חזרתי היום ממרידיאן באילת
התארחנו שם חברי ואני מיום א' עד היום וזה מה שהיה: הגענו אחרי נסיעה ארוכה (אנחנו מהצפון) והצ'ק אין לקח שעה!! אבל לא נורא עברנו את זה. החדר מ-ד-ה-י-ם, מרווח כמו מיני סוויטה, מרפסת נחמדה (למרות קיבלנו נוף לכלום בערך), לנו הייתה בעיה קלה, קיבלנו חדר עם מיטה כפולה (שני מזרונים) לאחר לילה שלא היה לנו נוח לישון ככה, ביקשנו שיחליפו לנו חדר והם לא הסכימו, בסוף רצו להעביר אותנו לחדר ברמה ירודה קטן יותר עם מרפסת קטנטנה וזה היה מאוד מעליב, בסופו של דבר הפיתרון (הגאוני...) שהציע חבר שלי להחליף את המזרון וכך היה באמת, והכל הסתדר. עליי לציין שמי שטיפל בזה היה מישהו מהקבלה שלא היה אדיב בכלל אבל שאר בצוות ממש ממש אדיב. האוכל- ארוחות בוקר טובות, שפע של אוכל, החיסרון החדר אוכל הומה ורועש (אבל באיזה מלון באילת זה לא ככה??) ארוחות ערב- חביבות יש מקום לשיפור מבחינת קינוחים... מגוון גדול של אוכל, אני ממליצה לכם לאכול ערב אחד במסעדת "הרטרו" מוסיפים 65 ש"ח לאדם אוכל מעולה באמת. הבריכה- גדולה, עמוקה, המון מקום לשבת המים-קרים וגם נושבת רוח, אבל מסתדרים עם זה. חוף ים- לא בדיוק קיים אלא מן ירידה לים עם הרבה סלעים וקיפודי ים אבל אפשר ללכת מס' צעדים לחוף לא של המלון. המיקום של המלון-מרחק הליכה של שתי דקות מהקניון. צוות בידור- נראה נחמד ומשעשע אבל לא צפיתי בהופעות, יש הפעלות רבות לילדים לפי מה שקלטתי. לגבי המטוסים שעוברים- ממש לא הפריע לנו אני לא מבינה למה אנשים התלוננו על זה. לסיכום מלון חביב, צוות שנותן שירות חם ואדיב.