מרוצה מהאייפוד+שאלה

ginnyweasley95

New member
מרוצה מהאייפוד+שאלה

יש לי אייפוד כבר מספר חודשים-הדור השלישי 12 גי'גבה ביית אני מאוד מרוצה ממנו,יש לי רק 250 שירים משהו כזה אבל לאט לאט זה מתמלא.. אחרי תקופות שאני שוכחת ממנו..\ הבעיה שלי שהוא כל כך רגיש זאת אומרת אני לא לוקחת אותו לטיולים רק נגיד אני שומעת בדרכי לבצפר-שאני ברגל או שאני נוסעת למקומות אז זה מאוד נחמד וכן הוא במסך עם מספר סריטות .. ואני רוצה לברר איפה אני יכולה להשיג אם בכלל יש בארץ נרתיקים מיוחדים של זה!!

Dood1000

New member
תסתכלי בקישורים שיש פה בפורום,

יש הרבה נרתיקים וסקינים שמוצאים למכירה דרך האינטרנט. הכי טוב עם תיכנסי לwww.zap.co.il תקלידי IPOD ותראי לבד את כל ההצע.

weird dust

New member
אני תמיד המלצתי להכין מדבקה למסך

ניתן לקנות באופיס דיפו וחבריהם מדבקה קשיחה שקופה. גוזרים בגודל המתאים ומדביקים על המסך עם ההדבקה טובה זה ניראה לא רע וזה עולה כמה גרושים. זה במקרה והמחשיר לא צריך קייס שעולה הרבה כסף או בנוסף. אני עדיין ממליץ לרכוש גם קייס בנוסף למדבקה המ-גניבה שלי. תגידו אם אני מבקש מסבתא לסרוג לי נרתיק סופר אופנתי זה ישרוט את המכשיר? (טוב עזבו סתם משמעמם לי)

Antigo

New member
חחחח

ומצטער, אין לי מושג מה התשובה לשאלה, פשוט זה הצחיק אותי

In Limbo

New member
אני דווקא בעד ../images/Emo13.gif

חשבתי לעצמי שברגע שאקנה אייפוד אני אכין לו קייס מגניב בעצמי, זה לא צריך להיות כל כך מסובך, יש עדיפות לצבע ורוד

weird dust

New member
אני יבקש מסבתא נרתיק אופנתי סרוג (-

אבל אני עדיין ימליץ לקנות קייס רציני עדיף להשקיע קצת יותר ולקבל משהו אמיתי ואמין יותר שישמור על המוצר היקר שרכשתם מבעוד מועד.

למעלה