חודש ואז חושבים על תאריך,אז כן הכל תפוס. כשמתכננים עונת מירוצים לא יושבים ופתאום אומרים "יאללה בוא נארגן את המירוץ הבא". עונה מתכננים מראש ובזמן שבאים למירוץ אחד, הבא כבר צריך להיות בשלבי ארגון ותאריך צריך להקבע לא יותר משבוע אחרי המירוץ הקודם, אם אחרי חודש קובעים תאריך אז צריך לחכות עוד חודש עד לביצוע. כל זה לא אומר שלא היתה סיבה מוצדקת, אני לא תוקף כאן את אנשי אלפא חיפה (אולי קצת את התגובות) סה"כ שאלתי שאלה והבעתי דיעה ואני לא צריך שאתם תלמדו אותי איך מארגנים מירוץ.

Tal Aviel

New member
לא יודע לא כ"כ מסכים איתך

בעוד מספר מסלולים לא קובעים את המרוצים מראש. למסלולי הקארטינג באות קבוצות ויש כל הזמן אירועים משתנים זה כנראה לא כ"כ פשוט כמו שזה נראה לנו מכאן... לדוגמא גם בפרוקארטינג רחובות קובעים את המרוצים מרוץ מרוץ ולא בתחילת העונה. הייתי גם שמח לשמוע הסבר למה, אבל אני בטוח שיש לזה סיבות... בכל מקרה, חודש יוני יהיה עמוס מאוד בקארטינג - וטוב שכך :) טל

slickss

New member
תקשיב ילד

אין לי כוונה לפתח פה דיון עם כמה ילדים ולכן זו התגובה האחרונה שלי בנושא. אני רק אגיד שבתור אחד שראה מירוצים משני הכיוונים (נהג ואיש מסלול) כנראה שיש לי קצת יותר מושג ממך על מה אני מדבר ואם אני טוען שליגה מתכננים מראש אז כנראה שאני יודע על מה אני מדבר!!! ושוב, יכול להיות שהיתה סיבה הגיונית למרווח בין המירוצים ולכן שאלתי למה? לא תקפתי את המארגנים וגם לא ביקשתי פרשנויות!!!!!!!!!!!!!!!! ניר

תגיד מה אתה רוצה?

הוא רק אמר שישי כמה מסלולים שלא מתכננים מראש כמו פרו קארטינג שהם מודיעים שבוע שבועיים לפני, מה אתה ישר תוקף????? והוא ניסה לעזור לך ואם יש לך בעיה עם זה שיש פערים בין המרוצים זאת בעיה שלך לא של בעלי המסלולים.

בנקלה

New member
אוקיי

slic קודם כל אפילו אם אנחנו בני 15 גם אנחנו יודעים דבר או שתיים על קארטינג. הבנו את מה שאמרת.. הליגות בישראל לא רציניות כי הם לא מתכננות מראש.. מצטער עקב היותינו ילדים אנחנו לא יודעים למה יש מרווח. מצטער.

BaZbAzOn

New member
אהלן ניר

מה קורה? פורום קארטינג זה המקום לשאול שאלות ישירות אבל יותר מזה זה המקום לדון בהן. כך היה וכך יהיה כל השנים... בלי קשר, הילדים האלו לא חיפשו לענות לך, הם חיפשו לעזור בנושא. כך שגם אם הם לא אלו שפתרו את הדילמה/שאלה שלך, התגובות שלהם היו במקום. אני בטוח שלמרות שמדובר בילדים אין תגובתם פחות עניינית או חשובה מתגובתם של אנשים מבוגרים יותר, גם ככלל ובפרט במקרה זה (אני מכיר את הילדים האלו). אז תן להם קצת קרדיט. אף אחד לא מטיף לשני. זה טבעי שיתפתחו דיונים גם על השאלות הכי ממוקדות לאנשים הכי ספציפיים. במידה ולא מתאים לך הדיון, אתה אכן יכול להתקשר ליוסף ודני (ואני לא ציני!) הם יתנו לך תשובה ברורה. חג שמח והמשך שבוע טוב, יניב.

slickss

New member
תקשיבו (או קיראו)

תודה רבה על כל התשובות שלכם, אבל לא צריך להגיב על כל הודעה/תגובה בפורום,עם כל הכבוד, לאף אחד עד עכשיו לא היתה תשובה לשאלה שלי. אז התגובה הראשונה נבעה כנראה מאי הבנת השאלה וזה בסדר, אבל לא חייבים לענות על שאלה אם אין לכם תשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הכל!!! במקרה הזה מי שיכול לענות לי אלה אנשי אלפא קרטינג חיפה בלבד כי הם אלה שהחליטו על התאריך. הם לא צריכים דוברים ולא פרשנים!

