מריבה עם החבר

מה זה קשור?

גם אני אוהב את המכונית שלו אבל מה שעושה זה התנהגות של חולה נפש לא של מסכן. גם אם היא הייתה עושה משהו לא בסדר יש דרך להסביר דברים, ולצעוק על חברה שלך בגלל שהיא "זרקה" את הנעליים במכונית זה סתם מעשה מגעיל. אם את מתקשרת להתנצל, שיהיה לך ברור שעכשיו הוא יתנהג אליך איך שרק ירצה.

keren888

New member
הם לא שונים מאיתנו!

לא חומד, אתה טועה!יש רגעים שצריך לעצור שניה ולנסות להבין מה קורה כאן.. באותו רגע היא היתה צריכה להעמיד אותו במקומו ולא לא התנהג כמו ילדה בת 3.. היתה צריכה לומר לו..: "אני מצטערת לא התכוונתי אבל זו לא סיבה מוצדקת לצעוק עליי.." ולחכות ולתת לו להבין לבד מה הוא עשה.. הוא ראה את ההתנהגות שלה ועוד יותר התעצבן.. זה מן משחק כבוד כזה.. דיי.. תביני אותו..(ואני מדגישה.אני לא בעד מה שהוא עשה.) אבל גם לו יש קטעים כאלה שיכולים לעצבן אותו בשניות בדיוק כמונו הבנותתודו בזה

היא לא התנהגה כמו בת 3

ואל תקראי לי חומד, בבקשה. אין לה סיבה להתנצל, משהו לא בסדר בראש שלו (היא רשמה שזו לא הפעם הראשונה שהוא מתנהג ככה). אני לא בת, ואני לא אודה בדברים לא נכונים. כמובן שיש דברים שיכולים לעצבן אותי מהר ומאוד אבל בין זה לבין לצרוח על חברה שלך בגלל המכונית יש הבדל גדול מאוד.

keren888

New member
היא מודעת לעובדה!!

טוב מותק.. והיא הדגישה גם שהוא נורא אובססיבי לרכב שלו! אז אם היא ידעה את זה היא אמורה להבין אותו! כנראה זה קרה כבר בעבר! אז התנצלות אמורה להתקבל כאן! הוא לא היה אמור להתנהג אליה ככה גם נכון אבל מה הוא ילד שהיא מענישה אותו??נו באמת.. לדבר לדבר זו הפיתרון הכי טוב.. לא משנה מה יהיה דברי איתו עוד באותו רגע ותגידי לו עם כל הכבוד לרכב שלך לא התכונתי ואתה לא צריך לצרוח עליי!! אולי זה נבע ממשהו אחר שזה העלה לו את הסעיף!!

keren888

New member
מזבוב עשתה פיל!

ומה אתם מתעקבים לי לריב על הקטנות! אז הוא צעק קצת מה קרה? אי אפשר מכל דבר קטן לקחת את הדברים וללכת.. לא לדבר.. לנפנף! צריך להתפשר!!! לנסות להבין .. כל דבר קטן להפתח ולדבר!! רק ככה זה עובד! אם תתנפלי עליו או איך שאת קוראת לזה "תענישי" אותו.. זה לא ילך ביניכם!! תלמדו להבליג מידי פעם!! איך את חושבת שחיי נישואים הולכים?? מה את חושבת שאם בעלך יצעק עליך(וזה יקרה) תקחי את עצמך ותעזבי את הבית?? לא!!! אז כדי שתתחילי להבין שלא מכל דבר קטן צריך להחזיר בחזרה.. ואני לא אומרת שצריך לתת לו לעשות את זה אבל לרמוז לו בעדינות שזה לא בכוונה.. ולתת לו להבין לבד שהוא לא היה בסדר!

הוא צעק קצת אז מה קרה?

