מרחק השפה

מרחק השפה

לכל המעוניין מרחק השפה........... אני אוט סידרית בחברה הזו , את זה אני יודעת, אני רואה את עצמי יושבת בצד ולא תמיד מרצון מה שכן אני מרגישה חייבת לציין שכול פעם שחברתכם מקיפה אותי אני רוצה לרוץ מין התקף של חרדה שדורש ממני לרוץ הביתה, לרוץ אל הפינה בה אני מרגישה שייכת, למקום בו אני דוברת השפה והדמעות, המקום בו אני דוברת את השתיקות והשעות הארוכות . כי שפתכם יפה ולצערי איננה שפתי אומנם אני יודעת בה היטב ומבינה בה לא מעט , אני ממלאה דפים שלמים בה אך איננה שלי ועל כן מקנא ליבי. אני רוצה להיות אחת מימכם אך אינני ואני כמותכם בדיוק אותו הדבר, רק ההפקר והמרחק הוא מרחק נגיעה כמעט – מרחק השפה! ואן בי כעס אילו רק הדמעות שמציפות את ליבי הכמהה להשתלב, לדבר, לחלוק, לבכות ולספר, אוי רק לספר את הסיפור הזה הארוך ......... שאן לו התחלה או הבנה , הסיפור הזה שאן בו אלוהים או אנושיות , סיפור הזנות . מן צורך לשחרר לעולם את מה שנעול ואינו נודע, את מה שאיש אנו חווה ואת מה שחווה מעולם לא סיפרה , צורך קיומי כמו נשימה. אישה אחת אמרה לי "הצורך שלך חסר התנשאות כי את רוצה ללמד ולא לחנך וכן יש הבדל" היום אני מבינה את ההבדל, כי ידע הוא כוח וחינוך הוא לעשירים או לנאהבים. אז אן בי התנשאות, אז מה זה לא שאני לא כמהה להיות, הייתי רוצה להתנשאות ולו לשנייה להרגיש שיש על מה .............אבל אן , וזה לא שאני צנועה כי אני לא, אני גם לא מורידה מכבודי פשוט באמת שאן על מה לפחות לא בעינכם , בתוכי אני מתנשאת והאף רם כי נדירות כמותי , כי אני בן אילו בעלות כוחות ולא רגילים, כוחות על טבעיים, כוחות אנושיים כוחות של החיים הכי פשוטים. אני אחת מהנקבות הללו שמעולם לא היו נשים, אני אחת מאילו שנולדו מופקרות והוכתרו כזונות! זו אני זונה פשוטה מבטן ולידה. ומדהימה אותי העובדה שגם בעורקי זורם דם אדום ושבסופו של יום גם אני לא יותר מאנושית ! אלוהים תאמינו לי רציתי לחיות , עדין רוצה בכל רמ"ח איברי ושס"ה גידי אני רוצה לחיות, חיים פשוטים רגילים , תאמינו לי לא הייתה דרך אחרת בשבילי האמינו לי ! כמוני יש רבות והן כולן יפות , כמוני יש יותר ממאות והן כולן אנושיות ואם למדתי דבר בכל חיי האומללים היה הוא אחד: כולנו אנשים מעטים אילו שזכו לחיים מלאי קלות ופשטות ועל כן אילו שכמותי ואנא האמינו לי , אילו שכמותי כמהות לדבר אחד והוא כל כך עצוב בפשטותו, הן כמהות לחיות חיים פשוטים חיים הכי רגילים, הן אינן טיפשות הן מודעות לכך שחיים רגילים הם מלאי בעיות ועמוסים בתקוות ועדין זה מה שהן חולמות, בחלומות הכי ורודים שלהן הן רואת מינוס בבנק וילדים