מריה קארי תופיע בישראל ב-18/8!

ערן1987

New member
מריה קארי תופיע בישראל ב-18/8!

הנה כל הפרטים: הופעתה של קארי תתקיים ב-18 באוגוסט באמפי לייב פארק בראשון לציון כשמחירי הכרטיסים במכירה המוקדמת יעמדו על 249 ₪ לכרטיס דשא, 399 ₪ לכרטיס לגולדן רינג ובין 599 ₪ ל-699 ₪ לכרטיס VIP בישיבה (תלוי במקום הישיבה). כרטיסים אפשר לקנות בטלפון *2207 או באתר.

מה אתם אומרים, תלכו להופעה? מה דעתכם על המחירים? האם מריה תצליח למלא את הפארק (כ-10 אלף איש)? איזה שירים הייתם רוצים שהיא תבצע?

RTur

New member
קניתי לגולדן!

קודם כל, איזה כיף שהיא מגיעה! אלה חדשות מעולות!
כבר תקופה ארוכה שאני ממש רוצה לראות אותה בהופעה אבל היא הרבה זמן לא עשתה טור מסודר. ההופעות שלה בשנים האחרונות הן רק ברחבי ארה"ב ומדי פעם כל מיני גיגים מזדמנים במדינות אחרות אבל לרוב אין להן ממש הודעה מראש ולא הייתי מספיק לארגן טיסה והכל בהתראה כזו.
שמח שהצליחו לגרום לה לבוא לכאן להופיע. בזה אני אסמן "וי" על המקום החמישי בוויש-ליסט הופעות שלי (וכבר השלמתי את ארבעת הראשונים!)
מה שעוד יותר משמח זה המחירים הממש נוחים להופעה.
בחיים לא חשבתי שגולדן יעלה כולה 400 ש"ח. כבר הרצתי בראש תסריטים שגולדן יעלה איזה 1300 ש"ח אם לא יותר ואיך אני אתבאס שאני לא אוכל להרשות לעצמי וגם אם כן בטח אף אחד מהחברים שלי לא יזרום איתי על זה (טוב, יש אחד שכן היה זורם אבל רוב החברים שלי היו הולכים לדשא במקום חח). כשראיתי שגולדן עולה 400, הזמנתי בלי לחשוב פעמיים אפילו.
&nbsp
לגבי הסט-ליסט בהופעה - כמו שאני מכיר אותה, כשהיא מגיעה להופיע במקומות מחוץ לארה"ב היא כן בודקת איזה שירים שלה הצליחו באותם מקומות וכן משנה קצת את השירים ומוסיפה את מה שידוע שהצליח באותה מדינה. זה בטח יהיה כמו המופע בוגאס אבל אני מקווה שהיא גם תוסיף/תחליף חלק מהם לשירים שגם הצליחו פה כי ה-#1 שלה בארה"ב לא כולם היו פה.
בגדול אני גם לא אתבאס אם היא תעשה בדיוק את אותו סט-ליסט כמו בוגאס, יש שם מספיק שירים שלה שאני ממש אוהב.
מה הייתי שמח שיהיה מאלה שלא שם? Anytime You Need A Friend, Fly Like A Bird, Without You, I Still Believe, Subtle Invitation, Make It Happen, Butterfly, I Want To Know What Love Is..
מתוך כל אלה יש סיכוי גדול שהיא תוסיף את Without You כי הוא ממש הצליח פה ונחשב לאחד החזקים שלה בארץ אם לא ה-..השאר זה כנראה רק פנטזיות שלי. יש עוד שירים שלה שאני מת עליהם אבל היא מעולם לא ביצעה אותם בהופעות אז אני אפילו לא טורח לציין אותם חח
&nbsp

ערן1987

New member
כ"כ לא מפתיע שאתה הולך לגולדן חחח

הבנתי שהמחירים נמוכים יחסית בגלל שההופעה הזו תוקתקה כמעט מעכשיו לעכשיו והיא מקבלת עליה סכום נמוך יחסית של כחצי מיליון דולר.
&nbsp
Without You לא נחשב לאחד ה-להיטים שלה באופן כללי? חח

RTur

New member

מסכנה. רק חצי מיליון דולר חח
&nbsp
Without You בהחלט נחשב לאחד ה-להיטים שלה באופן כללי אבל הוא לא הגיע ל-#1 בבילבורד, הוא הגיע "רק" למקום ה-3 אם אני זוכר נכון (כמו לא מעט שירים אחרים שלה שגם נחשבים ללהיטים גדולים שלה אבל לא כבשו את המקום הראשון) ולכן היא לא מבצעת אותו בטור הנוכחי בוגאס. היא מבצעת רק את 18 השירים שלה שהגיעו למקום הראשון בבילבורד לפי הסדר הכרונולוגי + Infinity השיר החדש שהוסיפה לאוסף הזה.
בהתחשב בזה שבארץ במיוחד כשאומרים מאריה קארי, Without You זה השיר הראשון שמצמידים אליה (ואני בטוח שהיא תבדוק את העניין, אם היא עוד לא עשתה את זה), ובאירופה באופן כללי השיר הזה דווקא כן כבש את המקום הראשון, יש סיכוי מאוד גדול שהיא כן תוסיף אותו להופעה בארץ.
&nbsp

ערן1987

New member
אז זהו, זה אשכרה "טור" של להיטי נאמבר וואן?

