מריבות בגלל הילדים..

איליין

New member
מריבות בגלל הילדים..

שלום לכולם, אוף עוד סוף שבוע של ריב בגלל הבת של חבר שלי... הילדה בת - 7 וכשהיא מגיעה עלינו עם אחותה היא פשוט נכנסת הביתה מבלי להגיד שלום אפילו שלום! אני אמרתי שזה מאוד לא מנומס (מעבר לזה שהיא מדי פעם "מחלקת" לי מחמאות) את עכשיו יותר מכוערת ממה שהיית בחתונה וכו´...זה פשוט מרתיח אותי ובגלל זה אנחנו רבים ממש! אני יודעת שאני אמורה להתנהג כמו בוגרת אבל לפי דעתי זה חינוך אלמנטרי להגיד שלום במיוחד שהיא באה להתארח אצלי בבית לסוף שבוע?! לא החבר שלי אומר כזו היא וזה מה יש אני מצטערת אבל בעיני זה לא מקובל.

2tomi

New member
שלום ללא כוונה

שלום איילין ליבי , ליבי איתך אך אני חושב שהמפתח להתנהגות של הילדה אולי נמצא בידי האמא שלה ובמסר שהילדה מקבלת בבית שלה מדי יום על "אשתו המכשפה/מפלצת/מכוערת/איומה (מחקי את המיותר)של אבא שלך". ואז לילדה כמעט ואין ברירה היא כמו טיל שיוט שתיכנתו אותו כדי לפגוע בך ותוך כדי כך גם ביחסים שבינך לחברך ואם זה מה שקורה אז האמא שלה משיגה את מטרתה ובגדול, אז הצעתי לך ...שחקי אותה מאושרת על תשימי קצוץ על ההתנהגות שלה תשדרי לה "עסקים כרגיל" רוצה להגיד שלום ...שתגיד לא אומרת..אז לא צריך ואת תראי שעם חלוף הזמן גם זה יעבור והכי חשוב !!!!!! אל תתני לשום דבר להעכיר את היחסים שבינך לחברך כי שום אמירת שלום כזו או אחרת לא שווה נימה אחת של כעס. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

ילדה בת 7

ניסית להבין למה את מתרגזת מהתנהגות של ילדה בת 7? הרי היא מתנהגת ככה בגלל שזה מרגיז אותך. אני מבינה שהיית רוצה שיהיו יחסים טובים ושאבא שלה יהיה מרוצה - אבל זו לא צריכה להיות בעיה שלך. היא בת 7 ואת שם לא בשבילה ולא בגללה. שאבא שלה יחיה עם זה. בשבילך - כדאי לך להבין שהיא רק בת 7. וכדאי לך לדעת שאת שם כדי שלך יהיה טוב. תני לה להגיד את השטויות של הגיל שלה... ואולי גם להבין שזו ילדה בת שבע מבית הרוס. ובכל מקרה - חזקי ואימצי.

למעלה