מרחפת!

• פותח הנושא Catty
  • פורסם בתאריך

Catty

New member
מרחפת!

שלי פרשה?
מדוע? ומה שלומה? התאוששה מהידיעה המרה? קיבלה את תנחומינו?

black_magic

New member
כן, פרשתי מניהול הפורום

עכשיו זאת תקופה מאד קשה לי ואין לי ראש לדאוג גם לפורום לכן העדפתי פשוט לפרוש בשיא (?) וכמו שאני מכירה את עדי, היא תחזיק את הפורום יפה מאד, לא סתם החלטתי שהיא תהיה השותפה שלי והממשיכה שלי. אני שמחה לדעת שיש לפורום הזה כמה גולשים קבועים ונאמנים (ולא רק לקוי שמיעה), זה נותן לי הרגשה נעימה. אני רק מבקשת שתימנעו ממריבות טיפשיות כמו אלו שהיו בין דינה, גילי ומוטי. הן לא תורמות לכלום. למרות שאני כבר לא המנהלת אין זה אומר שאני לא אהיה בפורום, מתי שאוכל, אכתוב פה, וכמובן שאני תמיד אבל תמיד קוראת את כל ההודעות פה. אגב, קיבלתי את תנחומיכם, ותודה רבה לכם. אוהבת את כולכם!

GuyMan

New member
לבלאק

בהצלחה בדרך שלך אני מקווה שכל בסדר בחיים שלך עם הרבה מזל טוב ולמרות את טובה בניהול הפורום אני מקווה בעתיד את תשובי לנהלת הפורום עם ממלא תמיכה בהצלחה!!

green soul

New member
לשלי הירוקה שלי!!!

חבל לי לשמוע על הפרישה שלך מהפורום הזה, אך מכבדת את החלטה שלך!!! ורוצה רק להגיד לך כל הכבוד לך, על שהרמת פורום כזה נ-ה-ד-ר לנוער לקויי שמיעה מי היה עושה כמוך?!?! ישר כוח, ואני איתך לתמיד!!!! וכמובן שגם אמשיך לקרוא כאן הודעות תמיד... אוהבת אותך. ממני ירוקה מס´ 1 סלעית יצחקי.

idogilad

New member
לשלי...

היי לך, מה שאני יכול לומר לאחר ביקורים רבים ותכופים שלי כאן בפורום נוער לק"ש זה שפורום בלעדייך לא יהיה אותו דבר. אך אם שלי אומרת ומאמינה שעדי, מרחפת, ממשיכה דרכה, תוכל להחזיק יפה את ניהול פורום זה אז גם אני וכולנו כאן נחזיק לה ונסייע לה מדי פעם. ואת מוזמנת כמובן לבקר בכל פורומי חירשים ברשת. בכל מקרה מאחל לשלי ולעדי דרך הצלחה בדרכים רבים ומפותלים של חיים ! ב ה צ ל ח ה !!! ע ל ו ו ה צ ל ח ו !!! ממני ובברכה עידו רושינק מנהל פורום חירשים וכבדי שמיעה וואלה!

LordNor

New member
פרישה עצובה...

חבל שהחלטת לפרוש דווקא בעיצומה של תקופה זו שמאוד הקשתה עלייך. כגולש קבוע בפורום, הייתי נותן לך ציון 10 על ניהול הפורום. היית מנהלת מצויינת כמו עדי, ועזרת לאנשים שנקלעו למשבר ושאלו שאלות בפורום. תזכרי תמיד שכל הרעיון על הקמת הפורום היה ביוזמתך! , שמחתי לעזור לך בתחילת דרכו של הפורום ולהתפתחותו במשך הזמן. אני אזכור תמיד את הזמנים הטובים בפורום. ורק חבל שהפרשה של ההם (בלי להזכיר את שמם) הרסה את המוניטין של הפורום וכמו האנשים שציינת בהודעה שלך.נשמח לראותך מדי פעם כותבת בפורום. אל תשכחי אותנו!. בנוסף לכך להיותי כגולש קבוע, אני גם מנהל פורום במערכת תפוז, ואני אהיה פה תמיד כגולש קבוע. נ.ב: עשית צעד נכון שבחרת בעדי לשותפות! אין מה להתחרט! , בהצלחה בהמשך!

למעלה