מרחק בקשר

TalKz

New member
מרחק בקשר

מה המרחק שאתם מוכנים מקסימום להיות בו עם בן או בת הזוג בקשר רציני? (ובלי קלישעות של "אין מרחק לאהבה " וכל זה :) )

TalKz

New member
אני חושב ש25 דקות נסיעה, גג 30!

אחרת זה לא יעבוד.

comet9

New member
מיטל משלמת לך על החייאת הפורום?

לעניין. שרדתי עם מישהי מנהריה, שרדתי עם מישהי מעומר. היום אני לא זז מאיזור ת"א. לא יעזור.

../images/Emo45.gif

היה לי ירושלים, היה לי נתיבות, היה לי חיפה. עייפתי. היום אני מגביל את עצמי לגוש דן.

Paranoid Eyes

New member
כיוון שעוד לא יצא לי מרחקים ארוכים

אני כן אנסה, צפון .. דרום עד באר שבע:)

ChilD SouL

New member
אהמ...

היה לי חבר מהמרכז, שעה-שעה וחצי נסיעה באוטו ושעתיים - שעתיים וחצי באוטובוס - לא כזה ביג דיל, באמת. אני חושבת שעד אזור המרכז וקצת מטה - אין לי בעיה, מעבר לזה... צריך לדון על זה.

pain is MY love

New member
בגדול

בתור אחת שאין לה אוטו מרחק תמיד יהווה בעיה בשבילי. מה שכן רק אתמול חזרתי מדימונה (3 שעות בדרכים, להזכירכם אני גרה בראשון) וחברות שלי עדיין כועסות שלא הבאתי להן מתנות מחו"ל
כשרוצים- הכל אפשרי אבל לא לטווח הרחוק...

טוב זה מתחלק ל2....

יש את אלה שנמצאים במקומות כמו צבא... ואז הם שוכחים מהמרחק... וחיים באשליה שהם ביחד בבסיס ובלה בלה... ואז כשאחד מבני הזוג משתחרר... הקשר נקרע כאילו חתכה אותו סכין קומנדו משוייפת..... ויש את אלה שתחילת הקשר שלהם הייתה במקום כמו צבא או פנמייה או בית ספר או קורס ביחד קיצור נו הבנתם..... ואז הם מתרחקים אבל הקשר שלהם חזק מכדי לוותר עליו מהר אז הם נלחמים בזה... ואז או שאחד מבני הזוג מתפרפר לו קצת.. או שהם מתחתנים או עוברים לגור ביחד מהר.. או נפרדים...... קיצור.. אני לא ממליץ על קשר כזה... ואם כן אז כדאי שתהיה היכרות טובה לפני.... בכל מקרה אני מניח שאני לא הייתי הולך על קשר של יותר מחצי שעה נסיעה... ברכב... ממונע עם 4 גלגלים..... פשוט חבל על הזמן... על המאמץ על הכסף ועל כאבי הלב....

זה מאוד תלוי..

מעל שעה וחצי נסיעה זה כבר בעיהההה... אני דרומית והגבול שלי הכי רחוק זה המרכז.. :)

GirlFromHell

New member
לא יודעת...

אם רוצים תכלס הכל אפשרי אני עם חבר שלי כבר כמעט שנתיים אנחנו גרים חצי שעה אחד מהשני שנינו בצבא אני משרתת באילת והוא בצפון. אין ממש יותר רחוק מזה אבל אם רוצים באמת אפשר להסתדר ואפשר לגרום לזה לעבוד. למדתי מזמן שמרחק יכול מאוד להפריע לי עם מישהו אחד אבל בכלל לא יזיז לי כשמדובר במישהו אחר. מה שאומר שהכל באמת תלוי בכמה רוצים לגרום לזה לעבוד.

בדוגרי צדק מי שאמר

רחוק מהעין= רחוק מהלב! כשאתה לא רואה את הבן זוג או כשקשה לך להגיע אליו להיפגש וזה.... זה בהחלט משפיע על מערכת יחסים נורמלית... הצד השני ינסה למצוא מישהו יותר קרוב, אחד שקל יותר להיפגש.

ChilD SouL

New member
לדעתך, לדעתי היא טועה.

ובוא לא נכנס לוויכוחי סרק על זה, תודה.

למעלה