שלא יודעים על הצרות היום יומיות של חיים רגילים הן רואת דירה בקומה רבעית בלי מעלית בשכונת חיים הכי פשוטה בפריפריה לרוב הן גם חולמות על איש שיהיה שם לצידן אך מודעות למציאות בה דבר מהסוג הזה ספק אם יקרה והן מתפשרות במחשבה שלא מגיע להן כל כך הרבה, כמה חסר היגיון! ואת זה רק אני יכולה לומר כי אתם לא יודעים , עצוב שאתם לא יודעים כמה הן יפות וכמה הן טהורות אילו שכמותי שלא זכו בפיס כמוני , ורק בשביל לסבר את האוזן- הפיס שלי היה מכון תודעה ולו רק בשיחות אנושיות הכי פשוטות ורגילות שיכולות שיחות להיות . הסברה מסוג שכזה כמוה היא משימה בלתי אפשרית ויש לכך יותר מידי סיבות לא חשובות, אחת מהן היא הדרך בה מתכנתים לנו את המוח בילדותינו (ישנם כאילו שטוענים שזו גם הסיבה בגללה מגיעות נשים לזנות) אם נתעמק במוצר המוגמר של ילדותינו ונשאל עצמינו למה מי שמסכימה הופכת באחת לאחרת , מופקרת מבוזה וזו לא בהכרח השאלה , השאלה הגדולה היא: מי לא מבוזה בעולם שכזה? כי בסוף מתרגלים להכל גם להשפלה גם להפקר ולמבוכה , בסוף מתרגלים להכל – כמה נורא! אז אולי נפסיק לבזות , וליצור מחיצות מיותרות ופשוט נשתדל לחשוב שנייה לפני שאנחנו זורקים עוד קללה , שנייה אחת ועולם שלם הופך טוב יותר ! המילה זונה היא לא קללה היא המציאות השכנה וכמה עצוב שבמקרה הזה הדשא של השכן ממש לא ירוק יותר אלא שחור , אני לא אוהבת את המונח קשה כי בעולם שכזה הכל קשה אבל הדשא של השכן הספציפי הזה הוא לא קל , לא קל בכלל! אני לא בדיוק יודעת מה המוח שלי מנסה להשיג בכתיבת המכתב הזה, אני עדין בדרך, עדין לומדת אך מבינים כל מחשבה , אני עדין תלמידה בבית הספר של הנורמה ההגונה. אבל אולי זה מכתב תודה למכון תודעה לשתי ישויות קסומות וסבלניות עידית , ולאה . ואולי זה בשביל לתת כוח שקוראים לו ידע לאילו שלא יודעים את האמת, לאילו שלא מבינים, לאילו שבבורותם פוגעים באילו שכמותי שלא זכו בפיס . ואולי זו רק אני שמתרגלת לנורמה ההגונה בה היצור האנושי שם עצמו בראש הרשימה ובאנוכיות מוחלטת אני חולקת מידע כבד נורא ורק בשביל להקל על המסע המיוחד של חיי החדשים ! עכשיו אפשר לומר שאמרתי את שלי , נכון לא את הכול אבל התחלתי ואני מודעת למשימה הזו הבלתי אפשרית שלקחתי על עצמי אבל אני מקבלת אותה באהבה ויוצאת למסע הסברה פרטי שאינו מתנצל אלא מודה הן לבורא (מי שהוא לא יהיה) והן לאנשים טובים שהגילוי הזה של קיומם בזה העולם מרגש אותי , מענין אותי ומעצים ! תודה אישית וכנה ממעמקי ליבה של מי שלומדת לחיות וגודלת באיטית לך שקורא שורות אילו באהבה ובהוקרה על האנושיות שבך בהקדשת זמנך היקר ממני אליך תודה !