תמיד ידעתי שהדת מדכאת נשים. בקיצור אם פותת השרשור רואה את זה, אל תתני לאף אחד להתנהג אליך בצורה כזאת.

keren888

New member
הגבר המושלם?no way

אויש נו באמת! אתה נשמע כמו גבר מושלם!! ואין כזה!! אז דיי קורא שבן אדם מתעצבן! ושובאני לא תומכת במה שהוא עשהאבל לא צריך להעניש אותו הצורה ילדותית.. צריך לדבר ולומר לו שזאת לא התנהגות וניפגעת!!! לא פרצופים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה מושלם?

כי אני לא צורח משטויות? ועוד על חברה שלי? זה לא גבר מושלם זה גבר עם כבוד. אם זו הייתה רק פעם אחת אז צריך להסביר לו, אבל זה קורה כבר כמה פעמים. היא צריכה לעזוב אותו לפני שהיא תפגע מזה.

keren888

New member
עליזה בארץ הפלאות?

אתה רוצה לומר לי שאין בינך לבין החברות שלך מריבות טפשיות כאלה? אתה רוצה לומר לי שהחברה שלך לא צועקת עליך מידי פעם?? אוףף תפסיק אתה חי באגדה ששם הכל ורוד.. והאנשים חיים באושר ועושר!! דיי צא מזה!

מריבות? כן

בכל מערכת יחסים יש מריבות אבל לא על דברים טיפשיים, וגם במריבות אני לא אפגע בה בצורה כזאת. את מקשיבה לעצמך? גם אלימות פיזית את תביני?

keren888

New member
אלה החיים

מה הוא פגע בה?? הוא צעק עליה.. אני לא מצדיקה את זה.. אבל היא לא צריכה ללכת בדרך שהיא עשתה.. "להעניש" ויש מריבות גרועות מאלה אבל חסרות שחר.. די נוו באמת אתה זה שלא היית במערכת יחסים כזאת.. החיים שלך טובים! אבל זאת עובדה!

העובדה היחידה

שאם את נותנת שיתנהגו אליך ככה, אז יש לך בעיות קשות. יש מריבות, לרגע לא אמרתי שאין כזה דבר, אבל מכאן ועד לצעוק עליה ולומר שהיא חברה נוראית, יש הבדל ענקי!

keren888

New member
ניסחפת..

הוא אמר שהיא כזאת מפני שהיא עשתה לו פרצופים ומין הסתם אם היא היתה טורחת לומר לו מההתחלה למה היא ככה הוא היה נזכר(כי אני מאמינה שהוא שכח) למה היא מתנהגת ככה!! ברור שאני לא נוננת שיתנהו אליי כה כי אני נמנעת מהלגיע למקרים כאלה.. תראה זה כזה טיפשי לצעוק בגלל נעליים אבל היא לא יכולה לריב איתו בכל פעם שתעה את זה.. יש לו בעיה בעינין אוקי.. היא תלמד להתמודד עם זה! אין מה לעשות.. וכשקורא שהיא שוכחת תלמד לסתום את הפה ולסלוח.. אבל!!! גם לומר לו בצורה עדינה שהוא לא צריך להתנהג ככה.. ואם הוא ממשיך לצעוק למרות זאת למרות הניסיון לדבר בשפה רגועה אז כן הייתי אומרת לה שלא תתקשר אליו כי אם הוא לא מבין ביפה הוא לא מבין בכלל..

מה זה משנה למה?

את מאוד סלחנית להתפרצויות עצבים, ובסופו של דבר את מאוד תסבלי מזה. למה היא צריכה לסלוח על כל טעות שלו? למה מותר לו לעשות הכל?

keren888

New member
אווף איתך! לא מבין?

אתה לא מבין אותי בכלל.. כשאמרתי בהודעות קודמות פשרה!! אני לא אומרת שהיא תהיה סמרטוט.. אבל אני כן אומרת שתדע על מה להגיב בחומרה ועל מה לא.. ויש דרך לעשות את זה.. אני לא האריך כי זה מיותר! בין כו לא תבין!

למעלה