מריה,מריה(קארי)

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
מריה,מריה(קארי)

אוי מה יהיה איתך חזרזירה יפה שלי? עכשיו גם חברת התקלטים "וירגין" מוכנה לשלם לך 80 מיליון דולר ורק שתעזבי אותם!!! DONT STOP שלך נכנס למקום 32 בברטניה וכבר יורד ל-39!!!NEVER TO FAR/HERO הגיע בקושי למקום 81 בארצות הברית!!! (ודוקא את הסינגל הזה כדאי לקנות כי כל ההכנסות ממנו הולכות לתרומה למחלצים של התקפת הטרור בני-יורק וסיבה נוספת ה-B-SIDA המדהים של מריה בסינגל הזה, בלדה שקטה ויפיפה אחת הטובות שלה!!!) ...........נקווה לטוב ,ורק אל תתמוטטי /תנסי להתאבד לנו שוב!!!

GEL

New member
KM-AIR היקר במיוחד בשבילך!!

שלחתי תמונה נוספת של קילי (לאחר קיצוץ של התמונה)אבל משום מה זה לא הקפיץ את ההודעות למעלה והם נשארו למטה -צפניה היקר לטיפולך- מה לא עושים בשביל לרצות את חברי הפורום הנהדר הזה!!!!( אפילו שכבר אחרי 4 לפנות בוקר
) שהוא אחד הפורומים הכי גיי פרנדלי שיש
ומאז שהוא נפתח הוא רק אולך ותופס פופלריות ותאוצה.........אז שרק נמשיך ככה אני רץ להתקלח ולישון.......המיטה קוראת לי........

KM-AIR

New member
תודה...

אתה מוערץ!! ואתה כבר יודע את זה, אבל אני מזכיר זאת שוב...

על הקשר שבין מריה קארי לעגנון.

זוכרים את מריה קארי של פעם? אתם יודעים, הבחורה בת ה20 שהתלבשה כמו בת 30? ובכן, היום כשהיא כבר בת 30+ מתעקשת קארי לעשות הסבה מלתחתית ללבוש של בת 12. אבל זה לא השינוי היחיד שחל בה. הפעם, אני רוצה לעמוד על הקשר שבין קארי לבין תהילה, גיבורת ספרו של עגנון "תהילה". תהילה, כידוע, היתה צדקת שקימצה במילותיה, מתוך אמונה שכל אדם נולד עם מאגר מילים מסוים וביום שבו נגמר המאגר הזה, מסתיימים חייו של האדם. ובכן, מריה קארי מיישמת הלכה למעשה את הכלל. לאט לאט ובמחתרת, מדי קליפ, משמיטה קארי יותר ויותר את קטעי השירה שלה, עד כדי הפיכתה ללא-יותר-מסטטיסטית בשירים שלה. בקליפה הקודם (והאיכותי) "הארטברייקר" (או משהו כזה, אני לוקה באמנזיה קלה היום) קארי העבירה את כל השיר במלמולים ("גיב מי יור לאב, גיב מי יור לאב") בזמן שהבראט ועוד איזה ראפר עצבני גיבבו את שטויותיהם כל הקליפ. ומריה? היא רק המשיכה לענטז ולנופף בדגלים. בשיר החדש (האיכותי!) שלה, אני לא ממש בטוח שהיא אפילו שרה את הפזמון. יושב לו שם מיסטיקל, עם צרידות כזו שיכולה לבשר רק על סרטן גרון, וזועק לו כל הקליפ בעוד קארי המתערטלת מזיזה את שפתיה לצלילי משהו שנשמע יותר כמו להקת הליווי שלה מאשר מריה קארי עצמה. עכשיו אנחנו מתבשרים שהבקבוק המהלכת עומדת לשתף פעולה (שוב) עם ווסטלייף. אולי הפעם קארי תספק רק קולות רקע? ובכן, לאור בריאותה המושלמת ויציבותה הנפשית הידועה, נותר לאחל לזמרת-שחקנית המעולה הזאת (ראיתם את סרטה "גליטר"? מועמד וודאי לאוסקר) שתמשיך כך, אם זה מה שיוביל אותה לבריאות מושלמת ואריכות ימים.

GEL

New member
../images/Emo6.gif

גירי פשוט ענק, פשוט גדול -אם כל הסימפטיה שלי למריה קארי לא יכולתי שלא להתפוצץ מצחוק...........ענק כבר אמרתי?

MARMELAD

New member
ג´רי

תלמד אותי גם לצייר ככה!!!!!!!!!!!! פלייייייייז הודעה נבחרת גם בעיניי וקבל טאג ליין כפול

סתם פרח´ה מעצבנת!!!

חבל... יש לה קול מאוד יפה.... אבל היא פשוט מנצלת אותו על שירי פופ מחורצנים שהם היא יושבת חצי עירוצה עם הגוף השמן שלה והחמוקים המזוייפים שלה!
חולת נפש

למעלה