מרידיאן בחיפה ?

אורןילד

New member
מרידיאן בחיפה ?

מישהו היה במרידיאן בחיפה ויכול להמליץ ? אני מתלבט בין מרידיאן להולידי אין בחיפה - הייתי בהולידי אין בחיפה והוא מקסים, אבל השאלה אם זה שווה עוד משהו כמו 80 שח ללילה ? תודה
 

וניל1

New member
נחמד

מיקום שאין שני לו על הים (אבל רחוק כמעט מכל דבר אחר בחיפה), בריכה פנימית וחיצונית וספא (בתשלום). מצד שני האוכל ממש לא משהו, ויש למלון, כמו לאחרים של רשת פתאל, בעיות תחזוקה. הייתי נשאר בהולידי אין שהוא אחד המלונות האיכותיים בארץ.
 
אני הייתי ולא הייתי חוזרת לשם.

בשביל להגיע לבריכה צריך לעבור לבניין השני. האוכל לא משו, החדרים סטנדרטיים לחלוטין. לובי קטן ולא נחמד. למי שרגיל לבתי מלונות סטנדרטיים זה ממש עונה כמעט על הצרכים. אני הייתי בבתי מלון באילת ברוייאל ביץ, הרודס, מלכת שבא, דן ואח"כ היה לי קצת קשה להיות במרידיאן כי הרמה לא אותה רמה כמו בבתי מלון באילת ולכן נופש בארץ עבורי (שוב פעם עבורי כמובן) זה באילת.
 

שמר2

New member
יש בריכה מקורה נוספת

כנראה שהייתם לפני יותר משנתיים. לגבי גודל הלובי ואופי החדרים, זה עניין סטנדרטי במלונות עירוניים, מי שלא מוכן לזה, שילך על סוויטות, או על מלונות של פעם (כמו דן כרמל) שם החדרים ענקיים ועם מרפסות מרווחות.
 

ayeletm2

New member
אכזבה

היתי שם ליום נישואיחם אחרי שברדיו פרסמו את המקום בלי סוף ורק התאכזבתי התאכזבתי מהחדר,מהאוכל מהשירות לשם אני לא אחזור
 
למעלה