מרטין ל.גור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מרטין ל.גור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כפרה עליך בן 41 וניראה כ"כ צעיר...... מזל טוב מתי אוכל להביא סיבוב נוסף על השיער שלך מתי... (מי שמבין מבין................) TTT

ƒire

New member
Ladies And Gentelmen !!!

Martin L. Gore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 41 ?! , הייתי בטוח שהוא בן 20
תגידו זה רק אני או שבתחילת הקליפ של QUASTION OF LUST (אחלה שיר) הוא ערום והוא קופץ על פלטש (או איך שאני אוהב לקרוא לו - יועץ מס) ? נ.ב יש בתפוז אמוטיקון של קנאה ?

מממממממממממממ...

אומנם לא ראיתי (ערום , אמרת????????????????) אבל קראתי על כך באינטרנט ויש לקליפ הזה 2 גרסאות או משהו כזה יש את הגרסה הרגילה ואת הגרסה שאמרת. אבל כן, יש משהו כזה...

alpha80

New member
אכן, זה נכון

יש שתי גירסאות לקליפ, ו.... אגב - לבעלי הדי וי די שביניכם - ישנה אפשרות לצרוב קבצי MPEG או AVI ולראות בדי וי די? כי אם כן..... יש לי אוסף עצום של כל הסרטונים של דפש, מוכנים לצריבה תגידו שאפשר ואני גם קונה די וי די......

ƒire

New member
אפשר לצרוב , קוראים לזה VCD

דרך אגב , באתר של דפש מוד יש רק סרטון אחד לQUESTION OF LUST וזו הגרסה שאני מדבר עליה , אבל הקטע ה"חשוב" נמשך רק 10 שניות והוא ישר על ההתחלה אז בסרטון פיספסו אותו ...

alpha80

New member
תסביר לי איך לצרוב...... ו.........

אשלח לך את הסירטון המדובר............

ƒire

New member
יש לי את הקליפ המלא

ואם יכולתי לשמור תמונה מתוך קטע וידאו הייתי מראה לכם... לכל החרמניות ...., זה ברור שהוא ערום אבל זה מטושטש וחברי הלהקה מנסים (ולא כל כך מצליחים
) להסתיר אותו , עד שהוא קופץ על פלטש נ.ב בחיים שלי לא ראיתי את פלטש כל כך נהנה...

יפה לך....................

הורדתי פעם "סרטון" שמראים את מרטין מלקק (!) לאלן את הפיטמה השמאלית (כן כן) זה היה בנאגטיב כזה ואיכות לא משהו אבל בהחלט לא ניראה מפוברק

ƒire

New member
תמיד אמרתי שהוא הומו

בגלל זה כל השירים שלו עצובים (דייב לא נותן לו
).

ƒire

New member
למה זה לא הקפיץ ?

טוב אז כנראה צריכים לכתוב משהו בתוך ההודעה... אז מה נכתוב ? , משהו בקשר לDEPECHE MODE או אולי בקשר למוזיקה ? או שפשוט נספר איך עבר עלי היום ? טוב זה התחיל ככה ... שנייה , כן , יש פה 10 תווים

למעלה