לצערי לא כל כך הבנתי הרבה

אבל הפתרון הוא אלוהים להכל באת לעולם הזה מאהבה ולא משנה מה עשית עד כה אלוהים אוהב אותך גם אם זה לא נראה לך הוא מוכן לשנות את חייך ואותך גם כן לפהוך אותך לפאר יצירתו תכירי את ישוע זה שווה המון

חיוך ענקי על פני ואתה אחרי לו

עצוב לי שלא הבנתה ועדין לפני הכל חשוב לי מאוד לומר לך תודה מעומק ליבי על הזמן שהקדשתה לי ועל האנושיות שלך בה אף שלחתה לי תגובה וכן הפתרון הוא אלוקים והוא כבר שינה את חיי לטובה אם תנסה לקרא שוב תבין שזו לא יותר מבקשה לזכור את תורתו ולהשכיל לחשוב לפני שמדברים בקשה אישית של משהי שלא תמיד היתה משהי המון תודה לך איש יקר שהקדשתה לי מזמנך שיהיה השבוע הזה שלך נפלא כמו שעשיתה את שלי ויותר

כל אדם משתנה מתי שהוא ואיפה שהוא בחיים.

אני מאחלת לך שתמיד השינויים אצלך יהיו כאלה שירצו אותך ,,קודם כל , ותרגישי טוב עם עצמך תמיד. ויותר מהכל שבורא עולם יקבל את המסרים שת מעבירה לנו בני התמותה ויכוון אותך לדרך הכי טובה לך. אמן!

1ysrat

New member
אלוהים אוהבת מאוד../images/Emo24.gif

אם אהבה ואומנו הוא חזק אותך ואיתך לכוח לפנות חיים כמו את חולמת שָלוֹם לָךְ, מִרְיָם, מְלֵאַת הַחֶסֶד, ה' עִמָּךְ, בְּרוּכָה אַתְּ בַּנָשִׁים וּבָרוּךְ פְּרִי בִּטְנֵךְ, יֵשׁוּעַ. מִרְיָם הַקְּדוֹשָׁה, אֵם הָאֱלהִים, הִתְפַּלְלִי בַּעֲדֵנוּ, הַחוֹטְאִים, עַתָּה וּבִשְׁעַת מוֹתֵנוּ. אָמֵן.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברוכה הבאה והכותבת והשווה../images/Emo24.gif

לפני שאענה יותר לגופו של ענין אני רק רציתי לשאול על הזכייה בפיס שלך
מה זה היה..למה הכוונה.. היית שם..במקצוע הכי עתיק..ונגאלת..בצורה כלשהי? או שכל הטקסט היה מטאפורה מסויימת (שהיא דרך אגב מעניינת וכתובה היטב ובצורה מושכת
)? והערה נוספת..רשמת שאת מודה לבורא (מי שהוא לא יהיה) אז יקירתי..אנחנו יודעים מי הוא הבורא מי היה ומי שתמיד יהיה, כי לעד הוא יהיה אדוננו ומושיענו ישוע המשיח, ופה השאלה שלמה בחרת בפורום זה בכדי לשתף אותנו..האם את מאמינה בישוע המשיח..או רק מתעניינת..או לומדת את הנושא
חשו בלי לדעת האמת..כי זה גם ישנה איכשהו את הכיוון של התגובות שלנו פה.. תמיד נקבל באהבה והבנה כי זוהי דרכנו.. בכל מקרה
רציתי לצטט לך משהו מהבשורה על פי יוחנן פרק ח': 2 בבקר השכם חזר לבית המקדש וכל העם באו אליו. הוא ישב ולמד אותם. 3 אז הביאו הסופרים והפרושים אשה שנתפסה בנאוף, העמידו אותה באמצע 4 ואמרו לו: "רבי, האשה הזאת נתפסה בנאוף, בשעת מעשה. 5 משה צונו בתורה לסקל נשים כאלה, ומה אתה אומר?" 6 זאת אמרו כדי לנסות אותו, שיהיה להם במה להאשימו. אולם ישוע התכופף ובאצבעו כתב על הארץ. 7 כשהוסיפו לשאל אותו, זקף קומתו ואמר: "מי מכם נקי מחטא, שיהא הוא ראשון להשליך עליה אבן!" 8 ושוב התכופף וכתב על הארץ. 9 כשמעם זאת יצאו אחד אחד, החל מהזקנים. הוא נותר לבדו והאשה עודנה במקומה. 10 הזדקף ישוע ואמר לה: "אשה, איפה הם? האם לא הרשיע אותך איש?" 11 השיבה ואמרה: "אף לא אחד, אדוני." אמר לה: "גם אני אינני מרשיע אותך; לכי ואל תוסיפי לחטא עוד."] 12 ישוע הוסיף לדבר אליהם ואמר: "אני אור העולם. איש ההולך אחרי לא יתהלך בחשך, אלא אור החיים יהיה לו." אשמח לראותך ביננו..שתמשיכי לשתף.. ונבין אותך יותר..ואולי נוכל להיות עזר בדרכך החדשה.. ישוע אוהב אותך וגם אני

