מריבות על טלויזיה

מריבות על טלויזיה ../images/Emo44.gif

למי שיש לו טלויזיה משותפת לכל הבית או לאחים- איך אתם שורדים את המאבקי כוח על הטלויזיה והערוץ שייראו

אצלינו יש טלויזיה אחת, בנתיים

אין ריבים בין האחים כי אדוארד עוד קטנטן.

זו אחת הסיבות שכבר אין לנו טלויזיה

כשהיתה לנו טלוויזיה הינו רבים. אז אבא שלי היה מכבה לנו אותה בטענה של " אם זה גורם למריבות אז אל תראו בכלל..." היום אנחנו מעדיפים ליישב ביננו כי אנחנו יודעים שאחרת לא יהיה לנו... ( אני מתכוונת לווידאו כי כמו שאמרתי טלויזיה כבר אין לנו...)

eris1515

New member
אצלנו אין ל ך בעיה של טלויזיה

אצלנו כל אחד יש לוטלויזיה בחדר ויש עוד טלויזיה מיותרת-שמנו אותה במרפסת

ריפונזל

New member
../images/Emo9.gif

אני ואחותיי לא רבות כ"כ על טלוויזה כי בדר"כ אני רוצות לצפות באותו דבר ואם לא אז מוותרים!!!

h e n y

New member
פעם היה יותר מריבות

מממ יש לנו שלושה טלוויזיות אחת בסלון ואחד אצלי בחדר ואחד בחדר של ההורים..הריבים אצלנו זה בעיקר אני ואבא שלי על זאת שבסלון עם אחים שלי אין לי ריבים כמעט בכלל כי הם לא נמצאים ושהם נמצאים זה בשבת{ואנחנו שומרים שבת}.. עם אחי שבא הביתה כמעט כל הזמן הריבים היחידים זה על המחשב

Looovely Girl

New member
אמ...

יש לנו שתי טלוויזיות בבית.. אחת בחדר של אחי ואחותי (הם ישנים באותו חדר) ואחת למטה בסלון.. אני בדרך כלל רואה למטה כי הטלוויזיה היא של כולם אבל, לפעמים אין באפשרותי לראות למטה טלוויזיה כי ההורים שלי רואים אז, אני רואה אצל האחים שלי.. הם תמיד מסלקים אותי מהחדר ברגע שלהם נמאס מהטלוויזיה..
אנחנו עוברים בית עוד מעט.. וההורים שלי הבטיחו לי טלוויזיה משלי.. ^__^ אנחנו לפעמים רבים על איזה ערוץ כי הם רוצים לראות ערוץ של סרטים מצויירים... או שיש תוכנית שמישהו לא אוהב..

למעלה