ככה..
מאחי הבכור ואחי האמצעי אף פעם לא רציתי "להתגרש" לא חשוב מה...תמיד אהבתי אותם הכי הכי נורא נורא...אין עליהם!מאחי השלישי(30) ואחי הקטן(15) כל הזמן יש לי ריבים איתם,ולפעמים קורה שלא בא לי אותם יותר.... הריבים איתם זה בד"כ על השחצנות שלהם,יש להם את אותו האופי בדיוק,שניהם עוקצניים וחושבים שהם הכי טובים וכולם צריכים להקשיב רק להם,במיוחד אחי הגדול,הקטן עוד איכשהו מציית לי ולאחי האמצעי,לאחי הבכור...אוי ואבוי למי שלא יקשיב לו,הוא משליט את הסדר בינינו,כשאני ואחי השלישי רבים למשל,אחי הקטן קופץ להגן על אחי השלישי,ואחי האמצעי קופץ להגן עליי,ואז יש סופר מלחמה בינינו,ואחי הבכור קובע מי הולך לאן כדי לעשות "הפסקת אש". אותי כל דבר מעצבן,על 2 האחים שלי אני כבר אוטומטית מתעצנת,כי אני רגילה שהם מרגיזים ומנסים להרגיז כל הזמן,על אחי הבכור לעיתים רחוקות אני מתעצבנת,כי הוא נורא בוגר,כמו אבא כזה...ואחי האמצעי,הריבים שלנו זה בעיקר על דברים שקשורים ליחסים בינינו,עקרונות,הוא אומר לי מה לעשות,הוא דורש ממני ציונים גבוהים,אומר לי עד איזה שעות לצאת,לאן לא ללכת,עם מי,והוא ממש לא מקשיב לי! הוא אומר שהוא דואג לי,שהוא רוצה שאני אלמד כדי שאני לא אהיה כמוהו(עובד 14 שעות ביום,על הרגליים כפועל,בשביל 5 אלף שקל..ואין לו מה לאכול..) אבל כשאני אומרת לו להפסיק לעשן ולשמור על עצמו,הוא לא שם עלי,על זה הריבים שלנו בד"כ...טיפשי?! תתפלאו כמה אפשר להעלב שמישהו שאתם אוהבים כ"כ לא שם עליכם...