מרחקי דרך

• פותח הנושא עב
  • פורסם בתאריך

עב

New member
מרחקי דרך

מצאתי היום אתר עם מרחקי דרך בין ערים מרכזיות (או לא) בחונגריה, המרחקים במיילים משםום מה. לטובת הנהגות/ים.

sabajakov

New member
הצד השמאלי תחתון בקילומטרים.

באתר הזה ניתן למצוא גם מרחקי דרך, וגם תאור מפורט על מסלול הנסיעה, כמעט לכל כפר.

עב

New member
אתר מגניב!

מיד נכנס לתיק התיירות במועדפים. לפי משך הנסיעה שהם כותבים נראה לי שהם קצת אופטימיים, אבל בהחלט קיבלתי מושג. תודה!

אבוטבול

New member
יש לי ספר כבישים

קבלתי לפני כשנתיים מתנה מראש עיריית שיופוק הכולל כבישים פנימיים בעשרות ערים בהונגריה אם תרצו מידע מסויים אנסה לעזור

עב

New member
BALASSAGYARMAT

שלום אבוטבול, כן אני מעונינת במיוחד ב - BALASSAGYARMAT. אם אתה יכול לסרוק את המפה זה יהיה טוב. יש לי אומנם מפה מהאינטרנט, אבל אין בה כיווני נסיעה (למשל) או מקומות חניה. תודה מראש על העזרה ויום טוב.

sabajakov

New member
קצת קישורים:

אתר הבית של העיר בהונגרית, מאזכר בין יתר הדברים הרבים את מעבר הגבול, את בית הכנסת ובית הקברות היהודיים. אתר שני נותן לנו הצצה מקדימה לעיר. (או ערים אחרות).

sabajakov

New member
הצצה=

www.civertan.hu/legifoto.php?megye=12&varos=13 אני מקוה שהפעם זה עובד.

עב

New member
תודה לכולם

לאבוטבול - תודה על הנכונות. ברשת מצאתי כבר את המפה של העיר עם שמות רחובות, כיכרות וכו'. הבה נקווה שאבין את השלטים ולא אחנה במקום אסור, כפי שקרה בצ'כיה (שם זה נגמר בסינדול ובקנס). לסבא יעקב - אני לא מבינה הונגרית, אבל בחלק מההפניות יש תרגום לאנגלית ותודה.

ברק 188

New member
לראשונה בטבלה- baja אני צריך להגיע

"הבעייה" שלא יודע מתי ייצא לי, שם המקור ההנגריות שלי מצד האבא. בכול אופן טבלה כבר יש לי וזה לא 40ק"מ מבודפשט כפי שאמרו לי אלא 100 ק"מ +הטיסה+ הנסיעה מראשל"צ לנב"ג....

למעלה