מרוקו

מרוקו

הי דבי, לעניין קישור למרוקו, תנסי להיכנס לפורום של אתר אונימה ולשאול שם, או לכתוב לאלברטו בניו, שהוא נציג אונימה איטליה, והוא יודע הכל. פגשתי אותו מספר פעמים בכמה פסטיבלים. הנה הכתובות שלו: [email protected] [email protected] או לשלוח מייל למזכירות אונימה ולשאול. הנה הכתובת: [email protected] לידיעת חברי הפורום, אונימה הוא ארגון בינלאומי לתיאטרון בובות שהמרכז שלו נמצא בצרפת. הנה כתובת האתר www.unima.org בהצלחה, דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 7419938 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

Hanit30

New member
דבי, קבלי איש קשר במרוקו

דבי שבת שלום, להלן פרטים של איש קשר במרוקו: Aziz El Fadili 26 rue Yatrib, ex-Hoche Mers-Sultan Casablanca, Morocco Tel: 212-2-227846 דבר אחר, ראיתי תמונה של הבובות שלך, שהעלית לאתר. עם חגיגה צבעונית כזו לעיניים, בטוחה שעשית לילדים חגיגה ב
! נסיעה טובה ומהנה. חנית

תודה רבה לכן מקסימות. שלחתי בפייסבוק לעזיז הו

הודעה ,הוא עדיין לא חזר אליי . אין לו אתר . דבורה תודה גם לך אנסה שוב למרות שניסיתי ללא הצלחה . דבי

Hanit30

New member
יש שם 2 עזיז, שמת לב ?

אחד - ללא תמונה, עם שם זהה. השני - עם תמונה, וחסר באמצע השם "EL". מקוה שתצליחי ליצור איתו קשר, ולקבל מענה לשאלתך. ובכל מקרה, ממליצה על Iזהירות| ... בהצלחה.

תודה חנית אכן שמתי לב. שלחתי להוא עם התמונה..

תודה על הזהירות אך יש לי חגורה לבנה בקרטה

שלום חנית,

כמו שאני מבינה את כלתה של מרגריטה ניקולסקו, אותה פגשתי מספר פעמים. עד לפני שנתיים שימשתי יחד עם תמי שרף כיושבת ראש אונימה ישראל. הייתי בכנס האחרון בקוראטיה בו היא הכריזה על פרישתה וקיבלה פרס הוקרה על פועלה. מסרי לה דרישת שלום ממני. אשמח לפגוש אותך בהזדמנות. דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 7419938 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

למעלה