כמה הבהרות וגם לגבי אלכס...
ראשית, אין בעד מה
שמח ואשמח לסייע ככל יכולתי גם בהמשך
התכוונתי שתפני לרשימת החברים\ות שהזכרתי אבל בואי ננסה לפשט את זה ונלך צעד צעד... אני מצרף לך קישורים לאתרים של
מריה גורביץ ו
אירנה ליצקי, בובנאיות מוכשרות ביותר ובעלות ניסיון רב וותק בבנית כל סוגי הבובות וכמובן מריונטות!!!! הן יוכלו ללא ספק בנות לך מריונטות יפות ומיקצועיות, לגבי ללמד אני לא בטוח שהן בעניין אבל מומלץ לברר איתן אישית ממליץ לך לנסות לדבר גם עם חבובית ועם יעל 0304 -אותן תוכלי למצוא בחיפוש בין דפי הפורום, לחיצה על שמן תוביל אותך לכרטיסן ולאופצייה לשלוח להן מסר דרך התיבה האישית כאן בתפוז. מומלץ לכתוב את ההודעה שכתבת מתחת לתגובתי הראשונה אלייך גם כהודעה חדשה שתהיה בתחילת העמוד כי כאן זה עלול להבלע מבלי שיראו. אם את רוצה ללמוד את הנושא ברצינות למה שלא תיפני למרכז לתיאטרון בובות בחולון או לדבורה צפריר ותבררי על קורס בנושא?! לגבי אלכס...אתה כנראה מתכוונת לאלכס מרגולד שהוא בובנאי מוכשר בטירוף ובעל ידע רב בבנית מריונטות מסובכות לצערי הרב אלכס עזב כבר מזמן את הארץ
מסתבר שקשה להתפרנס בכבוד כבובנאי בארץ גם אם אתה מוכשר מאוד מאוד, כמוהו מה שכן, הוא חבר שלי בפייסבוק ואני מצרף לך קישור לעמוד שלו שם כדאי לדבר איתו, הוא יכול לבנות לך,במידה והוא פנויי ולשלוח או סתם לתת לך עצות טובות. מקווה שהצלחתי לעזור במשהו שתפי אותי ואותנו איך ומה מתקדם כדאי לך לדבר איתו בכל מקרה ( ועל הדרך להציץ בתמונות של הבובות המדהימות שהוא יוצר )