מרחבא!!!

vickachu

New member
מרחבא!!!

מה נשמע??? קודם כל אני רוצה רק להגיד שאני לא מתכוונת להעליב או לפגוע באף אחד...באמת!!!אם זה לא נכון אז רק תגידו..אבל אני חייבת לשאול..למה רוב הערבים (לא כולם)-כאלה חרמנים?? אולי נדמה לי ואני טועה..אם ככה אני אשמח לתשובה...תודה על ההקשבה..ושוב לא ניסיתי לפגוע באף אחד

al-x

New member
למה מרוקאים עצבנים? למה רוסיות

זונות? למה רומנים גנבים? שאלה טיפשית.

מנסי

New member
hh vickachu!

ויקאצו* נשמה! בקיצור***** יש ליהודים סיפוק מיני ואין להם הגבלות בעניין הזה! אך הערבים>>> אין להם את החופשיות הזאת !אין דבר כזה שאני אלך לבחורה ומיד אבקש מספר טלפון!!!! זאת רק הדיעה שלי! אגב! התחרמנתי עלייך! חחחחחחחחחחח<<<

profesorain

New member
יש בדברייך.

אבל לא בכל מקום ,בעיקר הערבים הכפריים וגם לא כולם כי גם שם בשנים האחרונות יש יותר פתיחות ,כמו שמישהו ציין זה מה מה שקורה כשיש חנק ומדיניות של אסור הם חיים בבועה של מוגבלות וכיוצאים ממנה מגלים את עולם המותר ולכן מתלהבים מכל דבר ומריחים את הפרי האסור ..לא יודע אם טועמים ממנו :).בכל אופן בחיפה איפה שאני גר לא תמציאי את תושבי העיר מוצאים לשון ומזילים ריר ! ושוב אני לא מתכוון אלייך חלילה את הבהרת את דברייך,אבל ההכללה תמיד מעידה על בורות ,חוסר ומוגבלות ואף טיפשות באון כללי לכולם !

vickachu

New member
קודם כל תודה!!!!!!!!!!!!!!

תודה שלא ירדתם עליי ישר וניסיתם לענות לי...מקווה שפגעתי בכם או משהו כזה..אן כן אני מאוד מצטערת!!!ולא הכללתי!!! אני רוסיה ויש הרבה הכללות על רוסים כמו לדוגמא מישהו רשם כאן שאנחנו זונות..ואני אישית הכי רחוקה מזנות..תודה על התשובות

al-x

New member
לא רשמתי שאתן זונות, אני רוסי.

ניסיתי רק להראות סוגים שונים של הכללות, ואני לא רוצה להגיד שמרוקאים עצבניים, רומנים גנבים ולהשאיר את הרוסים "נקיים" |קריצה|

כל מה שאומרים..

זה רק סטיגמות... מי אמר שכל מרוקאים עצבנים? מי אמר שרוסיות זונות? מי אמר שרומנים גנבים? למה מה אין יהודיות זונות? או אין רוסים עצבנים? חבר'ה זה סטיגמה..

מנסי

New member
חלילה!

תמיד יש באוטומט דבר ששמו קינגדאון...על איזה התקדמות מדברים? תבין את עשרת הדברות! לא תנאף.לא תזנה.ולא תשא את אשת אחיך! אם היית הולך לפי זה;היית מדבר על ההתקדמות בכלל? גם בדת שלנו! ולא יזנון.כלומר!ולא יזנו. וכל ערבי חייב לשמור על זה כמו שכל יהודי חייב לשמור על ולא תזנה! אחי;בקיצור.אנחנו בקינגדאון ברבירס!!!! התפתחןת מינית והתחרמנות זה לא התקדמות. נהיה עסק וכל בחורה יכולה לעסוק בזה!....אני לא גזעני..

seer of visions

New member
הייי

היי שלום אני לא ערבי אבל מגניב פה ההודעה הזאת נכתבה כי אני מוחה שהרומנים גנבים אני דיי בטוח שלא גנבתי כלום בחיי ושכולם יחיו באשר ובאושר עד...120 שנה!!!(לי אישית מספיק 60)

וסימון

New member
החרמנות אצל הערבים נובעת

מאי סיפוק מיני בגיל ההתגברות או בתקופת המעבר מכיוון שאצל הערבים לא מלמדים את הילדים על תהליכי גיל התבגרות (חינוך מיני) ומשאירים את הכל על אללה - וכאמור, זאת טעות חמורה :)

מנסי

New member
באמת?

את מה שלא עשו ההורים לילדים שלהם[הערבים]! אני סומך על הבחורות החרמניות!ואגב! הבחורים הערבים מסתובבים הרבה בערים! הרי ממילא אין מה לעשות! אז לומדים הכל בשיטה המעשית! דיר באלאק!אם [את] או[אתה] בחורה!? תלבש תחתונים ומכנסיים קצר ועל זה עוד מכנסיים! הם מסוכנים.שלא יורידו לך מכנסיים ברחוב ! אני ערבי שובב וכבר הורדתי למישהיא מכנסיים בכביש ולא התפלאתי שאין לה תחתונים! חחחחח

למעלה