מרטון 3 הסרטים!! מערכת קולנוע בייתית...ניו וסמית` בקרב צמוד על מסך ענק..מי שלא בא מפסיד!!
E Elyon New member 23/2/07 #1 מרטון 3 הסרטים!! מערכת קולנוע בייתית...ניו וסמית` בקרב צמוד על מסך ענק..מי שלא בא מפסיד!!
ס סליידר New member 27/2/07 #5 סליחה... ../images/Emo13.gif אני מכיר שני איילון והם בנים.. לא כולל שרון איילון... אגב, אמרו פעם שאני דומה לרודריגו!
סליחה... ../images/Emo13.gif אני מכיר שני איילון והם בנים.. לא כולל שרון איילון... אגב, אמרו פעם שאני דומה לרודריגו!
0 0Pandemonium0 New member 28/2/07 #6 היא אליון, אנשים, לא איילון. The Matrix hath blinded thy senses
0 0Pandemonium0 New member 28/2/07 #11 זה כי המנהלת הקודמת שלנו הייתה משאירה אותנו בודדים תקופות כל-כך ארוכות... סלחי לה...
A AnnabeI Lee New member 28/2/07 #12 סליחה?! אני פקדתי את הפורום כל יום! לא אשמתי שיש פה שלוש נשים (ועכשיו אולי אפילו רק גילי) באופן קבוע...
סליחה?! אני פקדתי את הפורום כל יום! לא אשמתי שיש פה שלוש נשים (ועכשיו אולי אפילו רק גילי) באופן קבוע...
0 0Pandemonium0 New member 1/3/07 #13 זו גם לא אשמתי שנשים עצלניות. למה ארוחת הערב אף-פעם לא מוכנה בזמן בפורום הזה?!
0 0Pandemonium0 New member 1/3/07 #15 הא הא הא, weakling!../images/Emo6.gif וגם ככה לא בסדר לחסום על דעות שוביניסטיות (שאין לי).
A AnnabeI Lee New member 5/3/07 #42 למה? אני גדולה ממך בשנתיים-שלוש... לא כזה הבדל משמעותי... כשנהיה בני שמונים מי ישים לזה לב בכלל