מרוץ סיבולת חיפה מס' 2

haifakarting

New member
מרוץ סיבולת חיפה מס' 2

החלה ההרשמה למרוץ סיבולת מס' 2 בקרטינג חיפה שיתקיים בתאריך 22/06/07 נא להירשם בהקדם יוסף 052-8070009 04-8501060

Ran Rinker

New member
בקשה

יוסף אם אפשר בבקשה לדחות את המרוץ זה יהיה נחמד (בגרות יומיים אחרי..) רן

big1wily

New member
או....

להקדים אותו כי הרווח ביןן המירוצים גדול מידי...

סער ניב

New member
הודעה מטעם קבוצת RMS RACING ../images/Emo124.gif

אנחנו (רן רינקר, סער ניב ונהג החיזוק "הסטיג") נופיע למרוץ שיערך בתאריך 22/6/07. בסדר, לא לשנות את התאריך בבקשה.

Ran Rinker

New member
שוב פעם בעיה...

יוסף, יש בעיה אחרת עם התאריך, שלא קשורה לשום מבחן. הבעיה היא שבאותו היום מתקיים מרוץ ליגה בפרוקארטינג (מרוץ שתאריכו נקבע עוד בתחילת העונה) - http://www.mykart.net/forums/Topic,6072 . לכן, בגלל שהתאריך נקבע ממזמן, וגם אם התאריך הבא הוא רק עוד הרבה זמן, יהיה נחמד אם תעבירו את המרוץ. תודה מראש רן

matan712

New member
הזזת המירוץ

יוסף התאריך שנקבע לא מתאים אני מציע שתשב ותעביר את המירוץ כי חבל שאחד כמו רן לא יהיה וגם אני (חבל) תודה מתנאל

סער ניב

New member
חברים

דיברתי אתמול (שישי) עם יוסף. הוא יהיה רק ביום ראשון בקארטינג והוא יבדוק את העניין וינסה למצוא תאריך חלופי. פרו קארטינג קבעו בתחילת העונה מרוץ לאותו התאריך אבל הלוח ארועים ב-MYKART לא מעודכן ולכן בחיפה חשבו כי התאריך פנוי. אני בטוח שזה יסתדר לבסוף. לצוות קארטינג חיפה: בהודעה האחרונה שרן כתב יש קישור לפורום MYKART ששם מפורסמים תאריכים למרוצים ברחובות עד יולי. אתם יכולים להיעזר בזה למציאת תאריך פנוי.

בנקלה

New member
בבקשה לא להקדים

בבקשה לא להקדים את המירוץ בשבוע בגלל בגרות בהיסטוריה ביום אחרי לנהגי כיתה י'. תודה.

למעלה