מרידיאן ים המלח

eladbe1

New member
מרידיאן ים המלח

רציתי לשמוע פרטים לגבי המלון, אנחנו הולכים לשהות שם כנראה בכיפור, אמרו שהספא סגור, אך הבריכה פתוחה. השאלה היא האם רק בספא עצמו יש בריכת ים המלח וג'קוזי או שיש גם באיזור הבריכה שפתוחה ? אשמח לשמוע פרטים לגבי מבנה המלון מההבט של הבריכות והספא.

גם במלון זה ביקרתי

מאוד התלהבתי מהמלון. המלון מפואר מאוד, אך יש בו הרגשה חמימה של בית. בהמשך לשאלתך, שאלת על הבריכות והספא: אמנם אין זו תשובה רשמית ואני לא בטוח בדברי, אך מביקורי שם, ראיתי כי יש שתי בריכות ים המלח- אחת פנימית ואחת חיצונית. אני מאמין כי לפחות אחת מהן תהיה פתוחה. חוץ משתי בריכות ים המלח ישנן עוד שתי בריכות גדולות ועוד בריכת ילדים. אני חושב שזה המקום המושלם לבילוי עם המשפחה, אטרקטיבי ונעים מאוד.

eladbe1

New member
ומה לגבי...

ג'קוזי וסאונות הם פנימיים או חיצוניים ? אם הספא סגור אז זה אומר שהם לא פעילים או שיש גם באיזור הבריכה החיצונית ?

ה דרומי

New member
שני ברכות מי מלח אחת בתוך הספא

השניה מחוץ לספא אבל בתוך קומפלקס הסבא שני ברכות מי גופרית מגרש סקוש חדר כושר סאונה רטובה וסאונה יבשה טיפולי מסאז'ים הכול זה בתוך הספא שהבנתי שהיה סגור בכיפור? יש את בריכת המים המתוקים הכי גדולה משאר המלונות בצד יש בריה לפעוטות וליד חדר משחקים האם היה סגור בכיפור?. {לא לקחת חדר בקומה 17 אם בקומה 17 רק בכנף הימנית בגג יש את הסולרים הזזת מיטות בבוקר . לבקש חדר עם מיטת קינג סייז. תהנו ותבלו .

ה דרומי

New member
סבא=ספא ותוספת היציאה לברכיה

ליד חדר אוכל {הבאזר}.. הלובי נמצא בקומה 3

למעלה