מריחים את העונה

zivraf

New member
מריחים את העונה

זהו, נשברתי. דברתי עם חבר שלי בארה"ב שאמר לי שהוא קנה לו ולאשתו ציוד סקי משומש ב 70$ (לשניהם !!!). כולל נעליים, מגלשים ומקלות ... אני מתפוצץ מקנאה .
.. משהו יודע על מכירה של ציוד סקי משומש בארץ ? פרטי או חנויות ?

חפש בחנויות העודפים של למטייל.

שנה שעברה היו דגמים ברמות גבוהות של רוסיניול, משנים קודמות: 9X, 9S משומשים במצב טוב. המחיר כולל ביינדינגס: בסביבות 700 ש"ח.

ש.פ.ד

New member
אני מבין את מי שרוכש נעליים

אבל למה לקנות סקי? הם ארוכים וקשה "לסחוב" אותם לחופשה וחזרה. הם מתעדכנים בכל שנה, ובסוף מי שרכש אותם מוצא את עצמו משתמש בציוד מיושן. ברמה הגבוה - הם מתאימים לסוג מסויים של גלישה - שלא תמיד מתאים לגולש. הנה סיבות לשכירת ציוד: הסקי שמשכירים באירופה הוא תמיד במצב מעולה (אם לא שוכרים בחנות לייד). הסקי שמשכירים הוא העדכני ביותר שקיים. ניתן להחליף את הסקי מספר פעמים במהלך החופשה (ימים של גלישה מהירה במסלולים, ימים של גלישת פודרה מחוץ למסלולים, ימים של סקי קצר עם פרופיל עמוק - כיף! לכל יום הסקי המתאים לו!) זה ממש לא יקר. סקי משובח לשבוע עולה 100 יורו וממילא לרכוש סקי חדש וחדיש מהשורה הראשונה עולה כמו 4-5 שבועות שכירות. כמובן - נעליים (וביגוד) הם סיפור אחר...

ש.פ.ד מסכים אתך!

ואוסיף גם את הטיפול השבועי/שנתי במגלשיים. טיפול כזה באתר עולה כ-30 יורו כולל סתימת חריצים ווקס והשחזת קאנטים.

lior297

New member
../images/Emo45.gif

גם עם ציוד סקי שכור לא כואב הלב שעולים על אבן ומגלים שריטות... כבר הגענו למצבים שהעדפנו להשאיר את הציוד בבית. ובכלל, יש אנשים שמשדרגים כל שנתיים לציוד הכי טוב שיוצא, וזה בכלל לא משתלם.... למרות שהם 4 שבועות בשנה בסקי. בעצם במחשב שניה אולי כן משתלם, אבל לא. לא משנה. LOL

zivraf

New member
נקודה מענינת

האמת, ביגוד ונעליים יש לי כבר כשנתיים. להוספת הסקי עצמם לארסנל יש שתי סיבות עיקריות : א. התור בחרמון - מה לעשות , יום סקי בחרמון יכול להיות נחמד הרבה יותר כשיש תור אחד פחות. ב. סקי ומקלות עולים בצרפת כ-70 אירו לשבוע. סקי משומש יכול לעלות כפליים מזה, כך שההשקעה משתלמת די מהר. כשכבר יוצאים לחופשה מאורגנת, המטוס סוחב הכל ... ובמקרה שלי, הם לא כל כך ארוכים (מה לעשות, זה מה יש) בכל מקרה, חשבתי יותר על אנשים פרטיים המוכרים ציוד ולא על חנויות ( במיוחד לא המטייל)

למעלה