פרק 35 - אוקטאי מסכסך בין מריאם לסבאש
סבאש מחליט לספר למריאם את האמת, אבל אוקטאי מספיק להקדים אותו ומופתע שסבאש לא סיפר לה ולוקח אותה לתחנת המשטרה לראות מי האחראי, סבאש מנסה להתקשר למריאם, אך לא מצליח להשיג אותה. יורדאל נעצר ונמצא בחדר החקירות והוא מתכנן נקמה באוקטאי אך אוקטאי מבהיר לו שאם ייספר את האמת, יקרה בדיוק מה שהבן שלו רוצה ונותן לו עדות שהוא צריך לשנן כדי לצאת מזה. מריאם במתח לגבי האדם שנתפס ואוקטאי מושך זמן, גם בורג'ו מגיעה ולא יודעת במה מדובר ולא יכולה לעזור למריאם. סבאש מגיע ורוצה לדבר עם מריאם קודם, אך אוקטאי מטיח בו שהיה לו מלא זמן לספר לה וטוען שהוא בא לראות את אביו שנעצר ומריאם שואלת אם אביו רצח את אביה. סבאש טוען שניסה לומר לה. אוקטאי טוען שסבאש המציא שמי שייתפס הוא הרוצח.
אוקטאי נותן למריאם וסבאש לשמוע את העדות של יורדאל ויורדאל טוען שהאחות מיראל הזהירה את האלדון מפני השריפה והאלדון לא פעל בנידון ולכן הוא נחלץ לעזרת חברו יורדאל כדי שלא יואשם ברשלנות ושלח את האחות לקובה. סבאש מנסה לשכנע את מריאם שמדובר בשקר, אך מריאם מטיחה בו שהוא בן טוב ועזר לאביו וחבל שהיא לא הצליחה להציל את אביה. סבאש מנסה להתגונן ולהסביר שלא התכוון להסתיר ממנה ומריאם מטיחה בו שהוא יודע שאביו רוצח והיא סיפרה לו שהוא רצח את חברתה בכלא והוא לא עשה עם זה כלום. מריאם מאבדת את האמון בסבאש ולא רוצה קשר איתו.
גם בורג'ו חושבת שסבאש וגוצ'לו חיפו על יורדאל וסבאש לא יודע מה לומר לה ומתחמק והיא מטיחה בגוצ'לו שהוא שיחקו ברגשות של מריאם כדי להציל את יורדאל שהיא מבינה את סבאש שהוא בנו, אבל הוא צריכים להיות ערכים משלו ולא רק מה שסבאש אומר לו. גוצ'לו מנסה לשכנע את בורג'ו שלא מדובר בזה ובורג'ו מטיחה בו שמריאם חושבת שיש לה מקום עבודה וחברה והכול שקר והם לא סיפרו לה וזה לא בסדר ומנתקת קשר עם גוצ'לו.
דריך מחפשת את אוקטאי ואומרת שלא סתם וויתרה על החתונה והיא יודעת שסבאש לא יאהב אותה והיא חושבת לזוז הצידה ולעזוב, אבל או שהוא ימצא משהו שיפריד סופית בין מריאם לסבאש או שהיא לפני שתעזוב תספר לסבאש מי נהג ברכב שדרס את סבינץ' שלפחות יהיה לו זיכרון חיובי ממנה.
נורטן משלם לאיש שמביא לה מים כסף גדול שאין לו עודף ממנו ומסתפקת בעודף קטן, אך מבהירה שלא מדובר בסתם טיפ שמן, ומבקשת ממנו עוד עזרה. האיש מתקשר לאוקטאי וטוען שאימו התעלפה והוא לא יוכל להיכנס. אוקטאי מגיע ונורטן מתחזה למעולפת. אוקטאי דואג לה לרגע, אבל כשרואה שמצבה משתפר רוצה לעזוב ומטיח בה שמדובר בשקר שהאיש אמר שלא יכל לפתוח את הדלת והנה הוא השאיר מים. נורטן מסבירה כמה התגעגעה אליו ורגע לפני שאוקטאי הולך היא אומרת שגילתה משהו על סבאש וזה מעניין את אוקטאי. היא מספרת שגולומסר הבוסית של מריאם היא אימו המאמצת של סבאש ומבטיחה לעזור לו ולרגל בשבילו הבן הגיבור שלו ואוקטאי מאושר מהנשק שנפל בחלקו.
בליז דורשת הסברים מברק על החקירה על משפחת סארגון והוא מתקשה לחשוף את הקלפים והיא עוזבת בזעם והוא מחפש אותה ומנסה להרגיע אותה.