מרטין מנצח גאלופה בצהוב, מה צפוי בקטע 10 ועוד

gadis13

New member
מרטין מנצח גאלופה בצהוב, מה צפוי בקטע 10 ועוד

מרטין התקיף את שותפו לבריחה, דה מרקי של קנונדייל, במעלה הטיפוס המרכזי הכפול של היום, קטגוריה ראשונה+שלישית, ל- Le Markstein ו- Grand Ballon , כול זאת לאחר שמצא שדה מרקי מפסיק לעזור לו להשיג ת'מטרה ולנצח. משם נשארו קצת יותר מ- 50 קמ, וזה מרחק שמרטין לא נזקק בכדי לצלוח אותו בעזרה, הקצב שבו הגרר הגרמני מסוגל להתקדם במרחב לבדו לא מאוד שונה מקצב ההתקדמות של קבוצת

לא כל כך מסתורית

Marion Rousse היא רוכבת אופניים בעצמה, אלופת צרפת בכביש ב-2012 וחברה של טוני גלופן, ואם אני מבין נכון הם עומדים להנשא ב-27 ביולי בפריז בסיום הטור.
לגבי הקטע היום, אני מהמר שתנצח בריחה שיהיו בה רוכבים צרפתים+בעלי שאיפות לחולצה המנוקדת דוגמת יואקים רודריגז. ניבאלי קונטדור ודומיהם יתמודדו רק בעליה האחרונה.

קשה לי להאמין

קונטדור יודע שניבאלי כבר ניצח ג'ירו וואלטה, כלומר יודע לרכוב אז הוא צריך בכל קטע כזה לקחת לפחות שניות וזה אומר שרוג'רס וכו' ירכבו קצב "מעייף" כהכנה למעלה האחרון, אולי קונטדור אפילו ינסה לעשות תרגיל טיאנו אדריאטיקו ובק"מ 140-135 יתקיף עד הסוף, לא מאמין שמישהו קדימה ישרוד.

גם המנהל של FDJ חושב כמוך

מרק מדיו אמר לפני הזינוק היום: “I expect a very competitive start today. This is the day for Contador to put Nibali into trouble. Otherwise, Nibali will have eight easy days.

gadis13

New member
המצחיק הוא שלא הייתה תמונה שלו בלעדיה

מהרגע שהגיע לקו הסיום אתמול.
מסכים - שוב מקבוצת בריחה.
ׁ(ה'מסתורית' כאן לצרכי עידוד רכיבה בלבד...)

gadis13

New member
והכוכבים של יום העצמאות

טוני גאלופה ומריון רוס

gadis13

New member
כמה אנשים באמת מסתכלים בטור

והאם במספרים שעליהם מספרים לנו יש הגיון?

לא מאמין למספרים הללו

ביום הראשון של הטור הייתי בלונדון והלכתי ל-fun park שפתחו המארגנים בגרין פארק שבמרכז לונדון (לא רחוק מארמון בקינגהאם שהומה ועמוס תיירים בעונה זו ללא קשר לטור). זה היה בערך שעה+ לפני סיום הקטע המשוער. המרוץ הוקרן על מסך ענק וסביבו היו דוכני אוכל, חולצות טור ומזכרות וכל מיני מפרסמים שונים שחילקו דוגמיות ומזכרות קטנות. אני מעריך שהיו שם במקסימום כ-1,000 איש ולא היה שום דוחק. ראיתי בשידור את כמויות האנשים הבלתי נתפסות שהיו לאורך הכבישים באותו יום. זה היה מרשים מאוד ועמד בניגוד מוחלט למה שהיה בפארק. המסקנה שלי הייתה שהצופים שהיו לאורך הכבישים רצו להשתתף ב"אירוע" ולא ממש עניין אותם הפן הספורטיבי שלו. גם חלק גדול מהנוכחים בפארק נראו לי מאותו סוג. בקיצור, לא נראה לי שיש לטור כל כך הרבה צופים שמסתכלים עליו כארוע ספורטיבי. אולי מסתכלים 5 דקות ואומרים: איזה נוף יפה", "איזו צבעוניות", "אלו באמת ספורטאים בלתי רגילים" ואחר כך מעבירים ל"אח הגדול" והופ - הם נכנסו לסטטיסטיקה של הצפייה.

למעלה