מריחים את פסח באוויר?

מריחים את פסח באוויר?

אצלי כבר מריחים את פסח. גם כי רואים את השמשזורחת קצת יותר וגם כי .. אין ברירה, הזמן דוחק וצריך להתחיל להתארגן. איך אתם מתארגנים לפסח? מה מוציאים מהבית? מהחיים? כשעושים ניקיון פסח בעצם עושים ניקיון גםבנפש, בגוף, במוחשלנו. מוציאים דברים שגורמים לנו נזק, מסננים "חברים" שלא הוכיחו את עצמם ועוד ועוד - הזדמנות לרה-אורגניזציה שלהחיים. כך אינ מרגישה בכל שנה, וגם מנסה לוודא שאני באמת עושה איזשהו שינוי בתקופה הזאת. מה אתם עושים בתקופההזאת? איך האביב משפיע עליכם? (חוץ מזהשבטח קצת פחות כואב, כי פחות קר) ו.. האם למישהו יש עוזרת להעביר לי את הטלפון שלה

ענתר

New member
מריחה את ריח פסח?

בוודאי! הריח מגיע עם השאלה היכן חוגגים השנה? לגבי זריקת דברים? אני ממש לא מאמינה בכך כמוך. אני בדעה שברגע שאזרוק משהו, מיד אצטרך אותו. פירוט על דעתי על כך, את מוזמנת לקרא כאן

אני עדיין לא מריחה

ומקווה לדחות את הריח כמה שיותר. שונאת את החג הזה! (ובואו נעבור קודם את פורים..) חפצים מיותרים אני זורקת כל השנה, מה שבא בסתירה עם הנטייה של שאר בני ביתי
עוזרת אין לי. אני העוזרת.

kikona126

New member
זהו! הלכה השמש!

עדיין לא התחלתי לחשוב על ניקיון פסח, אבל אני יודעת איזה 2 דברים אני רוצה לנקות... 1. להקשיב לאחרים עד הסוף ולא להתפרץ באמצע. 2. להיות אסרטיבית יותר. 3. ללמוד לקבל ביקורת. מבלי להתווכח. טוב מ2 הגעתי ל3... איך האביב משפיע? מתחילים להגביר את האימונים בשבוע, כי יש מזג אוויר טוב יותר. אני לא בין האנשים שנכנסים לדיכאון בחורף (וכן יש כאלו) מעדיפה את החורף על הקיץ, לא חם, ואין שמש... לא מתה על האביב, עונות מעבר מוציאות הרפס! ואז גם הקיץ... (נו מה לעשות כמה שזה מגעיל זה נכון! לא היתה לי יום הולדת אחת שחגגתי בלי ההרפס! אולי השנה נזכה באחת... מי יודע?) מה שכן, מנהלת בונקר נחמדה, בפסח אפשר לשאול קושיות, ואני מכינה רשימה גדולה גדולה! וזהו, מתכננת ללמד את האחייניות שלי את שיר הפסח שאני הכי אוהבת: ארבעת האחים! עוזרת? לא, אין לי... ומה עוד עושים באביב? אה זאת עונת האוהבים לא? לכי תדעי אולי נמצא מישהו

kikona126

New member
באמת מה קרה לפורים ולעדלאידע?

הרי זה אחד החגים היותר רוחניים שיש ביהדות. שבעצם מדברים בהם על כך שכל השנה אנחנו מחופשים וביום אחד בשנה אנחנו מתבקשים להיות ללא תחפושת... ומפה בעצם הרעיון של לשתות עד לא ידע... (שמעתי הרצאה מאוד מעניינת בנושא שנה שעברה בצרפת)

אולי בגלל מזג האוויר היום

פסח נראה לי עוד רחוק.. (כאילו.. פסח זה חג של אביב וזה.. היום מזג האוויר לא בדיוק אביבי) ולגבי לזרוק דברים, זה מזכיר לי איך אתמול בדרך לעבודה זרקתי מטריה גדולה ששירתה אותי נאמנה במשך שנה, עד אתמול שהרוח פשוט פירקה אותה לרסיסים. חייבת להודות שזה כאב לזרוק מטריה שעד עכשיו החשבתי כטובה..

החורף הזה...

באמת אל מבינה ואתו ומצדשני, כשהיינו קטנים- ככה היה כל חורף. לפחות עד פורים היה גשם, ותמיד ביום של התחפושות - היה נוראקר או נורא גשם והיה צריך להרוס את התפושות במיליון בגדים מתחת או מעילים מעל. אז.. אולי בכל זאת נחכה שיעבור פורים, ואז יהיה כבר אביב.

למעלה