תאמין לי אם אגיד שאני מאמינה באמונה שלמה בכמה

בוראים שבעיני נראים כאחד עוד לא ממש העמקתי במחשבה הזו עד ששאלתה נולדתי יהודיה ואני מאוד מאימינה בבורא עולם באלוקים לפני שנים גיליתי גם את ישוע והיה לי ברור שהוא קיים כיאילו אף אחד לא צריך להסביר לי או ללמד אותי זה מוזר אני מאמי\נה בשנהם ומשום מה הם נראים לי אחד עכשיו יש עוד עינין אני לא מגדירה את עצמי דתייה אני אדם מאמין ובאמונה שלמה דתייה עדין לא לצערי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifגמני לא דתיייה../images/Emo13.gif

אלא מאמינה! ואת מוזמנת להתייחס לשאר התגובה הקודמת שכתבתי..אם תרצי

חשבתי שכבר הגבתי לך סליחה סליחה סליחה

אז כך הפייס שלי היה ההכרות עם אותן נשים מיוחדות שהיתחסו אלי כאל אדם ואני יודעת שאתם יודעים מי הוא הבורא ואני רק לומדת אולי בגלל שידעתי שפה אתקבל באהבה שלחתי גם לכם את המכתב הזה ובנוסף עוד דבר קראתי את מה שציתת ואני חייבת לספר לך משהו כל שהותי באותם מקומות בהם עבדתי תמיד היתה לי תחושה נורא חזקה כמעט פיזית שיש מי ששומר עלי תמיד גם כשהייה בלתי נסבל משהו בי וזה מאוד מוזר בעניי אבל משהו בי היה בטוח שהינה זה נגמר כאילו זה לא סתם אני לא יודעת קשה לי להסביר את זה במילים אבל תמיד כל יום או לילה של עבודה כל רגע קשה לא היה קשה לי באמת כשאני חושבת על זה בדיעבד אני אפילו יכולה לספר לך על מקרה ספציפי שאני זוכרת בברור כי הזיכרון נפגם מהעבודה הזו המוח כמו מדחיק הכול והיום אני מתמודדת ונזכרת לאט לאט אבל יש זיכרון מסוים ומאוד ספציפי אני זוכרת דירה מסוימת שעבדתי בה בתל אביב ובאחד הלילות שהיו נורא עמוסים עליתי ללקוח הדירה עצמה היא שתי קומות החדרים נמצאים בקומה העליונה ואני עליתי ללקוח והחדר שלי היה בסוף המזדרון שהוא די ארוך ותוך כדי שאני צועדת שם מתנהלת שיחה היום אני יודעת שהיא היתה בתוך רואשי אבל אז יכולתי להרגיש וכמעט לגעת במי שהלך איתי באותו הרגע ואני מהלכת לי במסדרן חצי חשוך ואן לי מוסג למה פחדתי אבל היה בי פחד ואני אדם שהפחד משתק אותו אבל לא הפעם הזו הפעם הזו המשכתי ללכת כמו מתוך הפחד כשאני מדברת עם משהו אני לא זוכרת בידיוק על מה אבל אני כן זוכרת שכל הדלתות בדרכי היו סגורות יש שמונה חדרים במסדרון הזה ורק הדלתת של החדר שלי היתה פתוחה ואני כמו מתקדמת לתוך הפחד הזה שלי וראה אן לי מוסג אך את כל מה שקורה בתוך החדרים אותם אני עוברת אני יודעת שזה נשמע מטורף אבל זה היה כך והגעתי לחדר שלי נכנסתי עם הלקוח ונגמר מה שראיתי בחדרים