BaZbAzOn

New member
ניר...

זה ברור לכולם שאף אחד מהם לא ענה לך ישירות על השאלה (וגם כתבתי את זה בתגובתי הקודמת), אבל מן הראוי שתבין שאם פרסמת שאלה מסוימת בפורום היא תתפתח לדיון. אם אינך מעוניין להמשיך להשתתף בדיון- זו זכותך. במידה ואתה רוצה תשובה נטו, אתה יכול להתקשר למסלול בחיפה 04-8501060.

Tal Aviel

New member
אתה לא מבין

זה פורום. אנשים רושמים כאן את התשובות שהם חושבים שהן נכונות, זה שהתשובה שאנחנו כתבנו לך לא מתאימה לך לא אומר שהיא לא נכונה. אתה מחפש לשמוע משהו אחר ולא מאיתנו - אין בעיה, אבל אתה לא צריך להתנפל ככה. רק מצורת הכתיבה שלך אפשר לראות שאתה ממש כועס וכיאלו מה עשינו לך רע - אמרנו את מה שאנחנו חושבים. ודי, בואו נעצור את השרשור המגעיל הזה כאן ועכשיו. זה לא פורום שאמור לעצבן אנשים ! אני מבקש ממכם לא לענות יותר , זה מספיק

slickss

New member
שכחתי

תודה על כל השירשור בהתחלה לא הייתי בטוח אם להגיב כאן או לשאול ישירות את יוסף/דני ,עכשיו אני יודע מה אני יעשה בפעם הבאה...

Tal Aviel

New member
חחח לא נורא

לא נורא , זה פורום קארטינג. לא באנו לתקוף אחד את השני.. אני רק אמרתי את דעתי, ללא הרבה ידע... אם אתה שואל שאלה בפורום אתה לא יכול לצפות שמישהו אחד יענה לך ואם מישהו אחר מביע את דעתו לתקוף אותו.. אין שום היגיון בזה... וכן, אפשר לעצור כאן =] אתה לא חייב להגיב לזה כבר.

slickss

New member
העיניין נורא פשוט

אחרי התגובה שלי לבן הפכה שאלתי לברורה ביותר וכל מה שקרה אחריה מיותר ואידיוטי. התגובה הבאה אחריה היתה תגובה לשם להגיב, "הנה גם אני כאן".תרשמו תגובות עד מחר שיהיה לכם לבריאות אבל חבל כי אין קשר לנושא עצמו ולא לשאלה ששאלתי וכל הפורום נהיה סלט. ברשותכם אין לי מה להגיד יותר ואם לא הבנתם אותי עד עכשיו אז אני נכנע ... ניר

haifakarting

New member
תשובה

ניר שלום, כמו שכמה חברה אמרו בפורום הזה ממש לא קל לבחור תאריך למרוץ את האמת ניסיתי בהתחלה לקבוע תאריכים לכל העונה אך לא פרסמתי אותם ורציתי לנהל מעקב אם זה מצליח אבל מהר התברר לי שזו לא שיטה טובה כי תמיד יש הפתעות ודברים לא צפויים שבגללן תצטרך לדחות מרוץ, במקום לפרסם את כל התאריכים לאחר מכן להתחיל לשגע את הנהגים ולהודיע להם שדוחים החלטתי שברגע שהתאריך שבחרתי זה התאריך הסופי אז אני מפרסם אותו. כמו כן המרוץ מתקיים בסוף החודש כי איך שאמרו בהודעות קודמות מלא אירועי קרטינג החודש וזה יום שישי היחדי החודש שהמסלול שלנו יהיה פנוי. אני מקווה שעניתי לך על השאלה שלך... חג שמח לכולם מצוות קרטינג חיפה. יוסף מגזל

למעלה