מריבות-- שאלה.

הדס100

New member
מריבות-- שאלה.

היי חברה. יש לי שאלה שאולי לא מתאימה לכאן אבל זה הפורום החביב עלי... איך אתם אחרי מריבה??? מתקשרים להתנצל? מתקשרים כאילו כלום לא קרה? מחכים שהצד השני יטלפן בעצמו??? רבנו אתמול ומאז לא דיברנו...לא יכולה להפסיק לחשוב על זה.

jenngirl

New member
הממ אז ככה:

אני כזאת שלא יכולה לחכות שהבעיה תיפתר בעצמה, אז אני תמיד מתקשרת... זה הכי טוב לדעתי

מתוקתי../images/Emo41.gif

אם את מרגישה שאת לא יכולה ואת חייבת לדבר איתו אז תתקשרי,אבל,אם את חושבת שאת צודקת ממש במריבה הזאת ואת רוצה שהוא זה שיתקשר אליך והוא זה שיתנצל אז ,מתוקתי,אל תתקשרי תני שיתקשר!

חיה 36

New member
אז ככה...

קודם תני למריבה להירגע... אם את לא היית בסדר זה לא בושה להרים טלפון ולהתנצל... ואם הצד שני לא בסדר,,, ואת חושבת שגם לא ירים טלפון.. זה לא נורא להרים טלפון ולהסביר בנועם שהוא לא היה בסדר... בהצלחה!!

צפנתי

New member
תלוי מאד עם מי רבתי. מה טיב הריב?

אני בכלל לא אוהבת לריב. מעדיפה להסתדר. מקסימום להתווכח. מה הכוונה לריב? עם מי רבת? על מה?

הדס100

New member
סוף סיפור. ../images/Emo13.gif

טוב... אז לצורך העניין- זה ויכוח. הבעיה שלהתווכח עם ליאור זה כמו לריב עם קקטוס כי הוא אדיש ומבחינתו זאת לא מריבה בכלל...אלא פשוט התפרצות קטנה שלי. אבל לא משנה, היום הוא אכן התקשר, הוא ככל הנראה לא הבין שנעלבתי ממנו בכלל, הסברתי לו מאוד לאט עד שהוא הבין (גבר, זה אומר הכל...) והשלמנו, ואני מקווה לראות שהוא ישתפר.

למעלה