היה סבל איום ונורא כאילו ראיתי לתוך האנשים שנמצאים בחדרים האילו לא רק לתוך החדר אלא לתוך תוכם של הגופות שנעו שם וזה פצע אותי הלילה הזה עבר ונגמר כמובן שבחדרים האילו שראיתי עבדו בנות אחרות והיו הלקוחות איתם זו הסיבה שהדלתות היו סגורות וכך נגמר אותו לילה מוזר הלכתי לשון קמתי חזרה לעבודה בלילה שלמחרת ובאמצע הלילה פתאום משהי צורחת מאחד החדרים השומר עלה לבדוק מה קורה הוציא את הלקוח הרגיע את העינינים ושכה יהיה לי טוב כשהיא ירדה למטה וסיפרה מה קרה לא יכולתי לנשום זה היה בידוק מה שראיתי באותו לילה במסדרון אני לא זוכרת כמה זמן עבר עד שקרה שוב מקרה דומה אני יצאתי מלקוח ירדתי למטה וראיתי את אחת הבנות בוכות ששאלתי מה קרה סיפרו לי שהבוסית פיטרה אותה בגללל שהיא עישנה סמיים באותו הרגע כאילו נפלה האדמה מתחתי כי באותו לילה במסדרון כשהדדלת סגורה ראיתי אותה עם המבחנה אבל לא סתם ראיתי אותה אלא ראיתי אותה מבפנים קראו לה כריס ואני לא אשכח את היום הזה עד היום שאני אמות למה אני מספרת את זה בנוגע למה שציתת אנכנו קוראים מתוך הלב ומבינים מהניסיון שלנו והכרתי את המשפט הז שציתת באותו לילה במסדרון שמעתי אותו בתוך הראוש שלי בשיחה הזו שהתנהלה שם אבל שמעתי אותו כמעין רואה את העתיד כאילו הדבר הזה הפשע הזה שאני יעביר את עצמי ישפטו אותי עלו וזה יהיה גזר הדין אני יודעת שכתבתי בסערה של רגשות מקווה שהצלחת להבין , לא יודעת למה הייתי בטוחה שכבר כתבתי לך את התגובה הזו הייתי בטוחה

הגיע הזמן להעמיק במחשבה

י-ש-ו-ע = י-ה-ו-ה אין מספר אלוהים יש רק אחד כל השאר חרטא מתעתעת ולא רצינית כל השאר פסיכולוגיה כל השאר חוכמה אנושית כל השאר מתיימרים להיות משהו ישוע הוא התשובה שלך להכל אין חיים בלי ישוע ומה שנחשב לחיים כאן הוא סופני ואם הוא סופני הוא לא חיים אלא מוות גם אם קוראים לו חיים בלי ישוע כל חכמה שתשיגי כל אהבה שתקבלי כל טובה שתקבלי או תעשי כל הישג אישי או אפילו סליחה מהחברה לא שווה כלום בלי אלוהים בתמונה..הכל סופני חוץ מהאמת הדרך והחיים =ישוע= י-ה-ו-ה= אלוהים אחד עדיף שלום איתו קודם מאשר עם העולם עדיף אהבה איתו קודם מאשר עם העולם הוא הקופה השלמה דרכו הכל אחרת..אין שלום ואהבה איתו אין שלום ואהבה בכלל בלעדיו לפני הפצת תובנות לעולם עדיף קודם להכיר את אלוהים את ישוע בן האלוהים להבין מה אנחנו עושים כאן בכלל

אולי אתה צודק אבל הוא זה שנתן דרך לכל אחד

מאיתנו להלך בה ומטרתה של הדרך אחת היא להגיעה אלו ואני סך הכל הולכת בדרך שנסללה עבורי

למעלה