בלי שום תזוזה למה שלא היה נאמבר וואן? אני מבין את זה, זה אשכרה טור של הלהיטים הגדולים והכל, ועדיין.. אני בטוח שיש לה הרבה להיטים שלא כבשו את הפסגה ושנחשבים לטובים ואהובים בהרבה מכמה שכן עשו את זה.

RTur

New member
כן, זה הקונספט של הטור בוגאס

הוא נועד לקדם את האלבום "#1 To Infinity" שכולל בתוכו רק את הלהיטי #1 שלה.
אבל שוב, כמו שאמרתי, בדרך כלל כשהיא מופיעה מחוץ לארה"ב היא כן משנה קצת את הסטליסט בהתאם לשירים שהצליחו באותה מדינה שבה היא מופיעה אז בהחלט יש מצב לשירים נוספים שיבוצעו בהופעה בארץ ולא בהכרח אחד לאחד כמו בוגאס.

ערן1987

New member
זה מצחיק שהטור הזה נועד לקדם אוסף

הרי כיום אוספים כאלה, במיוחד של אמנים ותיקים, כבר לא מוכרים. לפני 10-20 שנים אוסף להיטים בסדר גודל כזה היה הופך לפצצה, אבל כיום הוא מוכר בערך עותק וחצי ונעלם מהמצעדים. אז כל הסיבוב הזה מוקדש כדי שמריה תקווה ש-3 אנשים יקנו את האוסף שלה ביציאה מאולם המופעים? נו, באמת.

RTur

New member
במקרה שלה זה קצת אחרת

אחרי שני אלבומים שנכשלו ולא הצליחו לעניין את הקהל (כל אחד מהם הצליח לנפק רק שיר אחד שהיה מיני-להיטון), כנראה שהאוסף הזה גרם לאנשים להיזכר למה הם אוהבים אותה. בהופעה הזו אין זכר לשירים האחרונים המאכזבים שהיא שחררה. השיר הכי חדש שם זה טאץ' מאי באדי שהיה ה#1 האחרון שלה ואינפיניטי החדש שיחסית לשירים שהיא שחררה קודם הוא לא רע בכלל חח. כנראה שזה היה צעד נכון לחזור ולהישען שוב פעם על להיטי העבר וההצלחות הקודמות כי לפי מה שאני מבין המופע הזה בוגאס מאוד מוצלח והיא מצליחה למכור אותו יפה.
הטור עצמו של וגאס הוא תוצאה של מעין מקריות שהשתלבה לה מעולה בטיימינג. לא נראה לי שהיא באמת תכננה לעשות טור לאוסף הזה, אבל סלין דיון יצאה לחופשה מוגאס בגלל בעלה והציעו למאריה לבוא "למלא את החור" לתקופה של חודשיים-שלושה וזה יצא לה טוב. ג'ניפר לופז אמורה להופיע שם אחרי שמאריה תסיים ותמלא עוד כמה חודשים ואחרי זה סלין חוזרת.
&nbsp
&nbsp

ערן1987

New member
אני יכול להבין אם הטור הזה היה יוצא תחת הטייטל

של גרייטסט היטס ואז אפשר גם לשחק עם זה - אבל ברגע שאתה נדבק לנאמבר וואן'ס בלבד זה בעייתי במובן מסוים. הרי האוסף הזה הוא רק תירוץ לטור עצמו ולא ההיפך.

2Dirrty4U

New member
כל העולם ואחותו מגיע לארץ

ורק כריסטינה אגילרה מטיילת לה עם משפחתה בגן חיות בלוס אנג'לס

&nbsp
&nbsp
ד"א, אני היחידה שממש מפריע לה שרואים למאריה בתמונה איפה נגמר הגרביון מתחת לבגד גוף?

ערן1987

New member
קודם כל, רק עכשיו אני קולט כמה התמונה ששמתי ענקית

ולא הכי מחמיאה לה
סליחה מריה

&nbsp
לגבי ההופעה, אני לא חושב שאלך.. כלומר, המחיר ממש ממש זול והכל, ועדיין - לא יודע, לא מרגיש לי דחוף להוציא סכום כזה על ההופעה שלה. מצד שני, אם אזכה בכרטיסים או משהו כזה לא אגיד לא

למעלה